- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.341
Hepinize günaydınlar olsun
menüm
sabah
kaşarlı tost
ara sütlü kahve
çay
öğle
4 kaşık pilav
kuşbaşı et
1 armut
ara sütlü kahve
akşam
2 köfte
yoğurt
su sayamadım
Salı Çarşamba yapmayı düşünüyorum sen ne düşünüyorsun kuzum?
Hoşgeldin sefa getirdin kendinkendini tanıtın mı biz mi kaçırdık görmedikgünaydın herkese
Geçmiş olsun canım diş kulaklar en zoru allah şifa versinEce spor süremizi görmüşsündür bugün ben yine dişve kulaktan muzdaribim spor zor gibi artık bakalım
kabulünüz için teşekkürler :)
Dolmakalem o üstünde buharıyla sıcak sıcak pilavı yerken bide akşam hiç bu ablanı düşündünmü demedinmi ablamında 1.5 aydır canı pilav istiyor ama bizler için yemiyor
Sonra içli köfte hadi 1 yedin 2 yedin devamı ne oluyor bide üstüne kızartılmışı bende kızarmış severim sana afiyet olsun
Burdan hilalede sesleniyorum
Patates kızartması burnumda tütüyor
Bu kadar ajitasyon yeter Size heralde
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineEce spor süremizi görmüşsündür bugün ben yine dişve kulaktan muzdaribim spor zor gibi artık bakalım
tabiki 26 yaşındayım,9 aylık bir kızım var fazla kilolarım doğumdan kaldıHoşgeldin sefa getirdin kendinkendini tanıtın mı biz mi kaçırdık görmedik
tabiki 26 yaşındayım,9 aylık bir kızım var fazla kilolarım doğumdan kaldı
98 kilo ile doğum yaptım şu anda 82 kiloyum
inşallah 55 olurum bir gün eskisi gibi
siteye yabancıyım henüz takip etmekte zorlanıyorum biraz cevap veremediğim varsa kusuruma bakmasın lütfen
Hosgeldin canim bende yeniyim hep birlikte kurtulalim kilolardansiteye yabancıyım henüz takip etmekte zorlanıyorum biraz cevap veremediğim varsa kusuruma bakmasın lütfen
teşekkürler inş. hızlıca veririz fazlalıklarımızı...Hosgeldin canim bende yeniyim hep birlikte kurtulalim kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?