- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.461
Şimdilik şişko diyebilirsiniz ama yaza yedirrim o lafları SizeBu gösteriyorki örnek al denilen yaştan örnek ol dediğin yaşlara yumuşak bir geçiş yapmışsın yaş almak yok tecrübe kazanmak var Mefkure artık her daim 30 demedik mi kız hem şişgo hem eski dedirtme bize
Ağzına hiç tatlı koyma yemedikçe canın istemiyorayy super zuhalim bende su tatlidan bir sogusaam :)
Kompozisyon kalktı artık her şey teste döndü ama kompozisyon yazmaya çalışmak cümlelerin düzenini kontrol etmek sürenin bitmesine yakın yazacak şeyler bulmak örneklemek hayatı sindirmemizi bakış açısı geliştirip karşımızdakini de anlamamızı sağlıyordu şimdi yok öyle büyüklerin dediği gibi her şey naylondan
Ben pazar yaptigimi watsap ami yazdimki hatirlamiyorum burayavyazdim diye düşünüyordum neyse cumartesi haric hergun yaptim canimzeynepcim günlük buraya yazmazsan kaçırırım illaki ..
birbeste:
beril:
kitkurdu:
silvers:
selinmh:
hily25:
zeynepcer:
matilda:
ecenaz:
senin günlerin bende şu şekilde:
cuma:50 dk
cumartesi:yok
pazar:yok
pazartesi:90 dk
kuzu ben dun girememistim.benm ixin eklemissin cok opuyorum seni :)/
kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)
canm cok gecmis olsun ins yoktur oyle bisy varmi bir gelisme ..cok uzuldum..
of of ne demek 3. Lukk bizim takiiim kizlar nwrdesiniiizz bugn bi atak lazim gerci kurtarrmi bilmiyorm ama cok bosladik cok(
pooff 3 yuz yahuuberiiil yolucam senii
hosgeldin canm selin ben allah bagislasin yavrunu benmde iki tane var bide incelsek cok super olucak dimi :))
sen nasil dersen canm benm :) hatta bugunde yapmasaydiniz iyiiydi ya
bende hic icemiyomtamam canım not aldım ismini.. hep bitki çayı içiyorum.. ama hiç sevmiyorum çok zor içiyorum
bi kaç gündürde su süt karışımı nescafe içiyorum.. çok seviyorum ama oda tabi bitki çayı kadar içne sinmiyo insanın..
tatlim bu sistemin mimari sensinusta olan sensin ilk bunu söylemem şart..
dediğin doğru kişiye göre değişir.. ama birden fazla kişiyle yapılan bir program olduğu için kuralsız olmamalı.. bu sefer herkes kafasına göre gün koyar kendine..ve derken 2 güne 3 güne çıkar bu aralar..
ama toplu olarak bişeye uyarsak aynı gün araya uymaya çalışırken gün geçer bi bakmışız bir haftada sadece bir gün ara vermişiz..
sende uyarım diyosun madem.. selinde öyle demiş.. diğer arkadaşlar bişey yazmamış ama erkenden karar vermek adına bu değişikliği yapalım..ödemli çıkmayalım perşembe günü tartıda:)
o zaman arkadaşlar herkes bugün son gününde ne kadar spor yaptı yaptı..
perşembe günü birinci grup belli olacak..
yarın spor yok holey yaşasın valla pufff yorgunum zaten şuanda iyi geldi bana bu
seni sakaciiiiiiii
Ara mı dedin nasıl ne zaman namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış derler spora alışmalıyım alışmalısınız alışmalıyız bütün şahıslarda çekeyim anca alışırım belliki ben sarkmayı çok istiyorum
alininizin teriyle aldiniz ne deyim helal olsun bacimhahayy sen şahısları çekerken bak rakiplerin mekik çeker seni geçer.. sevdiğin sarkmaları yaşarsın o zaman
(gaz vermeye çalışıom).. birincilik bizde nasıl olsa..
hilalle melis şimdi bi sayı verir anında yükseliriz..
zaten siz düşünün bizim grup nasıl olsa en önde
inşallah gaza çok gelip bizi geçmezsiniz:)))))
ben inanmiyombunu ilk duyduğumda çok mutlu oldum ben..
aman dedim ne yani 21 gün yemezsem çikolatayı unutacak mıyım oley yaşasın didim:))))))
ama aradan 1 ay geçti.. şuan bir aydır yemediğim çikolatanın fabrikasına düşersem adam iflas eder:)))))) ülkeri batırırırm gibime geliyo:))))
40 gündede tamamen otururmuş o 21 günlük uzaklık..
