Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım tşk.ederim

Öğlen niye yemedim canım az besleniyorsun bence ayrıca krem peynir yağlı oluyor lıghtını tercih etsen daha iyi olur bence
tamam canım sağol geçmış olsun bebışıne

bunu yapmıştım onceden çok kotu geldı tadı bana sız bılırsınız kışıden kışıye değişir tabı

birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

hadi kızlar bugünde spora devammm..
selincim alıntı için teşekkür ederim
kuzu ben dun girememistim.benm ixin eklemissin cok opuyorum seni :)/
sen kac kiloydun canim
kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)

Canım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzden hiç bir şey yapasım gelmiyor bugün
canm cok gecmis olsun ins yoktur oyle bisy varmi bir gelisme ..cok uzuldum..

of of ne demek 3. Lukk bizim takiiim kizlar nwrdesiniiizz bugn bi atak lazim gerci kurtarrmi bilmiyorm ama cok bosladik cok (
pooff 3 yuz yahuu beriiil yolucam senii

teşekkürler inş. hızlıca veririz fazlalıklarımızı...
hosgeldin canm selin ben allah bagislasin yavrunu benmde iki tane var bide incelsek cok super olucak dimi :))

sen nasil dersen canm benm :) hatta bugunde yapmasaydiniz iyiiydi ya

Bu kisiye gore degisir bence
Ben pazar yapmadim
Belki bugunde yapmam
Ama zorunlu Ära gun varsa uyarim ustacim

Migros tan aldım adı şöyle doğadan büyülü bohça chai baharatlı karışık bitki çayı

tamam canım not aldım ismini.. hep bitki çayı içiyorum.. ama hiç sevmiyorum çok zor içiyorum
bi kaç gündürde su süt karışımı nescafe içiyorum.. çok seviyorum ama oda tabi bitki çayı kadar içne sinmiyo insanın..

mesela bacak hareketleri alt karın kaslarını çalıştırırı.hani yatıp yere makas falan yapıyoruz ya onlar yani.at karın çalıştırmak zordur.

en nefret ettiğim egzersiz harekettleride alt karın kaslarını çalıştıranlar.. çok zor o hareketler

Bu kisiye gore degisir bence
Ben pazar yapmadim
Belki bugunde yapmam
Ama zorunlu Ära gun varsa uyarim ustacim

usta olan sensin ilk bunu söylemem şart..
dediğin doğru kişiye göre değişir.. ama birden fazla kişiyle yapılan bir program olduğu için kuralsız olmamalı.. bu sefer herkes kafasına göre gün koyar kendine..ve derken 2 güne 3 güne çıkar bu aralar..
ama toplu olarak bişeye uyarsak aynı gün araya uymaya çalışırken gün geçer bi bakmışız bir haftada sadece bir gün ara vermişiz..

sende uyarım diyosun madem.. selinde öyle demiş.. diğer arkadaşlar bişey yazmamış ama erkenden karar vermek adına bu değişikliği yapalım..ödemli çıkmayalım perşembe günü tartıda:)

o zaman arkadaşlar herkes bugün son gününde ne kadar spor yaptı yaptı..
perşembe günü birinci grup belli olacak..
yarın spor yok holey yaşasın valla pufff yorgunum zaten şuanda iyi geldi bana bu

zeynepcim günlük buraya yazmazsan kaçırırım illaki ..
birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:

senin günlerin bende şu şekilde:
cuma:50 dk
cumartesi:yok
pazar:yok
pazartesi:90 dk

Ara mı dedin nasıl ne zaman namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler spora alışmalıyım alışmalısınız alışmalıyız bütün şahıslarda çekeyim anca alışırım belliki ben sarkmayı çok istiyorum

hahayy sen şahısları çekerken bak rakiplerin mekik çeker seni geçer.. sevdiğin sarkmaları yaşarsın o zaman

(gaz vermeye çalışıom).. birincilik bizde nasıl olsa..
hilalle melis şimdi bi sayı verir anında yükseliriz..
zaten siz düşünün bizim grup nasıl olsa en önde

inşallah gaza çok gelip bizi geçmezsiniz:)))))

Canım misafirim vardı onun telaşındaydım kusura bakma duygusal olarak da yıkımdayım yakın arkadaşımın kanser olma riski var o yüzden hiç bir şey yapasım gelmiyor bugün
Ecenaz atlamışım canım çok geçmiş olsun ama daha belli değilmiş inş.bişey çıkmaz

21 gün alışkanlık kazanmak için gerekli süreymiş kızlar.yani bir şeyi 21 gün aralıksız yaparsak o alışkanlık haline geliyormuş

bunu ilk duyduğumda çok mutlu oldum ben..
aman dedim ne yani 21 gün yemezsem çikolatayı unutacak mıyım oley yaşasın didim:))))))
ama aradan 1 ay geçti.. şuan bir aydır yemediğim çikolatanın fabrikasına düşersem adam iflas eder:)))))) ülkeri batırırırm gibime geliyo:))))
40 gündede tamamen otururmuş o 21 günlük uzaklık..

40 günü bekliyorum heyecanla:)

21 gün alışkanlık kazanmak için gerekli süreymiş kızlar.yani bir şeyi 21 gün aralıksız yaparsak o alışkanlık haline geliyormuş
Ben aylarca yaptım kış gelince bıraktım hemde çok çok üzülerekdesemde siz anladınız
bazı şeyler alışkanlıktan ziyade sevmeyle ilgili diye düşünüyorum tabi hayatta sadece sevdiklerimizi mi yapıyoruz dediğinizi duyar gibiyim
Hafif şekerli suyuda zorlayarak içiyoruz kaldır totişi düş yollara de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…