Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah
2 dilim etimek
Peynir

Ara
Sütlü Türk kahvesi (küçük fincan)

Öğle
3 Haşlama 1 kızartma olmak üzere içli köfte (ilk kez kendim yaptım çocuklarımla :) )
Salata
Mercimek çorbası

Ara
Çay

Akşam
2-3 yk pirinç pilavı
Arpa Şehriye çorbası
2 Kaşık haşlanmış tavuk (çocuk evinde yedim mecbur kaldım)

Akşam
Nescafe (şekerli) buz dolabımda yer yok diye arkadaşımın buzluğjna aileme yaptığım içli köfteleri koymaya gittim o sırada ikram etti

Bahanelerim bana kilo verdirmiyor biliyorum ama Yarından itibaren 2 gün ayran detoksunu yapıyorum. Perşembe dikkat ediyorum. Cuma Cumartesi pazar dikkat ediyorum ama aile ve sevgili ile özlem gideriliyor sanırım + olurum. Ama Pazartesiden itibaren süper dolma kalem geliyor :)

Ben bu karışımı hazırladım ama amma çok oldu be :S Ayran detoksunda bu kadar şey var mı acaba? Ya da haşlamadan 4 Kaşık bulgur koydum o mu yanlış oldu? Haşlanıp 4 Kaşık mıydı yok?

kızlar selam..evde yoktum o yüzden geç yazıyorum menümü..

sabah yağsız menemen bir dilim ekmek.rezene çayı
ara bir elma bir ceviz
öğle:bir kase tarhana çorbası,4 tane yeşil mercimek köftesi(yeşil mercimekleri haşladım,soğan maydonoz bir çay kaşığı zeytin yağla yoğurdum)
ara:su ve süt karışımlı nescafe 1 grissini
akşam patlıcan közledim salatası,bir bardak ayran 3 kaşık bulgur pilavı
1 fincan rezene bir elma(bu elmayı misafirlikte yedim mecburen)

su 3 lt

birbeste:70 dk yürüyüş
beril:130 dak
kitkurdu:45 dk yürüyüş
silvers: 60 dk yürüyüş 10 dk egzersiz:70 dk
selinmh:50 dk yürüyüş
hily25: 45 dk
zeynepcer:90 dk yürüyüş
matilda:yok
ecenaz:spor çok az oldu ama dişim ve kulağım çok ağrıyor
..

ecenaz az oldu derken kaç dk canım.. 10 dk bile olsa dakika ver olsun yine yazıyım..

bu şekilde not alıyorum bugünki sporları kızlar..

kaptan 130 dk gözlerden kaçmıyo bilesin ... sana gaz vermekle hata yapıom ama iyide yürüyon allah için

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi bakalım yarının hazırlığını yapmış oluyum şimdide:)))
kimin totosu daha iyi kalkacak bakalım haydiiii

Menü güzel özellikle öğlen yaptığın mercimek kesinlikle yarın denenecektir tarafımdan
rezene çayını niçin içiyorsun bilelim ki içelim coşalım
Son zamanların en azimli kelebeğisin böyle biline peşine takıldık istikrar devam etsin helal sana

kızlar bu hafta cuma günü birinciler açıklanacak evet.. ama ben şuan hangi grup önde hangisi arkada hepimize gaz vermek amaçlı bunu belirtmek istedim.. bu sayede yarın üşenecek olanlarımızın daha hırsla yürüyeceğini ümit ediyorum..:)

beste:340
hily:265
silvers:285...toplamda 890 dk ile BİRİNCİ olarak devam ediyor haftaya( sağolun melis hilallll işte buu:)..)

beril:369
ecenaz:108
kitkurdu:226...toplamda 703 dk ile 2. olarak devam ediyor haftaya..

selinmh:244
matilda:263
zeynepcer:140....toplamda647 dk ile 3. olarak devam ediyor haftaya..

herkesin kendi grubuna ne kadar katkısının olduğuda ortada.. her grubun kaç dakika ile önde geride olduğuda ortada..
cuma gününe daha çok var arkadaşlar..birinciliği elimizden alabilirsiniz...(verirsek
)

Farkindasin hadi bir toparlan canim

Guzel olmus afiyet olsun

Yetmiyor baksana 2. yiz

Yalniz seninle kafa kafaya yarisiyoz

teşekkür ederim canım.. şimdiden afiyet olsun.. çok iyi oldu doydum resmen..bide yürüyüşten sonra feci acıkıyorum..iyi geldi..:)
sözlerin için teşekkür ederim hocam:) takıl bana sporla zayıfla.. sloganım olsun:))
  • Toksinlerin atılmasını sağlar
  • Fazla suyun atılmasına yardımcı olur
  • iştahı bastırır
bu üçlü beni rezeneye çekti.. özellikle geçen haftaki ödem maceram sonucu:)

Silver ne Ära okadar spor yapti
Herkes asik oldu beste sayende

tıp okuyo dedik günahını aldık...
menün zayıf dedik akıllar verdik..
meliscim herkesi şaşırtıyo.. ablalarına soruyo ama sorduğuyla kalmıyo her sözü dinliyo...

Yalniz seninle kafa kafaya yarisiyoz

birbirimizle gaza geldiğimiz burdan belli berilcim:)
gerçi ben senle yarışamam.. ben günlük aynı rakamlardayım.. ama sen uçuyon maşallah...
o bir gün dinlenmesen sizin takım öndeydi baksana maşallah 3 günlük sayın bu senin.. benimki 4 günlük..
o yüzden kendimi senle aynı kefeye koymuyorum canım.. sana gazı verip kenara çekiliyorum:))))))

Dünkü dinlenme iyi geldi ama tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…