- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.501
Öglen bana göre cok khMenüm
sabah:2 yumurtayla tereyağında omlet
10 zeytin
2 çatal peynir
5 ceviz
5 gün kurusu
öğlen : 2 bulgurdan etli biber dolması
mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
akşam 2 parça yaklaşık 1.5 yumurta büyüklüğünde tavuk
yarım kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
lahana turşu - salata arası bir şey
su 2.5 lt
Buna üzüldüm yaarkadaşlar yarın spor yapmıyoruz..
bugün son gündü..
yeni haftamız için ;
spor grubuna katılmak isteyen arkadaşlar söylesinler..
grupları yarın yazıyım ki perşembe günü ikinci haftamıza başlayabilelim..
ben bu haftada müsaitim dakikaları toplayıp haftaya perşembe gününe kadar not alabilirim..
grupları ayarlarım.. sizlere gaz vermeyede çalışırım:)
sonra derslerim başlayacak. martta vakit bulup yapamayacam.. o zamanda içinizden yaparım dien arkadaşlar sırayla toplarlar grubumuz devam ediyo olursa inşallah..
2 hafta daha ilgilenebilirim ben arkadaşlar haberiniz olsun..
Hiç güzel değildi ablam. Cidden diyorum bak. Güzel yapamamışlar bir de o kadar övdüler. ^_^Dolmakalem o üstünde buharıyla sıcak sıcak pilavı yerken bide akşam hiç bu ablanı düşündünmü demedinmi ablamında 1.5 aydır canı pilav istiyor ama bizler için yemiyor
Sonra içli köfte hadi 1 yedin 2 yedin devamı ne oluyor bide üstüne kızartılmışı bende kızarmış severim sana afiyet olsun
Burdan hilalede sesleniyorum
Patates kızartması burnumda tütüyor
Bu kadar ajitasyon yeter Size heralde
Ben başladım kuzum yarım yamalak da olsa yapıyorum. Çünkü Perşembe akşamı yola çıkıyorum. Cuma tartılamam :/pilav yerine çorba olabilirmiş bebeğim.onun dışında beğendim listeni.
çarşamba perşembe yapayım diyorum ben cumaya faydası olur diye.
Eşim eşim hem bana kaşar yeme de hemde sen kaşarlı tostları götür bu adilmiMenünü yazayım
Sabah+ Öğlen zaman olmadı 12.30 da
1 kaşarlı tost
1 has. Yumurta
Domates
Bıber
Ikındı
Çeyrek tavuk göğsü
3-4 dal marul
Aksam
Bır tabak yağsız pırasa
1 kase yayla Çorbası
1 dl ekmek
Bıraz önce
1 mınıcık elma
4 dılım portakal
Su 2.5 lt
Spor 120 dak
yemekhanede yiyorum en uygunu seçmeye çalışıyorumpilav yerine çorba olabilirmiş bebeğim.onun dışında beğendim listeni.
çarşamba perşembe yapayım diyorum ben cumaya faydası olur diye.
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır dualarım sizinleÇok sağolun kızlar bugün arkadaşımın yanındaydım sonuçları kötü çıkmış yarın hemen ameliyat olacak ardındanda kemoterapi o yüzden bu aralar fırsat buldukça giricem buraya haberiniz olsun bildirimleri yaparım
kuzu ben dun girememistim.benm ixin eklemissin cok opuyorum seni :)/
kac gundur tartilmadim ama en son 84 um canm ama aciiiiiil kilo vermemiz laziiim menunu gormedim kuzum nerelerde :) bende yazicam bu aksam :)
canm cok gecmis olsun ins yoktur oyle bisy varmi bir gelisme ..cok uzuldum..
of of ne demek 3. Lukk bizim takiiim kizlar nwrdesiniiizz bugn bi atak lazim gerci kurtarrmi bilmiyorm ama cok bosladik cok(
pooff 3 yuz yahuuberiiil yolucam senii
hosgeldin canm selin ben allah bagislasin yavrunu benmde iki tane var bide incelsek cok super olucak dimi :))
sen nasil dersen canm benm :) hatta bugunde yapmasaydiniz iyiiydi ya
Ecenaz atlamışım canım çok geçmiş olsun ama daha belli değilmiş inş.bişey çıkmaz
ben aynen devam kuzum :) elimizden geleni yapariz canm ama sen cok guzel.yapiyorsun inan sennki gibi olmaz :)/arkadaşlar yarın spor yapmıyoruz..
bugün son gündü..
yeni haftamız için ;
spor grubuna katılmak isteyen arkadaşlar söylesinler..
grupları yarın yazıyım ki perşembe günü ikinci haftamıza başlayabilelim..
ben bu haftada müsaitim dakikaları toplayıp haftaya perşembe gününe kadar not alabilirim..
grupları ayarlarım.. sizlere gaz vermeyede çalışırım:)
sonra derslerim başlayacak. martta vakit bulup yapamayacam.. o zamanda içinizden yaparım dien arkadaşlar sırayla toplarlar grubumuz devam ediyo olursa inşallah..
2 hafta daha ilgilenebilirim ben arkadaşlar haberiniz olsun..
kacta gidip kacta geliyorsun kuzum senIyı geceler kızlar gece kalkamıyom yoksa
canm tekrar cok gecmis olsun moral ver yannda ol arkadasinnÇok sağolun kızlar bugün arkadaşımın yanındaydım sonuçları kötü çıkmış yarın hemen ameliyat olacak ardındanda kemoterapi o yüzden bu aralar fırsat buldukça giricem buraya haberiniz olsun bildirimleri yaparım
Birbeste canim bu hfta spor gurubuna katilmiyagim haftaya varim ama
Zor oluyor gec yatip erken kalkiyorum
Ama sporlara hayran kaldim inanin haftaya hepinizi gecceeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?