Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

birbeste:
beril:
kitkurdu:45 dk yürüyüş
silvers: 60 dk yürüyüş 10 dk egzersiz
selinmh:
hily25: 45 dk
zeynepcer:
matilda:
ecenaz
spor çok az oldu ama dişim ve kulağım çok ağrıyor

Sen yeme yarışına mı girdiğimizi düşündün ne bu öğlen hem nohut (karataya göre sakınılması gereken bakliyat )hem de pirinç pilavı yemişsin(ayy bu ikilinin hayranıyım niye beni fanatikleştiriyorsun akşam akşam canım çekti tezahüratları yaptırıyorsun )sonra akşam hani besleyici şeyler kızartma ekmek kızz kokoş terlikleri en hızlısından çift olarak gönderiyorum sıradaki istek parçan olsun ben anneyim atınca güzel ses çıkartırım ona göre

Naloş hak ettim ben haklısın 2 aydır tuttuğum nefsime dayanamadım bugün. Sanki bir sürü yemişim gibi suçluluk psikolojisindeyim şu an. 100 tane mekik çekeyim mi karşılığında

Naloş hak ettim ben haklısın 2 aydır tuttuğum nefsime dayanamadım bugün. Sanki bir sürü yemişim gibi suçluluk psikolojisindeyim şu an. 100 tane mekik çekeyim mi karşılığında

Sen 100 tane mekik çekerken ben de ya sabır çekeyim
çok kısınca patlamada çok oluyor iki ay iyi dayanmışsın geri alıyorum afiyet olsun kuzum yağa dönüşmeden gider ama yarın suya ve proteine ağırlık ver

Iyi aksamlar
Aksam yemegim i yazayim

1kase corba 2dilim ekmek ( sozde yemiycektim aciktim yedim ) patlican yemegi ve 3biber

Menü güzel spor süper

6 dilim yani 6 cöp patates mi

birbeste:
beril:130 dak
kitkurdu:45 dk yürüyüş
silvers: 60 dk yürüyüş 10 dk egzersiz
selinmh:
hily25: 45 dk
zeynepcer:
matilda:
ecenaz
spor çok az oldu ama dişim ve kulağım çok ağrıyor

Yedigin Kac kalori
100 mekik Kac kalori bir bak kuzucum
Kurtarirmi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…