- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.381
Daha iyiyim canım çıktım çünkü oğlan bu ara rahatsız ilgi bekliyor iyileşince gelirim yine
Bestecim şu anda kahve yapıldı içiliyorMalzemeler,
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 çay kaşığı toz tarçın
1 fincan soğuk su
Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri cezveye alıp karıştırın ve kısık ateşte köpürene kadar pişirin. Mutfağınızı saran mis gibi tarçın ve kahve kokusuyla ruhunuzu doyururken, enfes tadıyla damağınızı büyüleyin!
Türk kahvesinin yanında bol su içerek ödem atabilirsiniz.
Püf noktaları,
Tarçınlı Türk kahvesini yanında birkaç küçük hurma veya birkaç adet cevizle birlikte ikindi vakti ara öğününüz için tercih ederseniz, uzun süre tok kalırsınız. Bu sayede akşam yemeğinde daha az yiyerek kalori alımını düşürür ve kilo verirsiniz.
Teşekkür ederim eski eşim regl iken spor yapmakta ayrı işkence ama bugün yapıcamgeçmiş olsun canım benim.
Güzel oldumuBestecim şu anda kahve yapıldı içiliyor
Tarçın kokuyor tadı hafif geliyor sade kahve gibi ben zaten şekersiz içiyorumGüzel oldumu
Ben iyiyim dün sporu fazla yapınca biraz yorgunluk var bugün sadece yürüyüş yapıcamMerabalar
Kizlr nnasilsiniz
Ozaman spor mecburen olacakDun durus bozuklugu icinn ftr ye gittim dregzersiz verdi bode plates tavsiye etti
Teşekkür ederim eski eşim regl iken spor yapmakta ayrı işkence ama bugün yapıcam
sizide görelim bebekler
O kısmı doğru ama hızlandırıyor için kötü oluyor işte anla sen onuregl iken spor yapmak kan dolaşımını hızlandırdıgı için ağrıları azaltır iyi gelir aslında
O kısmı doğru ama hızlandırıyor için kötü oluyor işte anla sen onu
Bende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuşDun durus bozuklugu icinn ftr ye gittim dregzersiz verdi bode plates tavsiye etti
E bende yapcam bugün artık 3. Gün olduanladım ben onuama spor candır beee.
Hafifşekerli kilo verirken yavaş yavaş sıkılaşma aletlerine başlayım diyorum sarkma olmasın diye haftada üç günle başlayım diyorumregl iken spor yapmak kan dolaşımını hızlandırdıgı için ağrıları azaltır iyi gelir aslında
Bende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuş
Bir ay yer pilatesi yapcam sonra yaza kadar aletli ye gitcempilates güzel birşey aletli olanı daha da süper
Ah bi bulsam onu neyazıkki bizim burda yokpilates güzel birşey aletli olanı daha da süper
Bu arada mistik çay aldım doğadan harika sütle de güzel oluyor eşim de bayıldı tadına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?