- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.581
Teşekkür ederiz arada kaçamak yapanlar olsada iyi gidiyoruz tabi onlarda cazalarla bedellerini ödüyorlarKizlar selamm
Berilimin yogunlugu nedeniyle gelemedi sizlere bakmak istedim.
Nasilsiniz ?
Bu arada ben zeynep 4. Takim kapt. yard.
Öpüyorum sizleri
Teşekkür ederiz arada kaçamak yapanlar olsada iyi gidiyoruz tabi onlarda cazalarla bedellerini ödüyorlar
Yaza bomba gibi girecez inş.
Sizin takımda işler nasıl
Kimi işte kimi spor telaşındaBerilim gereken cezayi veriyordur canimm :))
Bizim gecen hafta kötüydü bu hafta toparliyoruz canim takimdakiler oldukca istekli ve azimli inanıyorum onlara.
Kimseler yok suan sanirim durgun biraz
Kimi işte kimi spor telaşında
Kizlar selamm
Berilimin yogunlugu nedeniyle gelemedi sizlere bakmak istedim.
Nasilsiniz ?
Bu arada ben zeynep 4. Takim kapt. yard.
Öpüyorum sizleri
Misafir Kaptanım hoş geldin bir artı bir eksi uğraşıp duruyoruz Kaptanımızın ömür törpüsü olduk hiçbir şey için değilse bile ona mahcup olmamak için kaçamak da yapamayınca çenemize pardon şahsen benim çene vuruyor evdekilerin başına CELLAT KESİLİYORUM
sizler nasıllsınız
Ahahah guzel dile dökmüssün)
Malesef ufak kacamaklar hemen farkediliyor tatlim o nedenle kacamaklar cisss
Bende 4. Takimdayim canim uzun zaman once 5. Takimdan mezun oldum suan spor ile sikilasmaya calisiyorum kilomdan falan gayet memnunum herkese mezuniyeti siddetle tavsiye ediyorum
Kaptanım ağzından bal damlıyor darısı bizim başımıza ah o günleri bir görsek ben cüppe giyip kep fırlatmayı bile düşünüyorum sıkısımkı bir beden diliyorum size de benim de en büyük korkum sarkmak bir de vereceğim daha çok kilo var ufaktan ufaktan spora başladık bakalım
Sen istedikten sonra yapayacagin sey yok tatlim inan bana.
Suan kac kilosun ?
Ben yaklasik 8 kilo verdim ve bu esnada duzenli spor yapamadim ve sarktim e bide benim kendi yumuslugumda olunca yuruyen yaya döndüm
simdi el attim bakalim hem sguat hem skiny jean yapiyorum elbette yediklerime dikkat ediyorum
Kaptanım 98 kilo ile başladım şu an 87.6 kiloyum vermem yavaşladı gram altın oldu mübarek Karatay beslenmesi uyguluyorum bu haftaya kadar hiç spor yapmadım yavaş yavaş spora başladım uzun ince gece gündüz yürümem gereken bir yoldayım anlayacağın yaza kadar şöyle 80 leri geride bıraksam Allah diyeceğim
tabkiki yapacan sekerimKaşar harici bana göre güzel bir menu berilcim. .
Amann kaptanada yorum yaptım
ay gercektenmi seilver menusu diye iki kez baktimmenüm sabah
kaşarlı tost
çay
ara sütlü neskafe şekersiz
öğle
kabak yemeği
yoğurt
domatesçorbası
akşam
3 köfte
yoğurt
1 dilim ekmek
canim ben o saatte pirelerle dansin bilmem kacinci bölümünde oluyorumIyi aksamlar kimler burda
hedef kilon ne canimBen 14subatta 88 kilo ile basladim kaptancim
kiz bu saatte ne yapiyon sengunaydın herkese açılışı ben yapıyım
cok az bu yavru kusum yadunku menum
sabah 1 haslanmış yumurta beyazı
oğlen 1 bardak sut
ara 1 dılım ekmek uzerı domates sos
akşam 4 kofte 4 kasık pılav
hayirdir canim nen varbugun doktora gıtcem kızlar belkı gıremem akşama doğru uğrarım
aslinda haklisin wasa cantamda hep var bir dilim peynirlebugünde wasa yeseydin kızacaktım çok güzel olmuş böyle menü :) wasayla geçiştiriyorsun öğünü
ay cok sevindim kac paket sana yagggggggggünaydın kızlar.bu sabah - 1100 ile uyandıgıma inanabilen var mı tartıya 3-4 defa çıktım vallahada öyle :) başladığımdan beri toplam 7 kilo vermiş oldum böylece.
bunda dün tuvaletteki başarılı operasyonun etkiside var tabi
sen bir hafta verip ikinci hafta dinlenenlerdensinGünaydın güzeller
Bugün tartıldım pazartesiyle aynıyım olsun Moral bozmak yok
cok uzun degilmi 90 dakika konsantre olup odaklanmakevet fazla kalori yaktırmıyor ama nefes alışını düzenliyor o zaman daha iyi spor yapabiliyorum tabiki kızım uyudukça :)
dogru zamandaewet haklısın ben de farkındayım ama yemeklere olan ihtiyacımı bastırmam gerekiyor
oooooooooo bu ne enerjik bir gunaydin olmusGÜNAYDINLAR HERKESE(ÖNCE SORU VE YORUMLARI CEVAPLADIM CANLARIM)
ben anladimki inek soyundan geliyorumBugün akşam yemek yerine yoğurt yemeye çalışabilirsiniz sabahki tartiya cok faydası olacaktır canlarr..
