- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.081
Bestecim de gelmiş canım kaçamak yaptığın gün cezayı vermelisin ertesi günün cezasının geçmiş güne faydası yok diyetisyen öyle diyorEstağfurullah niye yanlış anlayım canım. .
Dün akşam Bonibon yyedim..onun için bugün hic ekmek yememe kararı aldim. Normalde kahvaltıda yiyom mutlaka. .
Bu beslenme daha iyi olmuş ama kilona göre hala az yediğini düşünüyorum canımBenim menüm
Sabah 2 dilimli peynirli tost 4 zeytin 1 domates 1 biber
Öğle yoğurtlu ıspanak 1 dil.ekmek
Akşam 3 kaş ıspanak 4 köfte (ekmeksiz fırında)
1 dil.ekmek kefir 1 biber
Su 2 lt 3 olur
Spor daha yapmadım yatmadan yapabilirim
Teşekkür ederim canım ağrısı hafiflemese gidecektim ama daha iyi siz nasıl oldunuzMatilda gecmis olsun canim kotu birsey olmasinda
Ozaman doğru yoldasın demekZaten kıyafetlerden belli oluyor aşağı yukarı bi beden düştüm
Bence güzel olmuş silversim aç kalmamışınmenüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve
öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek
akşam
sebzeli et sote biraz fazlabyedim
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay
kusura bakma geç cvp veriyorum diye canm,o tatlı nasıl bir tatlı?
Canım yardım etmek isterdim ama bende telden giriyom bide tekno.anlamıyomKızlar rica etsem biriniz gruplarimizin ismini karsiligi bos olarak alt alta koyu renkle yazabilirmi..
Bugün internetim yok telden cok zor oluyo..
Sevda gul selinlerin grupta
Diger yeni gelen arkadas berillerin grupta. hep unutuom nikini zuhalli niki olan arkadaş..
Silver im bıdığım ekmekle sarma aynı anda olmasa iyiymiş salata ya biraz ağırlık versen iyi olur bencemenüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve
öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek
akşam
sebzeli et sote biraz fazlabyedim
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay
Canım çocuklar nasıl oldu birazdaha iyimiMatilda gecmis olsun canim kotu birsey olmasinda
Iyi fikir ben sevdim bu yöntemi. birde bende telden giriyorum canımKızlar bu hafta spir grubu birincilerini açıkladıktan sonra bi değişime gidelim diyorum. .
Her grupta az veye fazlaspor yapanlar var. Fazla spor yapan kisi sırf diğer az yapanlar yüzünden birinci olamiho gruplarda. .
O yüzden bu haftaki dakika sayilarimiza göre yeni gruplar oluşturmayı düşünüyorum. . Bireyselde 1. 2. Ve 3. Olanlar bur grupta 4. 5. 6. Olanlar bir grupta .. Böyle böyle siralayim isimleri haksızlık oluyo diğer türlü fazla spor yapanlara...
Her gruba grubun özelliğine uygun isimler koymak istiyorum .. isim çok renk katacak büyük ihtimalle gruplara. .
Bu sayede herkes bir üst seviye olan gruba gecmek için bi yerde bireyselmis gibi dakika doldurmaya bakacak..
Geçmiş olsun canım menünü gönder amakızlar ben bu gün epeyce zorlandım hastayım biraz ama inş. yarın telafi edicem haber vermek istedim...
Geçmiş olsun canımkızlar ben bu gün epeyce zorlandım hastayım biraz ama inş. yarın telafi edicem haber vermek istedim...
Benim menüm
Sabah 2 dilimli peynirli tost 4 zeytin 1 domates 1 biber
Öğle yoğurtlu ıspanak 1 dil.ekmek
Akşam 3 kaş ıspanak 4 köfte (ekmeksiz fırında)
1 dil.ekmek kefir 1 biber
Su 2 lt 3 olur
Spor daha yapmadım yatmadan yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?