- Konu Sahibi Handandandan
-
- #77.981
birbeste:60 dk yürüyüş
beril77:135 dk karisik
Kitkurdu:25 dk
silvers:22 dk yürüyüş
selinmh:60 dk yuruyus
hily25: 50 dk
matilda:
mirayzuhal:
sevda-gul:50dk yuruyus kilo 87
Teşekkür ederim canım benim ayak iyi değil spordan çıkıyorum şişme yok ama üstüne basamakta zorlanıyorum zedelendi galiba Of ya spor yapcam derken bu hafta ev işi yapamaz hale geldim doktora gidicem galiba bugünCanım inşallah burkma vs. Yoktur incittin belkide. Çok geçmiş olsun. Haber verdiğin için teşekkürler. Dikkat et kendine buz filan koysaydin..
Bide canim siyah zeytini cekirdegiyle beraber dövüp sarinca cok iyi geliyor bu tarz incilmelere eğer seninkide incilmeyse.. mutlaka yap öyleyse. .. 4.saat kalsin sardığın yerde. .
Artars agrin git doktora canım. .
Sen önce bi dr. Git ne olduğunu anlaGünaydın kızlar Kilom sabit ayak sakat ne umudum ne buldum bu haftadan nolcak şimdi ya nası gitcek bu kilolar bugün kendimi çok umutsuz gördüm
Tamam canım gitcem bugün senin kilo noldu yoğurt işe yaradımıSen önce bi dr. Git ne olduğunu anla
Önemli olan yediklerini dikkat et bi süre spor yapmayıverirsin
Geçmiş olsun canım haberdar et bizi
Yaradı yaradı bi günlük sabır iyi oldu şimdi rahatladımTamam canım gitcem bugün senin kilo noldu yoğurt işe yaradımı
Tşk.ederim tatlım hep yeni rakamlar umut verir ya insanaMefkurem en önemlisi 2 li rakamları görüşün tebrik ederim morel imi düzeltin valla
mefkurem cok sevindim canim benim
KIZLAR GUNAYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?