- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.061
Arkadaşın nasıl olduselam kızlar
Bu haftaki ortalamayı haftaya telafi edelim inşallah
bende bu hafta daha fazla paylaşımda bulunurum sanırım
merhaba kardeş takımın,kardeş fıstıkları....berilim isteyi üzerine listenizdeki yanlışı düzenledim ve paylaşıma taşıdım....başarılar kızlar...
Bestecim menün hep böyle. yetersiz değilmi hiç ekmek yok meyve az akşam bi yoğurt yemişsin acıkmıyormusun ayrıca sağlığından olma diye söylüyorum canım yanlış anlama sakınMenum sessiz güzeller..
Sabah bir kase musli ve yulaf kepekli süt. .
Ara bir ceviz bir yemek kaşığı yaban mersini
Öğle bir tabak ispanak bir kase tavuk çorbası (yagsizlar)
Ara bitki cayi
Akşam : bir kase yoğurt içine pul biber limon. .
Tarçınlı Türk kahvesi bir grissini
Tatlım ben geldim aynı zamanda yazmışızBuarada herkes nerde bugün kü hezimet herkesi etkilemiş pes mi ettiniz yahu yarın yeni bir gün toplanın bakem Azcık kaynatılıp pazartesiye kadar nasıl beslenelim bir yazalım yoksa siz wassap ta mısınız bakem
Tatlım arada tabiki duraklamalar olabilir önemli olan kaçamak yapmamak ben kiloya artık okadar takılmıyorum biliyorumki cısssları yemiyom bu hafta olmazsa haftaya olur hem benim kilom fazla sizden daha çok vermem normalValla mefkurem ben sabit kaldım ama bu haftanın en sevindirici kilo haberi senden geldi beni çok heyecanlandırdın ümit verdin
Ay unuttum gittinmi dr ne olduMenümü de yazayım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta yarım dilim peynir domates salatalık çay
öğle 1 kase müsli süt
ara 1 fincan azsütlü nescafe 2 diyet bisküvi
akşam 1 tabak karnıbahar yemeği salata 1 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
Su 2.5 olur yatana kadar
spor yok malum ayağı sakatladık
Bencede doğru söylüyorsun canım birde bel çevreni ölç kilo verirken yağ yaktığını ordan anlıyormuşsunTatlım arada tabiki duraklamalar olabilir önemli olan kaçamak yapmamak ben kiloya artık okadar takılmıyorum biliyorumki cısssları yemiyom bu hafta olmazsa haftaya olur hem benim kilom fazla sizden daha çok vermem normal
Bestecim menün hep böyle. yetersiz değilmi hiç ekmek yok meyve az akşam bi yoğurt yemişsin acıkmıyormusun ayrıca sağlığından olma diye söylüyorum canım yanlış anlama sakın
Zaten kıyafetlerden belli oluyor aşağı yukarı bi beden düştümBencede doğru söylüyorsun canım birde bel çevreni ölç kilo verirken yağ yaktığını ordan anlıyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?