- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.601
sagol zeyzeyim bir turlu toparliyamiyorum hayati son zamanlardaGecmis olsun canim
sagol zeyzeyim bir turlu toparliyamiyorum hayati son zamanlarda
insallah canim yaSenin gibi bi kadin elbet toparlar sadec bi dönem hersey üstüste gelebiliyor canim.neleri atlatmadinki bugunlerde geride kalacak inan
Kaçaklar eşinle beraber yoksunuz ortalıkta sarı kartlar gelecek bakNapıyorsunuz kızlar ne alemdesiniz? Benim başım yine feci kalabalık. Koşturup duruyorum oradan oraya.. Kaç gündür gelemedim o yüzden.. Bu aralar pek sık uğrayamayabilirim, şimdiden özür. Eşimi arada telden dürtüklüyorum ama sorun yok onda :) Bu günün menüsünü yazayım ben size sonra da iş başına döneyim yine...
sabah:
1 dilim beyaz peynir
1 kaşık labne peyniri
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
ara: 1 fincan sütlü nescafe
Öğle:
4 kaşık kıymalı karnabahar
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara: 9 tane badem
Akşam:
1 tavuk göğsü
4 kaşık közlenmiş biber
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 sade Türk kahvesi
su: 2.5 litre bitti ama herhalde 1 litre falan daha içerim gibi
spor: yok..
Bi sorun yoktur inş.Bugün hiç keyfim yok nedense
menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates çay
ara 1 tane tarçınlı armut
öğle peynirli salata
ara 2 gırısini 2 kaşık yoğurt
akşam 6 köfte salata
su 2.5 olur
spor yapmayalım demişsiniz ama 5 mil yapasım var şimdi spor kafa dağıtıyor iyi geliyor bilmem ki
Bi sorun yoktur inş.
Canım sıkma canını bu hafta veremezsende haftaya verirsin zaten aynı tempoda gitmezki
acikmassan güzel olmusBugün hiç keyfim yok nedense
menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates çay
ara 1 tane tarçınlı armut
öğle peynirli salata
ara 2 gırısini 2 kaşık yoğurt
akşam 6 köfte salata
su 2.5 olur
spor yapmayalım demişsiniz ama 5 mil yapasım var şimdi spor kafa dağıtıyor iyi geliyor bilmem ki
yukari yazdim ayricaBerilcim canım ben yarın tartılmasam cuma reglim in son günü Ogün tartılsam seni zor duruma düşürürmüyüm morel bozukluğu olsun istemiyorum ama tartıl dersen yarın yaparım tabii
kacak nerdesin gunler olduNapıyorsunuz kızlar ne alemdesiniz? Benim başım yine feci kalabalık. Koşturup duruyorum oradan oraya.. Kaç gündür gelemedim o yüzden.. Bu aralar pek sık uğrayamayabilirim, şimdiden özür. Eşimi arada telden dürtüklüyorum ama sorun yok onda :) Bu günün menüsünü yazayım ben size sonra da iş başına döneyim yine...
sabah:
1 dilim beyaz peynir
1 kaşık labne peyniri
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
ara: 1 fincan sütlü nescafe
Öğle:
4 kaşık kıymalı karnabahar
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara: 9 tane badem
Akşam:
1 tavuk göğsü
4 kaşık közlenmiş biber
2 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 sade Türk kahvesi
su: 2.5 litre bitti ama herhalde 1 litre falan daha içerim gibi
spor: yok..
sari kurtarmaz bence bu kacinci kaybolmalariKaçaklar eşinle beraber yoksunuz ortalıkta sarı kartlar gelecek bak
Siz bu takımın demirbaşlarısınız en tecrübelileri burayı boş bırakmak olmaz
kesinlikle tatlimBi sorun yoktur inş.