Icine bağırsak çalıştırıcı bişeyler koyabilirsiniz. Keten tohumu kayısı kurusu. Azicik haşlanmış lahana vs.
benKızlar spor grubuna katilmak yada ayrılmak isteyenler bugün haber versin lütfen muhakkak. ..
öyle keyf aliyorumki verdim dedikce@silvers canımın içi ben bugun bomba gibiyimsüper başladım güne yarında böyle olur inşallah hatta cumaya kadar yarım kilo daha verirsem bu hafta 2 kilo vermiş olucam
haber vermelerine bayiliyorum senin ben yakızlar öğleden sonra dikiliye gidiyorum iş için haberiniz olsun akşam 5 ten önce dönmüş oluruz sanırım yine yazarım yani.şimdilik öpüyorum
cocuk hasta olunca dunya ters donuyorkiBenimde kuzular hasta moralim bozuk,grip olmuslar,disaridabuuz gibi
Ben spor gurubuna girmeyecegim bu hafta birbeste
yaok gevsediler bence bunlarGünaydın fıstık bugün kimseler yok ortalıkta daha millet sabah mahmurluğunu atamadı heralde
anam bu ne spor yaaaaaaaaaaaabugünkü menüm:
2 yumurta haşlanmış,biraz peynir,papatya çayı
ara:yoğurt
öğlen:tavuk söte,ayran,turşu birkaç parça
ara:türk kahvesi(sütlü)
akşam:balık ızgara
ara:baharatlı yoğurt
spor:50 dakika yürüyüş,40 dk zumba,90 dk plates
su:4 litre
bence sen karatayi birak bu diyet bence senin diyetin degilBu dünkü menümü yoksa bugün yemeyi planladıkların mı Karataya benzettim lütfen o dede sevindir beni yalnız takılmayayım
yooooooooo turk milleti kisa bodur goguslu basenli olarak biliniyor kiiiiiiOff ya ben kendimi okadar yaşlı görmüyomda hissetmiyomda ama zaman değişiyor
Burdada hiç 40 yaş üstü kadınlar zayıflamak istemiyormu ne gerçi Türk milleti olarak incecik bi toplumuz ya
evet yoklarBenanlamadimki Usagısan firardalar heralde hiç görünmüyolar
benden de sana eccik acili olacak ama seni sevmeyen ölsün gelsinnnnnnnnKendini sevmeyle ilgili belli yaştan sonra kilo büyük problem sağlık açısından
şimdi sen evdeki misafirleri yuvadan uçurunca eşinle tekrar ilk yıllara dönecek bal yılları başlatacaksın artık güzel görünmek kendinle barışık olmak en doğal hakkın hakkımız ama şöyle sülün gibi dolaşalım etrafda salında gel meydan kız görsün aman türküsü benden sana gelsin
sen kacamak yapma ben senin cenenide cekerimMisafir Kaptanım hoş geldin bir artı bir eksi uğraşıp duruyoruz Kaptanımızın ömür törpüsü olduk hiçbir şey için değilse bile ona mahcup olmamak için kaçamak da yapamayınca çenemize pardon şahsen benim çene vuruyor evdekilerin başına CELLAT KESİLİYORUM
sizler nasıllsınız
ay kontrolu yapiyormusun mesela ocakta toplam ne verdinKaptanım 98 kilo ile başladım şu an 87.6 kiloyum vermem yavaşladı gram altın oldu mübarek Karatay beslenmesi uyguluyorum bu haftaya kadar hiç spor yapmadım yavaş yavaş spora başladım uzun ince gece gündüz yürümem gereken bir yoldayım anlayacağın yaza kadar şöyle 80 leri geride bıraksam Allah diyeceğim
Canım heralde bu hafta böyle geçecek inş.haftaya teyze iyileşirkizlar bakalim zamanim olursa leslie yapip kac mil kac adim bakmak istiyorum
bir adim manyakligi basladi bende
gunluk hedefim 20 bin adim
ama elif yine hafif atesli olsun rabbim bu gunlerimizi aratmasin
sizi cok seviyorum kizlar
hele meskure allah razi olsun senden beni saatlerce dinledigin icin
bugun hepiniz aklima geldiniz iste
acaba bu bocalamamda siz olmasaydiniz ne ederdimki
surda 4 gundur fazla ugrayamiyorum ve bir tarafim eksik....................
o da toparlandi yarin giderim diyorCanım heralde bu hafta böyle geçecek inş.haftaya teyze iyileşir
Birgün yine toplantı yapsak hafta sonu herkes gelse kaynaşma olur
kizlar bakalim zamanim olursa leslie yapip kac mil kac adim bakmak istiyorum
bir adim manyakligi basladi bende
gunluk hedefim 20 bin adim
ama elif yine hafif atesli olsun rabbim bu gunlerimizi aratmasin
sizi cok seviyorum kizlar
hele meskure allah razi olsun senden beni saatlerce dinledigin icin
bugun hepiniz aklima geldiniz iste
acaba bu bocalamamda siz olmasaydiniz ne ederdimki
surda 4 gundur fazla ugrayamiyorum ve bir tarafim eksik....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?