- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.041
bu sonucla cillop gibi bir notamizida aliriz artik
15 kisiyiz toplamda verdigimiz kilo 4 kilo bile degil
kilo verenler tesekkürler ama suan kendimden utaniyorum bu sonucla
sanirim kendimle hesaplasmaliyim bu kadarçok haklısın ilk defa böyle olduk.eminim haftaya daha iyi olucaz hatta inşallah birinci oluruz.
Şimdiye kadarki en kötü ortalamamız9.TAKIM 401.ETAP
beril77(68.9///%) kilosu sabit
Usagisan (67\67.8\-0.8\%-1.19)
hily25 (74.5/73.9/0.6/%0.81 )
mefkurem (101.5/99.8/1.7/%1.67)
kitkurdu (87.6/88.1/-0.5/%-0.57)
benanlamadimki (69///% ) kilosu sabit
ecenaz33 (70.4///%) kilosu sabit
zeynepcer (60.4///%) kilosu sabit
zordegil(68.4/68,800/-0.4/%-0.58)
matilda34 (73.7///%) kilosu sabit
birbeste (68.7/67.9/0.8/% 1.16)
goodidea (71.7///%) kilosu sabit
silver (75.8/75.4/0.4/%0.53)
hafifsekerli(74.5/72.9/1.6/%2.15)
dolmakalem(79.7/76.8/2.9/%1.82) 398.etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi ikiye bölündü
9.Takim ortalamasi:%0.27
sabitlere sozum yok olur durur makina degilizŞimdiye kadarki en kötü ortalamamız
Bazen insan elinden geleni yapsada duraksamalar yaşanır
Önümüzdeki maçlara bakalım
Seninde yüzden çok güzel tebriklerdolmakalem süper vemişsin tebrik ederim canım
Yaramazlık yapan çocuk annesinden nası saklanır bende tökezleyince saklanıverdim iştebizden kopma kuzum ya
hepimizin inanki zor anlari var tahmin bile edemessin ama burda biraz ferahliyoz biraz dedikodu ediyoz kafayi dagitiyoz
kaciran oldumu ertesi gune toparliyabiliyor
ne kendi basina kal ne bizi sensiz birak
bak sen kilo aldim diye uzuluyon ben katilmiyor bize diye uzuluyom
sonuc üzgunuz
Tatlım öyle büyük ailevi dertlerim falan yok üzülmeyi gerektircek.Sadece vakitsizlikten hiçbişeye yetişemeyip depresyona girdim.Haftanın 7 günü gece 12 ye kadar çalışıyorum.Bunun yanında kendine özel diyet yemekleri yap ,spor yap,temizlik yap,ütü yap,alışveriş yap,yap yap yap ama vakit yok.Nasıl daha az uyunur extra vakit kazanmak için sigarayıda bırakayım otur iç o bile vakit alıyo diye biraz kafayı bozdum.Sabah ev işlerimi bitirebilmek için erkenden kalkamadıysam günüm depresif geçiyor.Öğleye doğru işimin başına geçmem gerekiyor çünkü.Bugün kendimi iyi hissediyorum.Kargalar uyanmadan kalkıp temizlik yapıp çamaşır yıkayıp banyomu yaptım biraz içim açıldı.Ayy beni azarlıycanız kesceniz biçceniz sanıyodum saolun desteğiniz için.Tatlım geçen gün benanlamadimki ye'de söyledim siz buranın demirbaşlarısınız
Geldik önce sizleri gördük o yüzden arıyoz özlüyoz sizleri onun için sitemimiz
Senin için yapabileceğimiz bişey varsa biliyosun biz burdayız nedemişler akıl akıldan üstündür
Kiloyuda takma dedimya sen bu hafta halledersin
canim benim diger takimlarla bir yarisim yok kiçok haklısın ilk defa böyle olduk.eminim haftaya daha iyi olucaz hatta inşallah birinci oluruz.
Yaramazlık yapan çocuk annesinden nası saklanır bende tökezleyince saklanıverdim işteYol uzun olunca insanın arada bir ayağı takılıp düşebiliyor.Düşene bi tekme daha vurmayıp tutup elimden kaldırabileceğinizi düşünmem gerekirdi.Tmm ortadan bidaha kaybolmuycam.
Tatlım öyle büyük ailevi dertlerim falan yok üzülmeyi gerektircek.Sadece vakitsizlikten hiçbişeye yetişemeyip depresyona girdim.Haftanın 7 günü gece 12 ye kadar çalışıyorum.Bunun yanında kendine özel diyet yemekleri yap ,spor yap,temizlik yap,ütü yap,alışveriş yap,yap yap yap ama vakit yok.Nasıl daha az uyunur extra vakit kazanmak için sigarayıda bırakayım otur iç o bile vakit alıyo diye biraz kafayı bozdum.Sabah ev işlerimi bitirebilmek için erkenden kalkamadıysam günüm depresif geçiyor.Öğleye doğru işimin başına geçmem gerekiyor çünkü.Bugün kendimi iyi hissediyorum.Kargalar uyanmadan kalkıp temizlik yapıp çamaşır yıkayıp banyomu yaptım biraz içim açıldı.Ayy beni azarlıycanız kesceniz biçceniz sanıyodum saolun desteğiniz için.
Canim dr koturdum sabah astim degil dedi antibiyotik verdi,kortizon verdi iste astim olmadigi icin sevindim[/QUOTE]UOTE="beril77, post: 39531263, member: 310605"]canim ya bu durumda bile firsatin oldugunda geliyorsun ya
ne deyim kiz sana kocaman bir tesekkürden baska
cocuklar daha iyidir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?