Canım sıkma canını bu hafta veremezsende haftaya verirsin zaten aynı tempoda gitmezki
canim hafiflesede gecmiyor benceNerdesiniz millet heralde yemekler yendi spor yapanlar yapmıştır gelin hele iki laflayalım
Çatlaklar için bilgisi önerisi olan varmı
Bişey yok çok şükür ruhsal durumum öyle işte geçen hafta hatalar yaptım bu hafta da regl beni bitirdi bu haftanın bayan ödemi benim
Ya bende de var çatlak nevea nın bi krem ini kullandım o hem toparladı hem çatlaklar iyi geldi ama birdaha kilo alınca hepsi hortladı şimdi yine kullanmaya başlıcam daha etkili bişey bilen varsa yazsın tabi
canm supersin masllah sana :))günaydın kızlar.bu sabah - 1100 ile uyandıgıma inanabilen var mı tartıya 3-4 defa çıktım vallahada öyle :) başladığımdan beri toplam 7 kilo vermiş oldum böylece.
bunda dün tuvaletteki başarılı operasyonun etkiside var tabi
kuzm benm telefon problemli ya sorma gece sarji biterse cokuyor malesef esim telefon alicakta bakalim biktim vllhi :) hemde anlattm.bugn temzlik gunuydu utumude yaptimm oh mis gibi oldu heryer ama bende byildim resmenSelinnnn nerdesin kalmadınmı daha ben bugün erkenciyim sa 7.30 kalktım
canm cok gecmis olsun hava cok soguk gercekten cok dikkat etmek lazm surekli hareket halindeler illaki hava aliyorlar bi yerdenBenimde kuzular hasta moralim bozuk,grip olmuslar,disaridabuuz gibi
Ben spor gurubuna girmeyecegim bu hafta birbeste
zeyzeym nasilsin canm nasil gidiyir ozlemisim :)) ask bocukleri :) isler nasil tatlin yolunda dimi hersey :)/Kizlar selamm
Berilimin yogunlugu nedeniyle gelemedi sizlere bakmak istedim.
Nasilsiniz ?
Bu arada ben zeynep 4. Takim kapt. yard.
Öpüyorum sizleri
canm dkkat et kendne olurmu bu kosturmacada guxsuz kalip hasta olmandan korkuyormkizlar bakalim zamanim olursa leslie yapip kac mil kac adim bakmak istiyorum
bir adim manyakligi basladi bende
gunluk hedefim 20 bin adim
ama elif yine hafif atesli olsun rabbim bu gunlerimizi aratmasin
sizi cok seviyorum kizlar
hele meskure allah razi olsun senden beni saatlerce dinledigin icin
bugun hepiniz aklima geldiniz iste
acaba bu bocalamamda siz olmasaydiniz ne ederdimki
surda 4 gundur fazla ugrayamiyorum ve bir tarafim eksik....................
Leziiiiz pirasam var bol bol yarn deniyecegmmm :)/soya sosum filan yok ama :)pirasa yemegi
tencerenin dibini 1 tk ivi yagla yagla
1 sogani dogra yagda cevir
cok az salca ekle cevir tutacak gibi olursa su ekle biraz
kavrulunca icine minik bir aci biber dogra istege bagli acisi
sonra minik dogranan pirasayi ve havucu ekle ben 1 kg pirasaya yarim havuc koyuyom
1 yk sirke ekle
karabiber ekle
varsa soya sosu ekle 1 yk
bunlari cevir az su ilave et 15 dakikada yemegin hazir
oo yemekelr yendi bitti biraz spor yapmayi planliyorm simdik bakalin . catlaklar icin banada bilgi laizm kesnlkle ...Nerdesiniz millet heralde yemekler yendi spor yapanlar yapmıştır gelin hele iki laflayalım
Çatlaklar için bilgisi önerisi olan varmı
Soya Yoksa bosver 1 kasik sirke koy olur canimin perisicanm supersin masllah sana :))
kuzm benm telefon problemli ya sorma gece sarji biterse cokuyor malesef esim telefon alicakta bakalim biktim vllhi :) hemde anlattm.bugn temzlik gunuydu utumude yaptimm oh mis gibi oldu heryer ama bende byildim resmen
canm cok gecmis olsun hava cok soguk gercekten cok dikkat etmek lazm surekli hareket halindeler illaki hava aliyorlar bi yerden
zeyzeym nasilsin canm nasil gidiyir ozlemisim :)) ask bocukleri :) isler nasil tatlin yolunda dimi hersey :)/
canm dkkat et kendne olurmu bu kosturmacada guxsuz kalip hasta olmandan korkuyormbizde sensiz 2 kati eksigiz kuzumm ;(
Leziiiiz pirasam var bol bol yarn deniyecegmmm :)/soya sosum filan yok ama :)
oo yemekelr yendi bitti biraz spor yapmayi planliyorm simdik bakalin . catlaklar icin banada bilgi laizm kesnlkle ...
Yok
her sabah yiyorum kaşarlıtostu çok koymuyorum zatenKaşar hariç harika menun bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?