- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.281
Ne yersen ye yazılacak yazamıcanız şeyi yemeyin kardeşimBen menü yazmayayım hiç. Bugün fenalardayım. elle tutulur yanı yok. Yarın detoksa giriyorum baya etkisi olur bugünden sonra.
Tmm canim
Ama yinede meyve sekerdir aksam ve gece yenmemeli bence
Ne yersen ye yazılacak yazamıcanız şeyi yemeyin kardeşim
Biraz sertmi oldu
Balkabağı soğanlı zeytinyağlı yemek üstüne yoğurt çok güzel hafif kalorisi az bir yemekmenu guzel ama kasar yerine beyaz peynir kullansan az yagli yada lor daha iyi
kasardin yag orani cok fazla canim haberin olsun
suyu yatana kadar az daha ic.
spor cok guzel hayirdir sendede bir ask baslamis
aslinda yeme ama canin istiyorsa minik bir boy bir dilim ekmek
ama öbür yandan seker orani cok fazla
glisemik endeks durumlari iste
yogurtlu balkabagi ne canim
yemekmi tatlimi
ne olursa olsun bence sekeri cok bir besin
pisince seker orani dahada artiyor
muz var malum ve birde geceye meyve cok degilmi bu kadar seker
aksam cok kh li olmus
3 biber dolmasi cok
minik bile olsa nerdeyse 3 dilim ekmek
yaninda salata yeseydinde iki tane yeseydin keske bebem ya
kahvalti vucuda girmeden metobolizma uyanip ise baslamiyor biliyorsun degilmi
ogunleri zamaninda ve yeterince yesen keske
Detoksu şimdiden hazırlasam olmaz mı yarın için? Çünkü iş yerinde hazırlayamam
Hilal sana 2 ay kızartma yasağı veriyom ona göre
Yedigin Kac kalori
100 mekik Kac kalori bir bak kuzucum
Kurtarirmi sence
Ilk defa balkabagi yemegi duydumBalkabağı soğanlı zeytinyağlı yemek üstüne yoğurt çok güzel hafif kalorisi az bir yemek
muz yarım yedim regl olduğum için potasyum kaynağı ondan yedim zaten muz meyve olarak yiyorum ben
sen glisemik indeksine bakıyorsun galiba yiyeceklerin
ben kalori diyeti yapıyorum
Önümüzdeki maclara bakacazAkşamdan hazırla kuzum. Ben de öyle yapıyorum. İçine ne koncağının listesi var mı sende. Yoksa atayım?
Aman yok Zuhal abla ben zaten bu akşam uyuyamam bu vicdan azabıyla. Lımarıklık ettim
Yok abla yanından bile geçmiyoyarın da az yiyip dengeleyeceğim artık yapacak bir şey yok
Hahaha haklısın yazıyorum o halde mefkurem balım ^_^ sert olsan ne olacak kuzum benim. Benim iyiliğime sonuçta :)Ne yersen ye yazılacak yazamıcanız şeyi yemeyin kardeşim
Biraz sertmi oldu
2 Salatalık rendelenecekAkşamdan hazırla kuzum. Ben de öyle yapıyorum. İçine ne koncağının listesi var mı sende. Yoksa atayım?
Aman yok Zuhal abla ben zaten bu akşam uyuyamam bu vicdan azabıyla. Lımarıklık ettim
Yok abla yanından bile geçmiyoyarın da az yiyip dengeleyeceğim artık yapacak bir şey yok
Capslarindan baska birseyini sevmiyom isteAzıcık daha zorlasak Karatcı olursun bak söylemedi deme o da meyveyi sadece sabah bir porsiyon olarak yenmeli diye açıklıyor ee nurlu teyzemin neyini sevmiyorsunuz ki
Ooooo bak senOlsun tutma kendini daha da sert olsun hakettiler diyeyim ve en sert yorumu yapmış olayımnasıl bu gün el ele verip kırmızı kartlarımızı peşpeşe çifter çifter çıkaralım
Balkabağı küçük küp şeklinde doğra soğan nıda aynı üzerine zeytinyağı ve toz kırmızı biber ve Tuz suyunu salar çabucak pişerIlk defa balkabagi yemegi duydum
Denemek isterim tarif verirsen
2 Salatalık rendelenecek
4 yemek kaşığı bulgur
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı yeşil mercimek
Yarım kilo yoğurt ve su (2 lt ayran olacak) doğru mu?
Tatli olmuxormuBalkabağı küçük küp şeklinde doğra soğan nıda aynı üzerine zeytinyağı ve toz kırmızı biber ve Tuz suyunu salar çabucak pişer
üzerine sarımsaklı yoğurt Dök çok yakışır
yanında soğan reflü var sarımsak soğan bana yadak ama gençken yerdim benim oğlan bile bayılıyor
pek tatlı gelmiyor bana tuz ve kırmızıbiber koyuyorsun birde yoğurt değişiyor tadı dene sevdin mi yaz deneyime merak ederim. Kıyı ege de Sebzenin otun her türlüsü pişirilir yenilirTatli olmuxormu
Ilginc
Denemem lazim mutlaka
Cok merak ettimpek tatlı gelmiyor bana tuz ve kırmızıbiber koyuyorsun birde yoğurt değişiyor tadı dene sevdin mi yaz deneyime merak ederim. Kıyı ege de Sebzenin otun her türlüsü pişirilir yenilir
Benim de ütü bar ev dandini karın ağrısı bitirdi beni bu ay bende uyumaya çalışayım bari .Bu arada bugün kötüyüm spor yapabilirim sandım ama olmadı yarın daha iyi olurum iyi gecelerBiraz utü var ama bir gözüm burda
Matildam değişik tariflerin varsa bilelim bizde faydalanalım dimi amapek tatlı gelmiyor bana tuz ve kırmızıbiber koyuyorsun birde yoğurt değişiyor tadı dene sevdin mi yaz deneyime merak ederim. Kıyı ege de Sebzenin otun her türlüsü pişirilir yenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?