Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O kısmı doğru ama hızlandırıyor için kötü oluyor işte anla sen onu

bence insan regl döneminde yaptığı sporun faydasını regl bittiği an görüyo.. yani o spor fayda ediyor ama regl tartıda görmemize izin vermiyo.. ne zamanki bitti regller 2 günde tartıya yansıyo...benim öyle oldu yani.. bu hafta tartı sana gülmezsede bittiğinde birden gülecek bak gör

Yaaa bak işte şimdi mutlu oldum çünkü cumada beri tartılmadım korkudan yarın 4. Günüm tartılsam mı diye düşünüyorum
Ona göre yarın bi beslenme uygularım malum perşembe bildirim var

yazıyorum sabah 1 haşlanmış yumurta-1 yk krem peynır-2 dilim ekmek
oğlen yemedım
akşam 3 kofte 3 kaşık pilav salata su 2lt spor yok
kus yemi gibi tatlim boyle kilo veremem ac kaldiginla kalirsin ya

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi totolu arkadaşlarımmmmm

hilal sirvers hadi kızlar bugün ortalığı duman edelim.. bizimle yarışmak neymiş görsünler...
valla yeni geldim zombi gibiyim
beni yatak pekler bugun
hadi birinciliginiz hayirli olsun diyecem ama bellide olmaz aksama dinc uyanip gidebilirimde yuruyuse
canınız tatlı istediğinde bu size alternatif olacaktır..
1 kase yoğurt 2 ceviz,1 rendelenmiş elma,bol tarçın..:200 kalori

bugün deneyim diyorum:)
armutlada guzel olur ben cok yaparim

Daha iyiyim canım çıktım çünkü oğlan bu ara rahatsız ilgi bekliyor iyileşince gelirim yine
gecmis olsun canim
aman kuzucuga iyi bak biz özleriz seni dert degil
ama eksiyle gel o konuda tolerans yok

üşenmeyin kızlar yaz geliyor bikiniler ne olacak
giymesekmi yawwwwwwwwwww bu sende
Merabalar
Kizlr nnasilsiniz
yorgunum canim
sen nasilsin neler yapiyorsun +200 den ne haber
Dun durus bozuklugu icinn ftr ye gittim dregzersiz verdi bode plates tavsiye etti
boyuda uzatiyormus diyorlar
eeeeeeee spordan kacis yok artik
Bende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuş
insallah agrinada diyetinede durusunada iyi gelir
bu spor hocasina küsttüm küsecem ben ya
sitemime cevap versinnnnn
spor özurlu bir kadinim bilgiye acim ve sakliyor bilgiyi hoca benden

Ben iyiyim dün sporu fazla yapınca biraz yorgunluk var bugün sadece yürüyüş yapıcam
Sen nasılsın güzellik
İyiyim canım
Evet sporun ertesi gun cikiyor acisi

Bende pazartesi pilatese yazılıyorum canım sırt ağrısı var bende bir de çok iyi sıkılaştırıp boyu uzatıyormuş

Benimde kucugukrese veriyimde bende yazilacagim

Yaaa bak işte şimdi mutlu oldum çünkü cumada beri tartılmadım korkudan yarın 4. Günüm tartılsam mı diye düşünüyorum
Ona göre yarın bi beslenme uygularım malum perşembe bildirim var

özür dilerim atlamışım canım. tartıl bence ona göre önlem alırsın.tartıdan kaçış yok

Kizzz hafifşeker ben soruyom başkasına cevap yazıyon bidaha sormucam bak

Kizzz hafifşeker ben soruyom başkasına cevap yazıyon bidaha sormucam bak

ay pardon ya hatları karıştırdım

haftada üç gün güzel diğer günlerde karın sıkıntın varsa mekik hareketleri yapabilirsin ekstradan.aletli çalışma sıkılaşma için etkili olur.zayıflamana ve şekillenmene yardımcı olur

sabah takipten bakarken farketmeden yazmışım 7. grup olduğunu anladıktan sonra yazmadım hatta onlarda farkettiler sanırım siz en son yazıları görmediniz 9. gruba dahil yazıyorum yani

sabah takipten bakarken farketmeden yazmışım 7. grup olduğunu anladıktan sonra yazmadım hatta onlarda farkettiler sanırım siz en son yazıları görmediniz 9. gruba dahil yazıyorum yani

bende yaptım bir kez öyle birşey yazdım yazdım hangi gruptu hatırlamıyorum siz galiba yanlış gruptasınız dedi :)

Kızlar geçmişi birazdan okuyacam..

Spor grubundaki arkadaşlar bişey diecem...

Cuma tartı günümüz olduğu için perşembe günü spor yapmayacaktik.. simdi tarti günümüz perşembe olduğuna göre çarşamba günü spir yapmayalım. . Çarşamba günü ara günümüz olsun diyorum. .
Ne dersiniz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…