Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun iyi yapmışın yumurtayı, su sana özendim yatana kadar 4lt olacak spor bugünlük böyle yarın telafi ederim kaptan merak etme

Süper süper süper. Harikasın maşallah. Çok özeniyorum sana.
özen özen senden önce birde citir bulursam görürsün senin amcali bir adam bulacagin yok
Kesin senin içine bi maratoncu falan kaçtı
Kadın spora doymuyor
Ben geçen gün 15 dak zor yaptım sen 90 dak nasıl yapıyon zorlanmıyonmu benim en çok o zoruma gidiyor bence en zor ve en etkili alet
bugun birde eklemlerim icin bant aldim yurudukce yuruyebilirim
cok rahat etim sahsen resim eklerim isterseniz
bantta yuruyenlerde eklem problemi oluyormus bu bant bu durumu kismen engelliyormus kizlar
Tatlım diğer günler normalde birgün de aç kalıveriyim bişey olmaz
diger gunlerde az yiyon ki sen kilona gore
Afiyet olsun iyi yapmışın yumurtayı, su sana özendim yatana kadar 4lt olacak spor bugünlük böyle yarın telafi ederim kaptan merak etme
bende senin yumurtalara özeniyordum sayende yedim
su karatay teyzem ekmegide banin deseydi resmen yumurtayla ask yasayacaktim

valla bıraz daha ıyı de bu sefer diğerıne bulasıyo 10 gun bıle geçmeden bı daha oluyo boğaz enfeksıyonu ateş. buyuk bu sene krese başladı ondan galıba

9.TAKIM 401.ETAP

beril77(68.9///%) kilosu sabit
Usagisan (67\\\%)
hily25 (74.5/73.9/0.6/%0.81 )
mefkurem (101.5/101.3/0.2/%0.20)
kitkurdu (87.6///%)
benanlamadimki (69///% )
ecenaz33 (70.4///%) kilosu sabit
zeynepcer (60.4///%) kilosu sabit
zordegil(68.4/69,800/-1.4/%-2.05)
matilda34 (73.7///%) kilosu sabit
birbeste (68.7/67.9/0.8/% 1.16)
goodidea (71.7///%) kilosu sabit
silver (75.8///%) kilosu sabit
hafifsekerli(74.5/72.9/1.6/%2.15)
dolmakalem(79.7/76.8/2.9/%1.82) 398.etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi ikiye bölündü

9.Takim ortalamasi:%

kitkurdunun kilosunu bulamiyorum kizlar ögleden sonra yazarim demisti ama yok malesef bulamiyorum
gozunuze carptimi hic

Birbeste, hily25, silvers aynı grupta

Beril77,mirayzuhal, kitkurdu ayni grupta

Selinmh, matilda, sevda-gul ayni grupta...

Tek kişilik grup acarsak berill tek kişilik grup olur.. gönüllü kendisi :)

valla bıraz daha ıyı de bu sefer diğerıne bulasıyo 10 gun bıle geçmeden bı daha oluyo boğaz enfeksıyonu ateş. buyuk bu sene krese başladı ondan galıba

ustuste hasta oluyolar testler yaptırdım temız çıktı bağısıklık sıstemı testlerı yaptılar 1 hafta sonra bell olcakmış
canim gecmis olsun inanki hepimizin cocuklari hasta benimki atesten cikamiyor yavrum
havalar dan sanirim
Birbeste, hily25, silvers aynı grupta

Beril77,mirayzuhal, kitkurdu ayni grupta

Selinmh, matilda, sevda-gul ayni grupta...

Tek kişilik grup acarsak berill tek kişilik grup olur.. gönüllü kendisi :)
bence biraz onceki rengareklerden dolayi sen tek grup ol ve hic durmadan spor yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…