Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne yersen ye yazılacak yazamıcanız şeyi yemeyin kardeşim
Biraz sertmi oldu

Olsun tutma kendini daha da sert olsun hakettiler diyeyim ve en sert yorumu yapmış olayım nasıl bu gün el ele verip kırmızı kartlarımızı peşpeşe çifter çifter çıkaralım

Balkabağı soğanlı zeytinyağlı yemek üstüne yoğurt çok güzel hafif kalorisi az bir yemek
muz yarım yedim regl olduğum için potasyum kaynağı ondan yedim zaten muz meyve olarak yiyorum ben
sen glisemik indeksine bakıyorsun galiba yiyeceklerin
ben kalori diyeti yapıyorum

Detoksu şimdiden hazırlasam olmaz mı yarın için? Çünkü iş yerinde hazırlayamam

Akşamdan hazırla kuzum. Ben de öyle yapıyorum. İçine ne koncağının listesi var mı sende. Yoksa atayım?

Hilal sana 2 ay kızartma yasağı veriyom ona göre

Aman yok Zuhal abla ben zaten bu akşam uyuyamam bu vicdan azabıyla. Lımarıklık ettim

Yedigin Kac kalori
100 mekik Kac kalori bir bak kuzucum
Kurtarirmi sence

Yok abla yanından bile geçmiyo yarın da az yiyip dengeleyeceğim artık yapacak bir şey yok

Ilk defa balkabagi yemegi duydum
Denemek isterim tarif verirsen

Önümüzdeki maclara bakacaz

2 Salatalık rendelenecek
4 yemek kaşığı bulgur
4 yemek kaşığı nohut
4 yemek kaşığı yeşil mercimek
Yarım kilo yoğurt ve su (2 lt ayran olacak) doğru mu?

Ilk defa balkabagi yemegi duydum
Denemek isterim tarif verirsen
Balkabağı küçük küp şeklinde doğra soğan nıda aynı üzerine zeytinyağı ve toz kırmızı biber ve Tuz suyunu salar çabucak pişer
üzerine sarımsaklı yoğurt Dök çok yakışır
yanında soğan reflü var sarımsak soğan bana yadak ama gençken yerdim benim oğlan bile bayılıyor

Tatli olmuxormu
Ilginc
Denemem lazim mutlaka

pek tatlı gelmiyor bana tuz ve kırmızıbiber koyuyorsun birde yoğurt değişiyor tadı dene sevdin mi yaz deneyime merak ederim. Kıyı ege de Sebzenin otun her türlüsü pişirilir yenilir
Cok merak ettim
Kesin denerim ve yazarim canim tesekkürler

pek tatlı gelmiyor bana tuz ve kırmızıbiber koyuyorsun birde yoğurt değişiyor tadı dene sevdin mi yaz deneyime merak ederim. Kıyı ege de Sebzenin otun her türlüsü pişirilir yenilir
Matildam değişik tariflerin varsa bilelim bizde faydalanalım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…