- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.021
Tatlı cadı senin o tatlı dilin samimiyetin candanlığın yüzünden kopamadımya sizlerden, yani yanınızdan geçmesemde yakalıcam sizigunun guzel haberi buydu degilmi
mefkre hanim listeye girecegi hafta ayrilmak istemisti ya bizden hatun ikilileri gordu yakinda yanimizdan hizlica gecip nanik nanik yapacak
Tatlı cadı senin o tatlı dilin samimiyetin candanlığın yüzünden kopamadımya sizlerden, yani yanınızdan geçmesemde yakalıcam sizi
Diğer takımlar ne der bilmiyorum ama bu takım başka ya
Seçmece bunlar seçmece
Hepinizden özür diliyorumSıkıntılarım var kendimi toplayıp bi türlü diyete veremedim.Haftaya fazlasıyla telafi edicem bunu
Saol canım benim.Kilo almak çok kötü ama hiç hoşlanmadım.Haftaya iyi bi yüzdeyle gelip açığı kapatcam.Hiç bu kadar kilo aldığım bi hafta olmamıştı naptım ben yaönemli olan senin iyi olman kilo zaten verilir.sıkma canını
Hepimiz iyiki varızbencede çok güzel insnlar denk gelmiş buraya iyi ki varsınız
En azından hatanı biliyorsundurSaol canım benim.Kilo almak çok kötü ama hiç hoşlanmadım.Haftaya iyi bi yüzdeyle gelip açığı kapatcam.Hiç bu kadar kilo aldığım bi hafta olmamıştı naptım ben ya
Benim çenem düşüktür.Burda en çok konuşanlardan biri bendim.Dedim ya sıkıntılarım vardı kafamıda kendimide toplayamadım.Bu hafta düzene sokcam inş herşeyi.En azından hatanı biliyorsundur
Sen haftaya eminim toparlarsın güveniyorum sana
Birazdaha sık görünsen iyi olur
kiloya cok takilmiyorum ama paylasim konusunda cok rahatsizim canim bilesinHepinizden özür diliyorumSıkıntılarım var kendimi toplayıp bi türlü diyete veremedim.Haftaya fazlasıyla telafi edicem bunu
bizden kopma kuzum yaSaol canım benim.Kilo almak çok kötü ama hiç hoşlanmadım.Haftaya iyi bi yüzdeyle gelip açığı kapatcam.Hiç bu kadar kilo aldığım bi hafta olmamıştı naptım ben ya
Tatlım geçen gün benanlamadimki ye'de söyledim siz buranın demirbaşlarısınızBenim çenem düşüktür.Burda en çok konuşanlardan biri bendim.Dedim ya sıkıntılarım vardı kafamıda kendimide toplayamadım.Bu hafta düzene sokcam inş herşeyi.
Herkese günaydın
Beklediğim gibi oldu yoğurt işe yaradı
Veeeee ikili rakamlara adım atmış oldum çok sevindim
Ben görmedim geldimiKaptan ben anlamadimki nin kilosu 69
Sağol canım inş.haftaya hepberaber sevinirizMefkure haftaya bu yoğurt işine bizide dahil et lütfen tebrikler daha güzel rakamlara inşaallah
Kız gıdımızdan hemde öylemi ben o gıdıyı haftaya küçültmem mi çok içime oturdu çok gıdı he gıdı
Sorma üzüldüm ama devam etmekten başka yapacak bir şey yok sporu bu hafta artırıp düzenli hale getireyim diyorum bazı öğünlerde de sırf çorba içmeyi bırakıp bildiğin sebze et yumulacağım haftaya endamımız yeter diyeceğiz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?