- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.441
Hoşgeldin aramıza samimi içten sıcak takımımızakabulünüz için teşekkürler :)
hahayy sen şahısları çekerken bak rakiplerin mekik çeker seni geçer.. sevdiğin sarkmaları yaşarsın o zaman
(gaz vermeye çalışıom).. birincilik bizde nasıl olsa..
hilalle melis şimdi bi sayı verir anında yükseliriz..
zaten siz düşünün bizim grup nasıl olsa en önde
inşallah gaza çok gelip bizi geçmezsiniz:)))))
kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)
Kiz kalkmiyor totis ne edeyimusta olan sensin ilk bunu söylemem şart..
dediğin doğru kişiye göre değişir.. ama birden fazla kişiyle yapılan bir program olduğu için kuralsız olmamalı.. bu sefer herkes kafasına göre gün koyar kendine..ve derken 2 güne 3 güne çıkar bu aralar..
ama toplu olarak bişeye uyarsak aynı gün araya uymaya çalışırken gün geçer bi bakmışız bir haftada sadece bir gün ara vermişiz..
sende uyarım diyosun madem.. selinde öyle demiş.. diğer arkadaşlar bişey yazmamış ama erkenden karar vermek adına bu değişikliği yapalım..ödemli çıkmayalım perşembe günü tartıda:)
o zaman arkadaşlar herkes bugün son gününde ne kadar spor yaptı yaptı..
perşembe günü birinci grup belli olacak..
yarın spor yok holey yaşasın valla pufff yorgunum zaten şuanda iyi geldi bana bu
Bu hafta bende katilicam size musadenizle1. Olan grubu da perşembe günü açıklayım
O nasıl cümleler kafiyeli redifli pek edebi gördüm seni edebiyat sever misin yoksa
ZevkleYaz kuzum taze kansın guruba canlandır benide
Kiz kalkmiyor totis ne edeyim
Bu hafta bende katilicam size musadenizle
45 dk garanti yaparimkalkmasın kalkmasın.. ya sen bi yorulmasana berilll.. zaten çalışıon işede girdin..ben senin yerinede spor yaptım...birazdan kendi yerime yapacam
elbette canım.. yeterki günlük en az yarım saat spor yap ve alıntımıza kopyala..
ders anlamında çok sevmezdim kişi ismi ezberle vs.. ama ilgimi çok çeker mantık olarak bana yakın..
yazma olarak bişeyleri ifade etmekse konu üzerine düşmem yeterli yazıda kendime çok güvenirim..
duygusal bi anımdaysam hele bi mektup yazarım okuyan mutlaka ağlar:)))))ciddiyim..
şiir yazabilirim mesela..konu ne olursa olsun mutlaka saçmada olsa yazacak bişeylerim vardır.. ama eskiden daha çoktu hocam.. yazmayınca köreliyo.. içimden gelirdi eskiden..
Sporda bilemem ama bende tatlıda işe yaradı 1.5 aydır kuru erik meyve dışında tatlı yemedim bunu söylemek benim için çok tuhaf ama canım istemiyorbunu ilk duyduğumda çok mutlu oldum ben..
aman dedim ne yani 21 gün yemezsem çikolatayı unutacak mıyım oley yaşasın didim:))))))
ama aradan 1 ay geçti.. şuan bir aydır yemediğim çikolatanın fabrikasına düşersem adam iflas eder:)))))) ülkeri batırırırm gibime geliyo:))))
40 gündede tamamen otururmuş o 21 günlük uzaklık..
40 günü bekliyorum heyecanla:)
Bende edebiyattan hiç tam not alamazdım soruları bilirdim ama kompozisyonda takılırdımO nasıl cümleler kafiyeli redifli pek edebi gördüm seni edebiyat sever misin yoksa
Sizin sohbette ozan aşıkların atışması gibi olduBayılırım kalemi güçlü olana kalemin gücü zekadan ve kalpten gelir ikisi dengede tutarlı olmalı ki okutsun kendini aleme
Bende edebiyattan hiç tam not alamazdım soruları bilirdim ama kompozisyonda takılırdım
Yani bu gösteriyoki ben eskimişimKompozisyon kalktı artık her şey teste döndü ama kompozisyon yazmaya çalışmak cümlelerin düzenini kontrol etmek sürenin bitmesine yakın yazacak şeyler bulmak örneklemek hayatı sindirmemizi bakış açısı geliştirip karşımızdakini de anlamamızı sağlıyordu şimdi yok öyle büyüklerin dediği gibi her şey naylondan
Yani bu gösteriyoki ben eskimişim
Bayılırım kalemi güçlü olana kalemin gücü zekadan ve kalpten gelir ikisi dengede tutarlı olmalı ki okutsun kendini aleme
ayy super zuhalim bende su tatlidan bir sogusaam :)Sporda bilemem ama bende tatlıda işe yaradı 1.5 aydır kuru erik meyve dışında tatlı yemedim bunu söylemek benim için çok tuhaf ama canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?