Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)[/QUOTE]

Ben dun yazdim canim:) ayri ayri bugun tam liste yazicam aksam ysmegimi bekliyorum

O nasıl cümleler kafiyeli redifli pek edebi gördüm seni edebiyat sever misin yoksa

kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)

Ben dun yazdim canim:) ayri ayri bugun tam liste yazicam aksam ysmegimi bekliyorum[/QUOTE]

Yaz kuzum taze kansın guruba canlandır benide

Kiz kalkmiyor totis ne edeyim

O nasıl cümleler kafiyeli redifli pek edebi gördüm seni edebiyat sever misin yoksa

ders anlamında çok sevmezdim kişi ismi ezberle vs.. ama ilgimi çok çeker mantık olarak bana yakın..
yazma olarak bişeyleri ifade etmekse konu üzerine düşmem yeterli yazıda kendime çok güvenirim..
duygusal bi anımdaysam hele bi mektup yazarım okuyan mutlaka ağlar:)))))ciddiyim..
şiir yazabilirim mesela..konu ne olursa olsun mutlaka saçmada olsa yazacak bişeylerim vardır.. ama eskiden daha çoktu hocam.. yazmayınca köreliyo.. içimden gelirdi eskiden..

Bayılırım kalemi güçlü olana kalemin gücü zekadan ve kalpten gelir ikisi dengede tutarlı olmalı ki okutsun kendini aleme

Sporda bilemem ama bende tatlıda işe yaradı 1.5 aydır kuru erik meyve dışında tatlı yemedim bunu söylemek benim için çok tuhaf ama canım istemiyor

Bende edebiyattan hiç tam not alamazdım soruları bilirdim ama kompozisyonda takılırdım

Kompozisyon kalktı artık her şey teste döndü ama kompozisyon yazmaya çalışmak cümlelerin düzenini kontrol etmek sürenin bitmesine yakın yazacak şeyler bulmak örneklemek hayatı sindirmemizi bakış açısı geliştirip karşımızdakini de anlamamızı sağlıyordu şimdi yok öyle büyüklerin dediği gibi her şey naylondan

Yani bu gösteriyoki ben eskimişim

Yani bu gösteriyoki ben eskimişim

Bu gösteriyorki örnek al denilen yaştan örnek ol dediğin yaşlara yumuşak bir geçiş yapmışsın yaş almak yok tecrübe kazanmak var Mefkure artık her daim 30 demedik mi kız hem şişgo hem eski dedirtme bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…