Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar öğleden sonra dikiliye gidiyorum iş için haberiniz olsun akşam 5 ten önce dönmüş oluruz sanırım yine yazarım yani.şimdilik öpüyorum

bugünkü menüm:
2 yumurta haşlanmış,biraz peynir,papatya çayı
ara:yoğurt
öğlen:tavuk söte,ayran,turşu birkaç parça
ara:türk kahvesi(sütlü)
akşam:balık ızgara
ara:baharatlı yoğurt
spor:50 dakika yürüyüş,40 dk zumba,90 dk plates
su:4 litre

Bu dünkü menümü yoksa bugün yemeyi planladıkların mı Karataya benzettim lütfen o dede sevindir beni yalnız takılmayayım

O da kalktı artık nerdeyse tüm okullar tam gün bizde karma eskiler sabah öğlen yeni öğrenciler tam gün
Off ya ben kendimi okadar yaşlı görmüyomda hissetmiyomda ama zaman değişiyor
Burdada hiç 40 yaş üstü kadınlar zayıflamak istemiyormu ne gerçi Türk milleti olarak incecik bi toplumuz ya

Hosgeldin canim aramiza
Spor ne wuuuw kiskandiiiim

Off ya ben kendimi okadar yaşlı görmüyomda hissetmiyomda ama zaman değişiyor
Burdada hiç 40 yaş üstü kadınlar zayıflamak istemiyormu ne gerçi Türk milleti olarak incecik bi toplumuz ya

Kendini sevmeyle ilgili belli yaştan sonra kilo büyük problem sağlık açısından
şimdi sen evdeki misafirleri yuvadan uçurunca eşinle tekrar ilk yıllara dönecek bal yılları başlatacaksın artık güzel görünmek kendinle barışık olmak en doğal hakkın hakkımız ama şöyle sülün gibi dolaşalım etrafda salında gel meydan kız görsün aman türküsü benden sana gelsin

Ağzından bal damlıyor kitkurdum, gerçekten Kilo çok yaş atıyor insanda,
haliyle giyim tarzı bile değişiyor boyu ortaya çıkıyor hadi inş.rüyalarımız gerçek olur ben en son 15 sene önce 75 olduğumu hatırlıyorum üstelik 3.çocuktan sonra
Şimdi gaza geldim spora başlıyorum bugün erken yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…