- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.941
Tatlım diğer günler normalde birgün de aç kalıveriyim bişey olmazbence olur
son 3 haftadir guzel sonuclar veriyorsun veremem dedigin halde
ama az yiyorsun bak dikkatli ol uzun bir yoldayiz
menum gelsin o zaman
sabah
2 yumurta tereyagli
bir dilim peynir 30 gr kadar
ogle
yagsiz salata
haslama et
aksam
marul bir minik yagsiz tuzsuz
bir tb ispanakli yogurt
bir derisiz baget
su 4 lt
spor ay burayi caniniz cekmesin diyecem ama ceksinki yapasiniz diyor ic sesim
90 dakika akliptik 12 km kadar
30 dakika bantta yuruyus
5 dakika 100 korek
10 dakika bisiklet
100 mekik saymadim ilk denemeydi cok acidi körolasi yaglarim
toplam 135 dakika mekik haric
özen özen senden önce birde citir bulursam görürsün senin amcali bir adam bulacagin yokSüper süper süper. Harikasın maşallah. Çok özeniyorum sana.
bugun birde eklemlerim icin bant aldim yurudukce yuruyebilirimKesin senin içine bi maratoncu falan kaçtı
Kadın spora doymuyor
Ben geçen gün 15 dak zor yaptım sen 90 dak nasıl yapıyon zorlanmıyonmu benim en çok o zoruma gidiyor bence en zor ve en etkili alet
diger gunlerde az yiyon ki sen kilona goreTatlım diğer günler normalde birgün de aç kalıveriyim bişey olmaz
bende senin yumurtalara özeniyordum sayende yedimAfiyet olsun iyi yapmışın yumurtayı, su sana özendim yatana kadar 4lt olacak spor bugünlük böyle yarın telafi ederim kaptan merak etme
Canım inş.çocuklar düzelmiştir birazmeraba kızlar geçmışe bakıyım bıraz
ustuste hasta oluyolar testler yaptırdım temız çıktı bağısıklık sıstemı testlerı yaptılar 1 hafta sonra bell olcakmışCanım inş.çocuklar düzelmiştir biraz
Herkesin çocuğu hasta
İnan burdada öyle bütün çocuklar hastaustuste hasta oluyolar testler yaptırdım temız çıktı bağısıklık sıstemı testlerı yaptılar 1 hafta sonra bell olcakmış
Bende baktım yazmamışkitkurdunun kilosunu bulamiyorum kizlar ögleden sonra yazarim demisti ama yok malesef bulamiyorum
gozunuze carptimi hic
Birbeste, hily25, silvers aynı grupta
Beril77,mirayzuhal, kitkurdu ayni grupta
Selinmh, matilda, sevda-gul ayni grupta...
Tek kişilik grup acarsak berill tek kişilik grup olur.. gönüllü kendisi :)
valla bıraz daha ıyı de bu sefer diğerıne bulasıyo 10 gun bıle geçmeden bı daha oluyo boğaz enfeksıyonu ateş. buyuk bu sene krese başladı ondan galıba
canim gecmis olsun inanki hepimizin cocuklari hasta benimki atesten cikamiyor yavrumustuste hasta oluyolar testler yaptırdım temız çıktı bağısıklık sıstemı testlerı yaptılar 1 hafta sonra bell olcakmış
bence biraz onceki rengareklerden dolayi sen tek grup ol ve hic durmadan spor yapBirbeste, hily25, silvers aynı grupta
Beril77,mirayzuhal, kitkurdu ayni grupta
Selinmh, matilda, sevda-gul ayni grupta...
Tek kişilik grup acarsak berill tek kişilik grup olur.. gönüllü kendisi :)
tek kisi olacaksam keyfim bilir size neZaten o tek kişi yeter. Haftada en az 8 saat yapar bu garanti
Yarına haha iyi olur inş.malum liste bol sabitli gordunuz gibi
tek kisi olacaksam keyfim bilir size ne
8 olur 18 olur
tek tabanca olurum
EvetttttAblamsın ama çok gıcıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?