- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.401
O kısmı doğru ama hızlandırıyor için kötü oluyor işte anla sen onu
hangi marketten aldın canım?
kipaya baktım ben sadece ordada yoktu..
migros baya uzak..
Migros tan aldım adı şöyle doğadan büyülü bohça chai baharatlı karışık bitki çayıhangi marketten aldın canım?
kipaya baktım ben sadece ordada yoktu..
migros baya uzak..
Yaaa bak işte şimdi mutlu oldum çünkü cumada beri tartılmadım korkudan yarın 4. Günüm tartılsam mı diye düşünüyorumbence insan regl döneminde yaptığı sporun faydasını regl bittiği an görüyo.. yani o spor fayda ediyor ama regl tartıda görmemize izin vermiyo.. ne zamanki bitti regller 2 günde tartıya yansıyo...benim öyle oldu yani.. bu hafta tartı sana gülmezsede bittiğinde birden gülecek bak gör
Bende onu bulamadım ama doğadan ın ki çok güzelbenimki doğus mistik chai
kus yemi gibi tatlim boyle kilo veremem ac kaldiginla kalirsin yayazıyorum sabah 1 haşlanmış yumurta-1 yk krem peynır-2 dilim ekmek
oğlen yemedım
akşam 3 kofte 3 kaşık pilav salata su 2lt spor yok
valla yeni geldim zombi gibiyimbirbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:
hadi totolu arkadaşlarımmmmm
hilal sirvers hadi kızlar bugün ortalığı duman edelim.. bizimle yarışmak neymiş görsünler...
armutlada guzel olur ben cok yaparimcanınız tatlı istediğinde bu size alternatif olacaktır..
1 kase yoğurt 2 ceviz,1 rendelenmiş elma,bol tarçın..:200 kalori
bugün deneyim diyorum:)
gecmis olsun canimDaha iyiyim canım çıktım çünkü oğlan bu ara rahatsız ilgi bekliyor iyileşince gelirim yine
giymesekmi yawwwwwwwwwww bu sendeüşenmeyin kızlar yaz geliyor bikiniler ne olacak
yorgunum canimMerabalar
Kizlr nnasilsiniz
boyuda uzatiyormus diyorlarDun durus bozuklugu icinn ftr ye gittim dregzersiz verdi bode plates tavsiye etti
insallah agrinada diyetinede durusunada iyi gelirBende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuş
bu spor hocasina küsttüm küsecem ben yaHafifşekerli kilo verirken yavaş yavaş sıkılaşma aletlerine başlayım diyorum sarkma olmasın diye haftada üç günle başlayım diyorum
Göbek için hergünmü yapsam acaba
Spor hocamızın bilgilerinden bizde faydalanalım dimi ama
Sen ne dersin canım
Canım sana bişey sormuştum görmedin heraldemerve benim karışım geldi :)
İyiyim canımBen iyiyim dün sporu fazla yapınca biraz yorgunluk var bugün sadece yürüyüş yapıcam
Sen nasılsın güzellik
Bende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuş
Aman işten gelmişti bize cevap mı yazmış Kıyamam iyice dinlen biz buralardayızkizlar elifle oynayim yoruyum uykucu kizlari bekletmeden cuppppppppp yataga
Yaaa bak işte şimdi mutlu oldum çünkü cumada beri tartılmadım korkudan yarın 4. Günüm tartılsam mı diye düşünüyorum
Ona göre yarın bi beslenme uygularım malum perşembe bildirim var
Kizzz hafifşeker ben soruyom başkasına cevap yazıyon bidaha sormucam bakHafifşekerli kilo verirken yavaş yavaş sıkılaşma aletlerine başlayım diyorum sarkma olmasın diye haftada üç günle başlayım diyorum
Göbek için hergünmü yapsam acaba
Spor hocamızın bilgilerinden bizde faydalanalım dimi ama
Sen ne dersin canım
Kizzz hafifşeker ben soruyom başkasına cevap yazıyon bidaha sormucam bak
sabah takipten bakarken farketmeden yazmışım 7. grup olduğunu anladıktan sonra yazmadım hatta onlarda farkettiler sanırım siz en son yazıları görmediniz 9. gruba dahil yazıyorum yaniMirayzuhal
7. takim kaptani senin o takima yazdigini, sabah Menü bildirdigini yazmis. Sonra bizede yaziyorsun. Sen katilmak istedin ben kalabalik oldugum halde davet ettim seni. Istiyorsan 7. takima gidebilirsin. Ama iki takimada yazman dogru degil.
sabah takipten bakarken farketmeden yazmışım 7. grup olduğunu anladıktan sonra yazmadım hatta onlarda farkettiler sanırım siz en son yazıları görmediniz 9. gruba dahil yazıyorum yani
evet aynen öyle oldu siteyi anlamaya çalışıyordum o sıralarbende yaptım bir kez öyle birşey yazdım yazdım hangi gruptu hatırlamıyorum siz galiba yanlış gruptasınız dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?