- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #76.861
berilim.bi arkadaismiz bizimle devam etmek istyor haber bekliyor kuzum karar senin :)/Kizlar Yeni geldim
Birszdan gelirim
Düşündüğümden az oldu artık yarına coşmayı düşünüyorumbirbeste:70 dk yürüyüş.. 30 dk zumba: 100 dk
beril:2 saat 45 dk yürüyüş
kitkurdu:117 dk yürüyüş 25 mekik çekme
goodidea:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:2 saat 15 dk yürüyüş leslie yer hareketleri karışık
ecenaz:40 dk leslie
herkes kendi eklemesini yapsın cannlar..
Canım farklı saatlerde yaptım hepsini bi anda yapmak ne mümkün güne yaydımMatilda maşallah sana ya 2 saat 15 dakika ne demek öyle bravo
Geldım geldım çayımı alıyımberilim.bi arkadaismiz bizimle devam etmek istyor haber bekliyor kuzum karar senin :)/
Yarın ben tatılımDüşündüğümden az oldu artık yarına coşmayı düşünüyorum
hic sorma canm herkes biyerlerde sevgililer kocalar hediyelere bogmus bizimkileri hic olmadi bende berilim gibi kendme bisyler alaydim seline ne var hic bisy ah ah napiyim.ben soyle.bana :)
Hadi bakem sizide görelim gayret bu hafta birinci biz olcazaboow ben gormemezlikten gelicektim yi halden ama sen naPtin matildam vllhi pizzadan hepten sogudumama bak azcik yemis ya o guzel gozler hatrina bisy demiyelim :)/
mefkurem hani hakemlik ama baklava filan xik cik burda terlemisim deli gibi sporumu yapmisim biliyorsun hicte sevmem yanid
canm supersin ben ugrayamadim pek Ma 1 saat yuruyusmu yaptim daha ip atliycam feci terledim zeynep napti acaba yolculuga gitti baya yorgundu ama ins bisyler yapar
berill ya haksiLik bu vllhi bu kadr olmaz kiz sennle biz nasil yariscaz oraya gelip seni koltuga bagliycam yaaaaaa:d bide pizzayla mefkurenin baklavalariyla ziyafet ooohh bizde matilda neslihanla beraber hoppidi hoppidi yuruyuseee
canmm cok kisiyiz ama berilimiz kaptanimiz ne derse o olur canm :)
matildaaa vlllhi gururumuzsun kim tutar seni bebeeem bende ip atlamaya gidiyirm bu kizlara uyku ilacimi gondersek napsak ya yada bol bol sut ayran icirelim uyusunlar
Tatil yok bana yarında yollara düşeyim yokmu beyin gücüyle kas geliştirip yağ yakanYarın ben tatılım
Pzt bombaaaaa
yarin niyetim kizimla bir yer varmis guzel oraya gidecem araba evdeykenTatil yok bana yarında yollara düşeyim yokmu beyin gücüyle kas geliştirip yağ yakan
katilir o sen merak etmesilvers aramıza katılacak mısın canım?
hilly sen ve ben aynı gruptayız katılıyosan..
katılacaksan eğer dün kaç dakika spor yaptın söyler misin
Hadi bakem sizide görelim gayret bu hafta birinci biz olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?