Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mirayzuhal
7. takim kaptani senin o takima yazdigini, sabah Menü bildirdigini yazmis. Sonra bizede yaziyorsun. Sen katilmak istedin ben kalabalik oldugum halde davet ettim seni. Istiyorsan 7. takima gidebilirsin. Ama iki takimada yazman dogru degil.

yazıyorum sabah 1 haşlanmış yumurta-1 yk krem peynır-2 dilim ekmek
oğlen yemedım
akşam 3 kofte 3 kaşık pilav salata su 2lt spor yok

Hafifşekerli nasılsın canım fazla göremiyom seni dukan Kurabiyesi yulaflamı yapılıyor şeker varmı
Menün dukana göre nasıl bilmiyorum heralde sebze salata günü değildi akşam eksik kalmış gibi geldi besleyici değer açısından

bugünlerde işler biraz toğun canım yoksa burdayım hep :) dukan kurabiyesi tatlandırıcıyla yapılıyor içinde hiç yağ olmuyor süt tozu tatlandırıcı ve yumurta bu kadar

canım sen dukan diyeti mi yapıyorsun?
zero kolayı fazla içmiyor musun?
hani ayran içsen mesela.. çünkü ben onun içinde tamamen tatlandırıcı olduğuna inanmıyorum.. çoğunlukla şeker bana göre ve kimyasal nihayetinde..
mesela kurabiye yerine yarım dilim ekmekle peynir yesen hiç değilse doymaz mıydın.. midenede iyi gelirdi ekmek..
dukan mı böyle?

tabiki 26 yaşındayım,9 aylık bir kızım var fazla kilolarım doğumdan kaldı
98 kilo ile doğum yaptım şu anda 82 kiloyum
inşallah 55 olurum bir gün eskisi gibi

canım 16 kiloyu ne kadar zamanda ve nasıl verdin? paylaşır mısın?

ekmek sevmiyorum ya dukan ekmeği yaptım bir iki kez sevmedim yiyemedim.zero serbest kitapta da yazıyor.çok içmiyorum ama yemeklerde tek gitmiyor ya.hem tatlı isteğini kesiyor iyi geliyor.

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi totolu arkadaşlarımmmmm

hilal sirvers hadi kızlar bugün ortalığı duman edelim.. bizimle yarışmak neymiş görsünler...

( çaktırmamaya çalışıom ama hiç yürüyesim yok)..:)))

Malzemeler,
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 çay kaşığı toz tarçın
1 fincan soğuk su
Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri cezveye alıp karıştırın ve kısık ateşte köpürene kadar pişirin. Mutfağınızı saran mis gibi tarçın ve kahve kokusuyla ruhunuzu doyururken, enfes tadıyla damağınızı büyüleyin!

Türk kahvesinin yanında bol su içerek ödem atabilirsiniz.

Püf noktaları,
Tarçınlı Türk kahvesini yanında birkaç küçük hurma veya birkaç adet cevizle birlikte ikindi vakti ara öğününüz için tercih ederseniz, uzun süre tok kalırsınız. Bu sayede akşam yemeğinde daha az yiyerek kalori alımını düşürür ve kilo verirsiniz.

Diyet listesinden başarılı sonuç almak için günde 12 bardak su içmelisiniz. Sık sık tuvalete gitmek sizi rahatsız edebilir ama şu açıdan bakın: bu bir hareket imkanıdır ve her tuvalete eğilip kalkmanız 35 kalori yakmanızı sağlar. Bu da 1 dilim ekmeğin kalorisine eşittir.

Her öğünden 15 dakika sonra hareket etmeniz, yediklerinizin daha iyi sindirilmesini ve sık sık büyük tuvalete çıkarak kilo vermenizi sağlar. Bunun için, hızlı bir şarkı açarak dans edebilir, yerinizde yürüyebilir, koşu bandında koşabilir veya dışarı çıkabilirsiniz.

canınız tatlı istediğinde bu size alternatif olacaktır..
1 kase yoğurt 2 ceviz,1 rendelenmiş elma,bol tarçın..:200 kalori

bugün deneyim diyorum:)

kızlar bugün dışarda yürüyeceğim..kimler başladı spora kimler haala üşeniyo???
(ben üşeniom)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…