- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.361
Canim eve gidince gecmisi okurum toplu yazarsan ne yedigini goruruzKaptanim sabah ve ogle menumu yazmistim
Bugun hepsini liste halinde yazarim
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yoksa dişinmi iltahaplandıEce spor süremizi görmüşsündür bugün ben yine dişve kulaktan muzdaribim spor zor gibi artık bakalım
Hafifşekerli nasılsın canım fazla göremiyom seni dukan Kurabiyesi yulaflamı yapılıyor şeker varmıgünaydın bu arada kızlar geçmişi okudum geldim.
dünkü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
5 köfte ( çok minikti)
yoğurt
zero
ara
neascafe
akşam
2 dukan kurabiyesi
1 bardak yarım yağlı süt
spor sadece yer hareketleri, su 3 lt
ayrıca bu sabah -300 :)
Matilda sen nasıl oldun geçtimi ağrılarınÖğlen niye yemedim canım az besleniyorsun bence ayrıca krem peynir yağlı oluyor lıghtını tercih etsen daha iyi olur bence
Hafifşekerli nasılsın canım fazla göremiyom seni dukan Kurabiyesi yulaflamı yapılıyor şeker varmı
Menün dukana göre nasıl bilmiyorum heralde sebze salata günü değildi akşam eksik kalmış gibi geldi besleyici değer açısından
günaydın bu arada kızlar geçmişi okudum geldim.
dünkü menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğlen
5 köfte ( çok minikti)
yoğurt
zero
ara
neascafe
akşam
2 dukan kurabiyesi
1 bardak yarım yağlı süt
spor sadece yer hareketleri, su 3 lt
ayrıca bu sabah -300 :)
tabiki 26 yaşındayım,9 aylık bir kızım var fazla kilolarım doğumdan kaldı
98 kilo ile doğum yaptım şu anda 82 kiloyum
inşallah 55 olurum bir gün eskisi gibi
canım sen dukan diyeti mi yapıyorsun?
zero kolayı fazla içmiyor musun?
hani ayran içsen mesela.. çünkü ben onun içinde tamamen tatlandırıcı olduğuna inanmıyorum.. çoğunlukla şeker bana göre ve kimyasal nihayetinde..
mesela kurabiye yerine yarım dilim ekmekle peynir yesen hiç değilse doymaz mıydın.. midenede iyi gelirdi ekmek..
dukan mı böyle?
Daha iyiyim canım çıktım çünkü oğlan bu ara rahatsız ilgi bekliyor iyileşince gelirim yineMatilda sen nasıl oldun geçtimi ağrıların
Sen niye çıktın watsaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?