- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.561
Bu hafta hızlı başladın kıskandım valla bide ben 2 yi bulsam@silvers canımın içi ben bugun bomba gibiyimsüper başladım güne yarında böyle olur inşallah hatta cumaya kadar yarım kilo daha verirsem bu hafta 2 kilo vermiş olucam
Günaydın fıstık bugün kimseler yok ortalıkta daha millet sabah mahmurluğunu atamadı heraldeGunaydin
Sen nerde oturuyordun gerçi herteraf kar heraldeBenimde kuzular hasta moralim bozuk,grip olmuslar,disaridabuuz gibi
Ben spor gurubuna girmeyecegim bu hafta birbeste
geçmiş olsun canım...Hayırdır ciddi bişey yok inşallah canım
Günaydın fıstık bugün kimseler yok ortalıkta daha millet sabah mahmurluğunu atamadı heralde
bugünkü menüm:
2 yumurta haşlanmış,biraz peynir,papatya çayı
ara:yoğurt
öğlen:tavuk söte,ayran,turşu birkaç parça
ara:türk kahvesi(sütlü)
akşam:balık ızgara
ara:baharatlı yoğurt
spor:50 dakika yürüyüş,40 dk zumba,90 dk plates
su:4 litre
Çalışanlar ayrı onlar işten vakit bulamıyorTünaydın Hanımlar ne mahmurluğu Mefkure kız biz işe gittik çalıştık eve bile döndük uykuculara duyrulur
Çalışanlar ayrı onlar işten vakit bulamıyor
Sen sabahcımısın
Artık oda kalktı deme bana kendimi fosil gibi hissedecem
Off ya ben kendimi okadar yaşlı görmüyomda hissetmiyomda ama zaman değişiyorO da kalktı artık nerdeyse tüm okullar tam gün bizde karma eskiler sabah öğlen yeni öğrenciler tam gün
Hosgeldin canim aramizabugünkü menüm:
2 yumurta haşlanmış,biraz peynir,papatya çayı
ara:yoğurt
öğlen:tavuk söte,ayran,turşu birkaç parça
ara:türk kahvesi(sütlü)
akşam:balık ızgara
ara:baharatlı yoğurt
spor:50 dakika yürüyüş,40 dk zumba,90 dk plates
su:4 litre
Off ya ben kendimi okadar yaşlı görmüyomda hissetmiyomda ama zaman değişiyor
Burdada hiç 40 yaş üstü kadınlar zayıflamak istemiyormu ne gerçi Türk milleti olarak incecik bi toplumuz ya
Doğruya unutmuşum eğer ordada devam edebiliyorsan helal olsun bütün annelerin durumu malum bende gittiğimde en çok duyduğum ye oluyorMefkurem ben annemlerin yanindayim
Normalde marasta yasiyirum
Ağzından bal damlıyor kitkurdum, gerçekten Kilo çok yaş atıyor insanda,Kendini sevmeyle ilgili belli yaştan sonra kilo büyük problem sağlık açısından
şimdi sen evdeki misafirleri yuvadan uçurunca eşinle tekrar ilk yıllara dönecek bal yılları başlatacaksın artık güzel görünmek kendinle barışık olmak en doğal hakkın hakkımız ama şöyle sülün gibi dolaşalım etrafda salında gel meydan kız görsün aman türküsü benden sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?