- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.321
Her sözümü
Dur bir akil veriyim ben
Yok canim yorulmasin diyecem sadeceberillllllllll
giremezsin aklına benim taze doktorumunnn.. ayy o benimm.. benim grubumun çıtırı o kanmaz kimseciklere kanmazz:))
Beste gece ise gidecem iyi geceler
kabulünüz için teşekkürler :)
Hoş geldin ^_^kabulünüz için teşekkürler :)
kabulünüz için teşekkürler :)
hoşgeldin canım..
kaptanımız seninle ilgili bilgi veremedi işe gitti... kendini bizlere tanıtır mısın merak ederiz biz şimdi:)
Dolmakalem o üstünde buharıyla sıcak sıcak pilavı yerken bide akşam hiç bu ablanı düşündünmü demedinmi ablamında 1.5 aydır canı pilav istiyor ama bizler için yemiyorSabah
2 dilim etimek
Peynir
Ara
Sütlü Türk kahvesi (küçük fincan)
Öğle
3 Haşlama 1 kızartma olmak üzere içli köfte (ilk kez kendim yaptım çocuklarımla :) )
Salata
Mercimek çorbası
Ara
Çay
Akşam
2-3 yk pirinç pilavı
Arpa Şehriye çorbası
2 Kaşık haşlanmış tavuk (çocuk evinde yedim mecbur kaldım)
Akşam
Nescafe (şekerli) buz dolabımda yer yok diye arkadaşımın buzluğjna aileme yaptığım içli köfteleri koymaya gittim o sırada ikram etti
Bahanelerim bana kilo verdirmiyor biliyorum ama Yarından itibaren 2 gün ayran detoksunu yapıyorum. Perşembe dikkat ediyorum. Cuma Cumartesi pazar dikkat ediyorum ama aile ve sevgili ile özlem gideriliyor sanırım + olurum. Ama Pazartesiden itibaren süper dolma kalem geliyor :)
Günaydin fistiklar
gunaydın kaptan
çok güzel dileklerde bulunmuşsun inşallah diyorum ben deHoş geldin umarım hep beraber amacımıza ulaşırız
Günaydınlar efendim bahara fit hatunlar olarak yeni cicilerle gireriz incecik inşaallah diyeyim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?