40 günü bekliyorum heyecanla:)
yok inanki yarim saat keyfim varsa onu 2 saate sen cikariyon arada bir watsaapa bakiyom abouu o keyifle bir yarim daha gecmisBen aylarca yaptım kış gelince bıraktımhemde çok çok üzülerek desemde siz anladınız
bazı şeyler alışkanlıktan ziyade sevmeyle ilgili diye düşünüyorum tabi hayatta sadece sevdiklerimizi mi yapıyoruz dediğinizi duyar gibiyim
Hafif şekerli suyuda zorlayarak içiyoruz kaldır totişi düş yollara de bana
inşallah kiloları verip güzel bir tatil yapalım artık lütfeeeen...Zevkle
Yeni yeni kendimi duzene aliyorum buyaz bu kilo meselesini bitirelim
sen ne zaman gelmistin takimakac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)
durdugun hata bebegim buraya niye geldik bizBu hafta bende katilicam size musadenizle
kesinlikle bitmeli yaz kapida yaglar hala gobusteZevkle
Yeni yeni kendimi duzene aliyorum buyaz bu kilo meselesini bitirelim
sen varya elime bir gecsen suankalkmasın kalkmasın.. ya sen bi yorulmasana berilll.. zaten çalışıon işede girdin..ben senin yerinede spor yaptım...birazdan kendi yerime yapacam
elbette canım.. yeterki günlük en az yarım saat spor yap ve alıntımıza kopyala..
ah beni bir biraksan canimSporda bilemem ama bende tatlıda işe yaradı 1.5 aydır kuru erik meyve dışında tatlı yemedim bunu söylemek benim için çok tuhaf ama canım istemiyor
aslanim benimmmmmmmmmmŞimdilik şişko diyebilirsiniz ama yaza yedirrim o lafları Size
darisi basima yaAğzına hiç tatlı koyma yemedikçe canın istemiyor
su az ama menu fena degilMenum
Sabah: 2dl.k.ekmek omlet ,bir dilim beyaz peynir ,domates
Ogle:mercimek corba
Arada: marul
Aksam:firinda tavuk ,ayran salata
Yesilcayve tarcinli zencefilli cay
Su 2lt
meyveyi mumkunse ögleden sonra bitirGece belki yesil elma yerim
aksam yok sanki ne oldu kuzum sana spor superde biraz daha yeMenum
Sabah domates salatalik yarim dilim peynir,5 zeytin 2 dilim ekmek
Ogle 4 kasik tavuk sote,2 kasik pilav
Aksam tost,domates,salatalik,cay
3 lt su,5 mil leslie
gecmis olsun ne olduCocuklar hastalandi elim ayagima dolandi,eşim yanimda olmayinca
bende tam seni yazacaktimbir önemi olurmu bilmiyorum ama bende 40 dk yürüdüm ve 90 dk yoga yaptım...
ay evet yainşallah kiloları verip güzel bir tatil yapalım artık lütfeeeen...
düşünmeme yardım ediyor motive oluyorum diyete ve kilo vermeyebende tam seni yazacaktim
canim sanirim bir yanlislik oldu kaptan arayinca bendede hatlar kjaristi
neyseki duzeldi simdi burdasin seni kaybetmek istemezdim
sporun guzel olmus sende gruba katilsana benim gruba gel ama
yogo neden yapiyon biraz bilgi verirmisin yogo hakkinda
ben de tatili severim ama eşim durmadan plan yapıyor muhakkak vermeliyim yoksa düşünmek istemiyorumay evet ya
guzeligi inceligimizde ama degimi
yaz olmus
simsicak bir gunes tiril tiril elbiseler offffffffffff yaaaaaaaaa
internetten indirdi kardeşim o spor salonuna giderek yapıyor da ben evde uygulamaya çalışıyorumdüşünmeme yardım ediyor motive oluyorum diyete ve kilo vermeye
Ben pazar yaptigimi watsap ami yazdimki hatirlamiyorum burayavyazdim diye düşünüyordum neyse cumartesi haric hergun yaptim canim
Sporum DikkatSorun yok eklerimde pazar günü kac dk yaptın canim ?
su an mesela canm istyor cay bisy icip bastiricam yada yogurt :)Ağzına hiç tatlı koyma yemedikçe canın istemiyor
canm berilim demis sabah oglen arasi ye meyveni olurnunv:)Gece belki yesil elma yerim
canm cok gecmis olsun noldu hayirdir grip filanmiCocuklar hastalandi elim ayagima dolandi,eşim yanimda olmayinca
supersin super baslangic :)bir önemi olurmu bilmiyorum ama bende 40 dk yürüdüm ve 90 dk yoga yaptım...
canim gunluk yemeginisen ne zaman gelmistin takima
ilk gelis kilon ve hedefin neydi
bunak kaptan not almadi
yardimcilar uyudu
Ben dun yazdim canim:) ayri ayri bugun tam liste yazicam aksam ysmegimi bekliyorum
canm baslangic kilonu gelis tarihini ve hedefini yazarmisin :)/düşünmeme yardım ediyor motive oluyorum diyete ve kilo vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?