Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu sonucla cillop gibi bir notamizida aliriz artik
15 kisiyiz toplamda verdigimiz kilo 4 kilo bile degil
kilo verenler tesekkürler ama suan kendimden utaniyorum bu sonucla

çok haklısın ilk defa böyle olduk.eminim haftaya daha iyi olucaz hatta inşallah birinci oluruz.
sanirim kendimle hesaplasmaliyim bu kadar
nerde gevseklik yaptimda sizi motive edemedim
sonucta sonucun guzel olmasi takim ruhuna ve motivasyonuna bagli

zordegil
benanlamadim
usagisan mazaretsiz menu yazin lütfen
yazanlar yazmayanlari örnek alip gevsemeyelim artik
haftalardir 3.lügü begenmezken %30 kotasini bile gecemedik
yeni bir takimiz taze kan doluyuz
hepimizin kilosunu toplasam kac yuz kilo gelir verilen toplam kiloya bakin lütfen

Şimdiye kadarki en kötü ortalamamız
Bazen insan elinden geleni yapsada duraksamalar yaşanır
Önümüzdeki maçlara bakalım

Şimdiye kadarki en kötü ortalamamız
Bazen insan elinden geleni yapsada duraksamalar yaşanır
Önümüzdeki maçlara bakalım
sabitlere sozum yok olur durur makina degiliz
kiloda alinir ama 15 kisi ve bu sonuc anlayabilecegim bir sonuc degil
allahtan veren arkadaslar hatiri sayilir kilo verdi

Yaramazlık yapan çocuk annesinden nası saklanır bende tökezleyince saklanıverdim işte Yol uzun olunca insanın arada bir ayağı takılıp düşebiliyor.Düşene bi tekme daha vurmayıp tutup elimden kaldırabileceğinizi düşünmem gerekirdi.Tmm ortadan bidaha kaybolmuycam.
Tatlım öyle büyük ailevi dertlerim falan yok üzülmeyi gerektircek.Sadece vakitsizlikten hiçbişeye yetişemeyip depresyona girdim.Haftanın 7 günü gece 12 ye kadar çalışıyorum.Bunun yanında kendine özel diyet yemekleri yap ,spor yap,temizlik yap,ütü yap,alışveriş yap,yap yap yap ama vakit yok.Nasıl daha az uyunur extra vakit kazanmak için sigarayıda bırakayım otur iç o bile vakit alıyo diye biraz kafayı bozdum.Sabah ev işlerimi bitirebilmek için erkenden kalkamadıysam günüm depresif geçiyor.Öğleye doğru işimin başına geçmem gerekiyor çünkü.Bugün kendimi iyi hissediyorum.Kargalar uyanmadan kalkıp temizlik yapıp çamaşır yıkayıp banyomu yaptım biraz içim açıldı.Ayy beni azarlıycanız kesceniz biçceniz sanıyodum saolun desteğiniz için.

çok haklısın ilk defa böyle olduk.eminim haftaya daha iyi olucaz hatta inşallah birinci oluruz.
canim benim diger takimlarla bir yarisim yok ki
birinci olunca bir getirisi yok
benim yarisim tum arkadaslarimin gecen cumadan daha zayif olmasi
ve bu hafta acik ara kendimize yenildim

hic kimse bizi bizden daha iyi anlayamayiz
kadiniz
anneyiz
esiz
sorumluyuz
calisiyoruz
SISMANIZ

bu kadar oetak noktamiz varken bize bizden baska kim yol gosterir yarim ederki tatlim

usagisan suan cikmam lazim seni burda istiyorum ne yersen ye gözumun önünde ol lütfen

usagisan gaz lambasina ulasabilirmisin basari öyküsünü yazabilirmi acaba

UOTE="beril77, post: 39531263, member: 310605"]canim ya bu durumda bile firsatin oldugunda geliyorsun ya
ne deyim kiz sana kocaman bir tesekkürden baska
cocuklar daha iyidir insallah[/QUOTE]
Canim dr koturdum sabah astim degil dedi antibiyotik verdi,kortizon verdi iste astim olmadigi icin sevindim

UOTE="beril77, post: 39531263, member: 310605"]canim ya bu durumda bile firsatin oldugunda geliyorsun ya
ne deyim kiz sana kocaman bir tesekkürden baska
cocuklar daha iyidir insallah
Canim dr koturdum sabah astim degil dedi antibiyotik verdi,kortizon verdi iste astim olmadigi icin sevindim[/QUOTE]
Geçmiş olsun bu iyi, demekki salgından etkilenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…