- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.261
Patates 1 tanesi 1 dilim ekmek haşlama olarak tüketebilirsin bence
İyi akşamlar kızlar.
Sabah süzme peynirli tost
Öğlen bir porsiyon nohut 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam ( evet terlikleri atabilirsiniz bana doğru bu kez hak ettim ) 6 tane patates kızartması yarım domates yarım dilim ekmek
Su 3 lt
spor mekik ve bacak hareketleri 150 squat toplam 45 dk
Sen yeme yarışına mı girdiğimizi düşündün ne bu öğlen hem nohut (karataya göre sakınılması gereken bakliyat )hem de pirinç pilavı yemişsin(ayy bu ikilinin hayranıyım niye beni fanatikleştiriyorsun akşam akşam canım çekti tezahüratları yaptırıyorsun )sonra akşam hani besleyici şeyler kızartma ekmek kızz kokoş terlikleri en hızlısından çift olarak gönderiyorum sıradaki istek parçan olsun ben anneyim atınca güzel ses çıkartırım ona göre
dolmakalem ne zaman başlayacaksın canım detoksa?
Naloş hak ettim ben haklısın 2 aydır tuttuğum nefsime dayanamadım bugün. Sanki bir sürü yemişim gibi suçluluk psikolojisindeyim şu an. 100 tane mekik çekeyim mi karşılığında
Menü güzel spor süpermenumde gelsin
sabah 1 dilim ekmek beyaz
1 yumurta 5 zeytin az mayddanoz
ogle
2 dilim wasa
1 dilim peynir
ikindi spor sonrasi
1 elma
yarim mandalin
aksam
yagsiz pirasa yemegi
4 kasik yogurt
su 3 olur
spor
1 saat ekliptik
1 saat bantta yuruyus
10 dakika kurek ve streccing
Tmm canimKaptan meyvenin yanına yenecek 2 kaşık yoğurt yada 1 bardak ayran hem tok tutar hemde meyvenin şeker hasarını dengeler
spor çok aşırı yapma kas yorgunluğu kaybı fazla olur
6 dilim yani 6 cöp patates miİyi akşamlar kızlar.
Sabah süzme peynirli tost
Öğlen bir porsiyon nohut 5 kaşık pirinç pilavı 1 kase yoğurt
Ara 1 portakal
Akşam ( evet terlikleri atabilirsiniz bana doğru bu kez hak ettim ) 6 tane patates kızartması yarım domates yarım dilim ekmek
Su 3 lt
spor mekik ve bacak hareketleri 150 squat toplam 45 dk
Ben menü yazmayayım hiç. Bugün fenalardayım. elle tutulur yanı yok. Yarın detoksa giriyorum baya etkisi olur bugünden sonra.Yemek utü ve Elif var
Aksam burdayim
Tam tekmil menüleri istiyom
Kalori bakarsan yenilebilirCanım 1 orta boy patates mi bir dilim ekmek? Yani yağsız patates salatası gayet yenebilir bir şey mi şimdi?
Yedigin Kac kaloriNaloş hak ettim ben haklısın 2 aydır tuttuğum nefsime dayanamadım bugün. Sanki bir sürü yemişim gibi suçluluk psikolojisindeyim şu an. 100 tane mekik çekeyim mi karşılığında
Tüm Menü yazsan canimIyi aksamlar
Aksam yemegim i yazayim
1kase corba 2dilim ekmek ( sozde yemiycektim aciktim yedim ) patlican yemegi ve 3biber
Sen 100 tane mekik çekerken ben de ya sabır çekeyim
çok kısınca patlamada çok oluyor iki ay iyi dayanmışsın geri alıyorum afiyet olsun kuzum yağa dönüşmeden gider ama yarın suya ve proteine ağırlık ver
Hilal sana 2 ay kızartma yasağı veriyom ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?