- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.421
Tamam canım tşk.ederimay pardon ya hatları karıştırdım
haftada üç gün güzel diğer günlerde karın sıkıntın varsa mekik hareketleri yapabilirsin ekstradan.aletli çalışma sıkılaşma için etkili olur.zayıflamana ve şekillenmene yardımcı olur
Tamam canım tşk.ederim
tamam canım sağol geçmış olsun bebışıneÖğlen niye yemedim canım az besleniyorsun bence ayrıca krem peynir yağlı oluyor lıghtını tercih etsen daha iyi olur bence
bunu yapmıştım onceden çok kotu geldı tadı bana sız bılırsınız kışıden kışıye değişir tabıMalzemeler,
1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 çay kaşığı toz tarçın
1 fincan soğuk su
Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri cezveye alıp karıştırın ve kısık ateşte köpürene kadar pişirin. Mutfağınızı saran mis gibi tarçın ve kahve kokusuyla ruhunuzu doyururken, enfes tadıyla damağınızı büyüleyin!
Türk kahvesinin yanında bol su içerek ödem atabilirsiniz.
Püf noktaları,
Tarçınlı Türk kahvesini yanında birkaç küçük hurma veya birkaç adet cevizle birlikte ikindi vakti ara öğününüz için tercih ederseniz, uzun süre tok kalırsınız. Bu sayede akşam yemeğinde daha az yiyerek kalori alımını düşürür ve kilo verirsiniz.
kuzu ben dun girememistim.benm ixin eklemissin cok opuyorum seni :)/birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:
hadi kızlar bugünde spora devammm..
selincim alıntı için teşekkür ederim
kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)sen kac kiloydun canim
canm cok gecmis olsun ins yoktur oyle bisy varmi bir gelisme ..cok uzuldum..Canım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzdenhiç bir şey yapasım gelmiyor bugün
of of ne demek 3. Lukk bizim takiiim kizlar nwrdesiniiizz bugn bi atak lazim gerci kurtarrmi bilmiyorm ama cok bosladik cokbirbeste:70 dk yürüyüş
beril:130 dak
kitkurdu:45 dk yürüyüş
silvers: 60 dk yürüyüş 10 dk egzersiz:70 dk
selinmh:50 dk yürüyüş
hily25: 45 dk
zeynepcer:90 dk yürüyüş
matilda:yok
ecenaz:spor çok az oldu ama dişim ve kulağım çok ağrıyor ..
ecenaz az oldu derken kaç dk canım.. 10 dk bile olsa dakika ver olsun yine yazıyım..
bu şekilde not alıyorum bugünki sporları kızlar..
kaptan 130 dk gözlerden kaçmıyo bilesin ... sana gaz vermekle hata yapıom ama iyide yürüyon allah için
pooff 3 yuz yahuukızlar bu hafta cuma günü birinciler açıklanacak evet.. ama ben şuan hangi grup önde hangisi arkada hepimize gaz vermek amaçlı bunu belirtmek istedim.. bu sayede yarın üşenecek olanlarımızın daha hırsla yürüyeceğini ümit ediyorum..:)
beste:340
hily:265
silvers:285...toplamda 890 dk ile BİRİNCİ olarak devam ediyor haftaya( sağolun melis hilallll işte buu:)..)
beril:369
ecenaz:108
kitkurdu:226...toplamda 703 dk ile 2. olarak devam ediyor haftaya..
selinmh:244
matilda:263
zeynepcer:140....toplamda647 dk ile 3. olarak devam ediyor haftaya..
herkesin kendi grubuna ne kadar katkısının olduğuda ortada.. her grubun kaç dakika ile önde geride olduğuda ortada..
cuma gününe daha çok var arkadaşlar..birinciliği elimizden alabilirsiniz...(verirsek)
hosgeldin canm selin ben allah bagislasin yavrunu benmde iki tane var bide incelsek cok super olucak dimi :))teşekkürler inş. hızlıca veririz fazlalıklarımızı...
sen nasil dersen canm benm :) hatta bugunde yapmasaydiniz iyiiydi yaKızlar geçmişi birazdan okuyacam..
Spor grubundaki arkadaşlar bişey diecem...
Cuma tartı günümüz olduğu için perşembe günü spor yapmayacaktik.. simdi tarti günümüz perşembe olduğuna göre çarşamba günü spir yapmayalım. . Çarşamba günü ara günümüz olsun diyorum. .
Ne dersiniz. .
Bu kisiye gore degisir benceKızlar geçmişi birazdan okuyacam..
Cuma tartı günümüz olduğu için perşembe günü spor yapmayacaktik.. simdi tarti günümüz perşembe olduğuna göre çarşamba günü spir yapmayalım. . Çarşamba günü ara günümüz olsun diyorum. .
Ne dersiniz. .
Migros tan aldım adı şöyle doğadan büyülü bohça chai baharatlı karışık bitki çayı
mesela bacak hareketleri alt karın kaslarını çalıştırırı.hani yatıp yere makas falan yapıyoruz ya onlar yani.at karın çalıştırmak zordur.
en nefret ettiğim egzersiz harekettleride alt karın kaslarını çalıştıranlar.. çok zor o hareketler
Bu kisiye gore degisir bence
Ben pazar yapmadim
Belki bugunde yapmam
Ama zorunlu Ära gun varsa uyarim ustacim
evet çok zor maalesef.göbek olurken hiç zorlanmıyoruz ama yok etmek için canımız çıkıyor yahu
Kızlar geçmişi birazdan okuyacam..
Ne dersiniz. .
Ara mı dedin nasıl ne zaman namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler spora alışmalıyım alışmalısınız alışmalıyız bütün şahıslarda çekeyim anca alışırım belliki ben sarkmayı çok istiyorum
Ecenaz atlamışım canım çok geçmiş olsun ama daha belli değilmiş inş.bişey çıkmazCanım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzdenhiç bir şey yapasım gelmiyor bugün
21 gün alışkanlık kazanmak için gerekli süreymiş kızlar.yani bir şeyi 21 gün aralıksız yaparsak o alışkanlık haline geliyormuş
Ben aylarca yaptım kış gelince bıraktım hemde çok çok üzülerek21 gün alışkanlık kazanmak için gerekli süreymiş kızlar.yani bir şeyi 21 gün aralıksız yaparsak o alışkanlık haline geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?