Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9.TAKIM 401.ETAP

beril77(68.9///%) kilosu sabit
Usagisan (67\67.8\-0.8\%-1.19)
hily25 (74.5/73.9/0.6/%0.81 )
mefkurem (101.5/99.8/1.7/%1.67)
kitkurdu (87.6/88.1/-0.5/%-0.57)
benanlamadimki (69///% ) kilosu sabit
ecenaz33 (70.4///%) kilosu sabit
zeynepcer (60.4///%) kilosu sabit
zordegil(68.4/68,800/-0.4/%-0.58)
matilda34 (73.7///%) kilosu sabit
birbeste (68.7/67.9/0.8/% 1.16)
goodidea (71.7///%) kilosu sabit
silver (75.8/75.4/0.4/%0.53)
hafifsekerli(74.5/72.9/1.6/%2.15)
dolmakalem(79.7/76.8/2.9/%1.21) 398.etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi üçe bölündü

9.Takim ortalamasi:%0.35

Menum sessiz güzeller..

Sabah bir kase musli ve yulaf kepekli süt. .
Ara bir ceviz bir yemek kaşığı yaban mersini

Öğle bir tabak ispanak bir kase tavuk çorbası (yagsizlar)

Ara bitki cayi

Akşam : bir kase yoğurt içine pul biber limon. .
Tarçınlı Türk kahvesi bir grissini

Bestecim menün hep böyle. yetersiz değilmi hiç ekmek yok meyve az akşam bi yoğurt yemişsin acıkmıyormusun ayrıca sağlığından olma diye söylüyorum canım yanlış anlama sakın

Selam kızlar ne oldunuz bugün millet çil yavrusu gibi dağılmış saatlerdir kimse yok ortalıkta heralde bugünkü muhteşem derecemizden kimsenin sesi çıkmıyor
Bu hafta tökezledik ama biz hem güçlü hemde hırslı bi takımız ayağa kalkmasını pekala iyi biliriz
Bugün bismillah diyoruz ve kendimize çeki düzen veriyoruz
Kızlar rica ediyorum kaçamak yapmıyalım eğer çok canımız bişey istiyorsa cuma öğlen yeriz
Bende toplam 20 kg verince kendime ne ödül verecem bakalım daha karar vermedim
Anlaştıkmı güzeller biraz sabır edecez ki tartı yüzümüze gülsün
Öpüldünüz geleceğin çıtırları

Buarada herkes nerde bugün kü hezimet herkesi etkilemiş pes mi ettiniz yahu yarın yeni bir gün toplanın bakem Azcık kaynatılıp pazartesiye kadar nasıl beslenelim bir yazalım yoksa siz wassap ta mısınız bakem
Tatlım ben geldim aynı zamanda yazmışız

Valla mefkurem ben sabit kaldım ama bu haftanın en sevindirici kilo haberi senden geldi beni çok heyecanlandırdın ümit verdin
Tatlım arada tabiki duraklamalar olabilir önemli olan kaçamak yapmamak ben kiloya artık okadar takılmıyorum biliyorumki cısssları yemiyom bu hafta olmazsa haftaya olur hem benim kilom fazla sizden daha çok vermem normal

Menümü de yazayım
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta yarım dilim peynir domates salatalık çay
öğle 1 kase müsli süt
ara 1 fincan azsütlü nescafe 2 diyet bisküvi
akşam 1 tabak karnıbahar yemeği salata 1 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
Su 2.5 olur yatana kadar
spor yok malum ayağı sakatladık

Ay unuttum gittinmi dr ne oldu

Tatlım arada tabiki duraklamalar olabilir önemli olan kaçamak yapmamak ben kiloya artık okadar takılmıyorum biliyorumki cısssları yemiyom bu hafta olmazsa haftaya olur hem benim kilom fazla sizden daha çok vermem normal
Bencede doğru söylüyorsun canım birde bel çevreni ölç kilo verirken yağ yaktığını ordan anlıyormuşsun

Bestecim menün hep böyle. yetersiz değilmi hiç ekmek yok meyve az akşam bi yoğurt yemişsin acıkmıyormusun ayrıca sağlığından olma diye söylüyorum canım yanlış anlama sakın

Estağfurullah niye yanlış anlayım canım. .
Dün akşam Bonibon yyedim..onun için bugün hic ekmek yememe kararı aldim. Normalde kahvaltıda yiyom mutlaka. .

Benim menüm
Sabah 2 dilimli peynirli tost 4 zeytin 1 domates 1 biber

Öğle yoğurtlu ıspanak 1 dil.ekmek

Akşam 3 kaş ıspanak 4 köfte (ekmeksiz fırında)
1 dil.ekmek kefir 1 biber
Su 2 lt 3 olur
Spor daha yapmadım yatmadan yapabilirim

Gitmedim canım ağrım azaldı dünden beri bi krem var onu kullanıyorum birde Bandaj la sardım iyi geldi tamamen geçmedi ama daha iyiyim şişlik yok zedelendi galiba sadece yarına daha iyi olmazsa giderim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…