- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.001
GUNAYDIN CANIMMMMMMgünaydın güzel kaptanım
kiyamam be sana canimGünaydın kızlar Kilom sabit ayak sakat ne umudum ne buldum bu haftadan nolcak şimdi ya nası gitcek bu kilolar bugün kendimi çok umutsuz gördüm
canimsa beril ablaa nasılsın hayırlı cumalar
canim ya bu durumda bile firsatin oldugunda geliyorsun yaGunaydin kizlar
Hayatım sen neden suçluluk duydun bakem ben de nasıl oldu anlamadım tık kaldım öyle basamıyorum şimdi Dr gitcem sen üzülme tatlım mefkurem bana gazı verdi 2 li rakamları görmüş ben spor olmasada yaparım bu işi regl de bitti bugün yarın daha zayıf daha iyi başlıcam güne sizi seviyorum varlığını bana güç veriyorkiyamam be sana canim
ayagin cok kotuyse bir dr git canim ama yediklerini ayagim agriyor yeyimde mutlu oluyum demessen gider o kilolar emin ol
canim ya bu ayagin icin inan sucluluk duydum
iyiyim çok şükür ablacım benim sıpa büyüdü işkenceler başladı saçımı başımı yoluyo inan kicanim
cimcimem sen nasilsin
5 ten ayrilip kendim gibilerle yola devam ediyom iste
sukurki grupca hepsi ben gibi neseli anac sevgili saygili
sen anladin
gelmek istermisin minigim
sen nasilsin kilon nasil
minik cadi buyudumu
gel gel haftaya sende 2 li rakamları gör mefkurem versin sana sırrınıiyiyim çok şükür ablacım benim sıpa büyüdü işkenceler başladı saçımı başımı yoluyo inan kikilom yavaş yavaş gidiyodu ama salmıştım şehir dışındaydık falan filan.. 102 oldum iki gündür sıkı başladım bakalım.. burdaki arkadaşlar senin gibiyse tabiiki gelmek isterim
merak etme anac ruhlu cadilar bir araya toplandik gibi olduiyiyim çok şükür ablacım benim sıpa büyüdü işkenceler başladı saçımı başımı yoluyo inan kikilom yavaş yavaş gidiyodu ama salmıştım şehir dışındaydık falan filan.. 102 oldum iki gündür sıkı başladım bakalım.. burdaki arkadaşlar senin gibiyse tabiiki gelmek isterim
gunun guzel haberi buydu degilmigel gel haftaya sende 2 li rakamları gör mefkurem versin sana sırrını
olsun canim ya burdaki kizlar sanki benim kizim gibiHayatım sen neden suçluluk duydun bakem ben de nasıl oldu anlamadım tık kaldım öyle basamıyorum şimdi Dr gitcem sen üzülme tatlım mefkurem bana gazı verdi 2 li rakamları görmüş ben spor olmasada yaparım bu işi regl de bitti bugün yarın daha zayıf daha iyi başlıcam güne sizi seviyorum varlığını bana güç veriyor
Beril silverin kilosu farklı ama sabit yazıyor9.TAKIM 401.ETAP
beril77(68.9///%) kilosu sabit
Usagisan (67\\\%)
hily25 (74.5/73.9/0.6/%0.81 )
mefkurem (101.5/99.8/1.7/%1.67)
kitkurdu (87.6/88.1/-0.5/%-0.57)
benanlamadimki (69///% )
ecenaz33 (70.4///%) kilosu sabit
zeynepcer (60.4///%) kilosu sabit
zordegil(68.4/68,800/-0.4/%-0.58)
matilda34 (73.7///%) kilosu sabit
birbeste (68.7/67.9/0.8/% 1.16)
goodidea (71.7///%) kilosu sabit
silver (75.8/75.4/0.4/%0.53) kilosu sabit
hafifsekerli(74.5/72.9/1.6/%2.15)
dolmakalem(79.7/76.8/2.9/%1.82) 398.etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi ikiye bölündü
9.Takim ortalamasi:%
çok iyi olur bu sefer acelem vargel gel haftaya sende 2 li rakamları gör mefkurem versin sana sırrını
evet ablacım yılbaşı tatilinde şehir dışına kaçalım dedik tatil uzadı anca dönüp toparlanabildik. kız uyudukça girerim gibime geliyo kesin bişey söylemiyim sen nasılsın neler yapıyosunmerak etme anac ruhlu cadilar bir araya toplandik gibi oldu
senin gibi minis anneye klavuzda cok
katilimin nasil artik zaman buluyormusun sen
ben seni 90 larda bayagi takip ettim ama ordada kayiptin
sabiti silmeyi unutmusum sabah mesajini guncellerken siliyom hemenBeril silverin kilosu farklı ama sabit yazıyor
O senin güzel ruhun işte sen merak etme bu hafta daha azimliyimolsun canim ya burdaki kizlar sanki benim kizim gibi
üzuntunuz sevinciniz acinizda sanki benim yanimdasiniz gibi etkiliyor
evet mefkurenin sol kuroseleri bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?