Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Estağfurullah niye yanlış anlayım canım. .
Dün akşam Bonibon yyedim..onun için bugün hic ekmek yememe kararı aldim. Normalde kahvaltıda yiyom mutlaka. .
Bestecim de gelmiş canım kaçamak yaptığın gün cezayı vermelisin ertesi günün cezasının geçmiş güne faydası yok diyetisyen öyle diyor

menüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve

öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek

akşam
sebzeli et sote biraz fazlabyedim
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay

Bu beslenme daha iyi olmuş ama kilona göre hala az yediğini düşünüyorum canım

Kızlar rica etsem biriniz gruplarimizin ismini karsiligi bos olarak alt alta koyu renkle yazabilirmi..
Bugün internetim yok telden cok zor oluyo..
Sevda gul selinlerin grupta
Diger yeni gelen arkadas berillerin grupta. hep unutuom nikini zuhalli niki olan arkadaş..

menüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve

öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek

akşam
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay
Bence güzel olmuş silversim aç kalmamışın
Sadece bidaha ya sarma ye yada ekmek ye ikisi birden fazla gibi geldi

Kızlar bu hafta spir grubu birincilerini açıkladıktan sonra bi değişime gidelim diyorum. .

Her grupta az veye fazlaspor yapanlar var. Fazla spor yapan kisi sırf diğer az yapanlar yüzünden birinci olamiho gruplarda. .

O yüzden bu haftaki dakika sayilarimiza göre yeni gruplar oluşturmayı düşünüyorum. . Bireyselde 1. 2. Ve 3. Olanlar bur grupta 4. 5. 6. Olanlar bir grupta .. Böyle böyle siralayim isimleri haksızlık oluyo diğer türlü fazla spor yapanlara...

Her gruba grubun özelliğine uygun isimler koymak istiyorum .. isim çok renk katacak büyük ihtimalle gruplara. .
Bu sayede herkes bir üst seviye olan gruba gecmek için bi yerde bireyselmis gibi dakika doldurmaya bakacak..

Canım yardım etmek isterdim ama bende telden giriyom bide tekno.anlamıyom

menüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve

öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek

akşam
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay
Silver im bıdığım ekmekle sarma aynı anda olmasa iyiymiş salata ya biraz ağırlık versen iyi olur bence

Iyi fikir ben sevdim bu yöntemi. birde bende telden giriyorum canım

kızlar ne alemdesiniz. geçen günde söyledim benim bu aralar farklı bir telaşım yoğunluğum var. önümüzdeki 2-3 ayda bu yoğunluk pek azalacak gibi değil. tek umudum dahada artmaz inşallah. ben frelance çalışan biri olarak evde gayet mutluydum ama artık bir ofise geçmem gerekiyor. onun telaşı var, bir yadan işlerim iki katı arttı onu yoğunluğu var. bir de buna yeni ofis arkadaşları eklenince benim gibi uzun zamandır yalnız çalışan birisi için baya bir tuhaf gerginlik oldu. o ofiste yeni olma duygusu nasıl sinir bozucu :) Neyse menümü yazayım sonra geçmişe baka baka geliyorum.

sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
1 yumurta
4 zeytin

ara: 1 sade Türk kahvesi

öğle:
4 yemek kaşığı kıymalı bezelye- bezelye yeterince şeker deposu olduğu için havuç ya da patates koymadım pişerken.
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

ara:
1 bardak sütlü nescafe- valla bu baya sütlü, kahve kreması değil :)
3 kuru kayısı

akşam:
2 ızgara levrek- bizimkiler hiç balık pişiremez, sırf balık yemiş olmak için zorla yedim.. yarsı kılçık zaten.. ıggyy..
1 dilim kepek ekmeği
1 kaşık rokalı patates salatası (çeyrek patates falandır.)- bunu evdekiler kendilerine yapmışlar o yüzden biraz yağ vardı. mecbur yedim yoksa balık gitmedi yani
1 bardak soda

ara:
belki 1 muz falan yerim amapatates yediğim için yiyesimde yok

su: 2 litreyi içtim. 1.5 daha doldurdum yatana kadar içerim onuda..

Birbeste:
Beril77:
Silvers:
Kitkurdu:
Hily25:
Sevda-gul:
Mirayzuhal:
Selinmh:

Başka kim vardı kızlar eklermisiniz bir kisi daha vardı hatirlamiom bakamiomda geçmişe nette sorun var

canım menün çok güzel olmuş. sonunda sağlıklı yemeye başlamışsın. inşallah çok daha iyi kilolarla çok daha hafif günleride göreceksin. ben en çok menüne sevindim desem yeridir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…