Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Beste gece ise gidecem iyi geceler

canım allah kolaylık versin.. bak sen bu uyku düzen bozukluğunlada kilo verecen demedi deme..gece çalışmanın en güzel yanıda bu.. çocuk esirgemede gecede çalışırdım ben ordan biliyorum..
sana huzurlu ve seni zayıflatan bir gece çalışması diliyorum canım

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

berilceee merak etme beroş bu cumaya da - ile geleceğim. Bir sonraki cumaya da ^_^ nisan 23e hatta 21e 6lı rakamları göreceğim (2 gün daha çektim. 23 nisan benim 21 nisan benimkinin doğum günü ^_^ )

hoşgeldin canım..
kaptanımız seninle ilgili bilgi veremedi işe gitti... kendini bizlere tanıtır mısın merak ederiz biz şimdi:)

Misafirliktesin giremedin diye geldin sayfayı hareketlendirdin bu ne yazma aşkı kuzum kimse kalmazsa sen varsın yazmışsındır diye gireyim dedim döşemişsin güzel güzel okuyoruz yazmaya devam

Dolmakalem o üstünde buharıyla sıcak sıcak pilavı yerken bide akşam hiç bu ablanı düşündünmü demedinmi ablamında 1.5 aydır canı pilav istiyor ama bizler için yemiyor
Sonra içli köfte hadi 1 yedin 2 yedin devamı ne oluyor bide üstüne kızartılmışı bende kızarmış severim sana afiyet olsun
Burdan hilalede sesleniyorum
Patates kızartması burnumda tütüyor

Bu kadar ajitasyon yeter Size heralde

menüm;2 yumurtadan onlet biraz peynir,papatya çayı,kahve
1 bardak yağsız süt
ızgara tavuk,ayran
biraz yoğurt 2 kaşık yulaf kepeği
balık,biraz maydonoz dereotu
4 litre su
yoga 1.5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…