- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.101
Yeni bi ortama alışmak başlangıçta hep zordur ama sen girişkinliğinle hemen kaynaşırsın.kızlar ne alemdesiniz. geçen günde söyledim benim bu aralar farklı bir telaşım yoğunluğum var. önümüzdeki 2-3 ayda bu yoğunluk pek azalacak gibi değil. tek umudum dahada artmaz inşallah. ben frelance çalışan biri olarak evde gayet mutluydum ama artık bir ofise geçmem gerekiyor. onun telaşı var, bir yadan işlerim iki katı arttı onu yoğunluğu var. bir de buna yeni ofis arkadaşları eklenince benim gibi uzun zamandır yalnız çalışan birisi için baya bir tuhaf gerginlik oldu. o ofiste yeni olma duygusu nasıl sinir bozucu :) Neyse menümü yazayım sonra geçmişe baka baka geliyorum.
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1 tatlı kaşığı labne
1 yumurta
4 zeytin
ara: 1 sade Türk kahvesi
öğle:
4 yemek kaşığı kıymalı bezelye- bezelye yeterince şeker deposu olduğu için havuç ya da patates koymadım pişerken.
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt
ara:
1 bardak sütlü nescafe- valla bu baya sütlü, kahve kreması değil :)
3 kuru kayısı
akşam:
2 ızgara levrek- bizimkiler hiç balık pişiremez, sırf balık yemiş olmak için zorla yedim.. yarsı kılçık zaten.. ıggyy..
1 dilim kepek ekmeği
1 kaşık rokalı patates salatası (çeyrek patates falandır.)- bunu evdekiler kendilerine yapmışlar o yüzden biraz yağ vardı. mecbur yedim yoksa balık gitmedi yani
1 bardak soda
ara:
belki 1 muz falan yerim amapatates yediğim için yiyesimde yok
su: 2 litreyi içtim. 1.5 daha doldurdum yatana kadar içerim onuda..
menüm
sabah peynirli tost
çay
ara sütlü kahve
öğle
bikaç tane kuşbaşı et
yoğurt
yayla çorbası
ara biberli ekmek
akşam
sebzeli et sote biraz fazlabyedim
5 yaprak sarması
1 dilim ekmek
peynir
çay
Yeni bi ortama alışmak başlangıçta hep zordur ama sen girişkinliğinle hemen kaynaşırsın.
Kız dur akşam akşam ne muzu bırak miden dinlensin biraz bence onu es geç
Saçmalama ya ne mahcubiyetiBirbeste:
Beril77:
Silvers:
Kitkurdu:75 dk
Hily25:
Sevda-gul:
Mirayzuhal:
Selinmh:
Dünü pek telafi edemedim; mahcubum artılar yüzünden sadece okuyorum
tesekkur ederim canm ins gecicek bakalim :)Geçmiş olsun canım
aslanim hilalim kardesimmmmmmmmm
yeter 50 dakika aferim seker kiz
trfi ve zam almaya ugrasiyor fistigimmmmmm
eeeeee yakinda cicisler alacak zayifliyacak ya
para lazimmmmmm
bu benim yeme seklimmmmm
ekmek yerine wasa yaz tam ben iste
ben ip aldim sana soylerim canim yarin bakarsin bugun yaparim bugun soylerim kac dakika kac kalori
ama sende de celik gibi bir irade var bacim yaaaaaaa
bugunkunu birde menu diye yazmissin ya kus yemi de gec aslinda
acikmiyonmu kuiz sen
yoksa asikmi oldun da istahtan kesildin he
spora gittim gitmemmi sonrada ise gittim iste
teyze gece gidince bende kapatmaya gidiyorum ogleden sonra
biliyordum zaten
hatta dedim ki matildam kesin zarf atiyor yemez hatta yyiyenede mudahale eder
yoksa beril ablasini uzme sinirlendirmez ekranin obur tarafinda nasil yedin diye kahretmez
canm cok cok gecmis olsun dikkat et kendne isinmadan baslama sakin yuruhuse filan banada aynisi olmustu cok aciyor bilirim nasil oldun simdik daha iyimisin ..takimmizin gururna nazar degdi yahuuTeşekkür ederim canım benim ayak iyi değil spordan çıkıyorum şişme yok ama üstüne basamakta zorlanıyorum zedelendi galiba Of ya spor yapcam derken bu hafta ev işi yapamaz hale geldim doktora gidicem galiba bugün
zuhaliim supersin gercekten maslllah yorurt isini bende bi deniymHerkese günaydın
Beklediğim gibi oldu yoğurt işe yaradı
Veeeee ikili rakamlara adım atmış oldum çok sevindim
ay damadin kurban olsun sana :) damat hala pek bi atesli simdik uyudu bende size kostum :)hilal nerde kayip yardimcim
selin gelemez damadim hasta onu biliyomda
canm neler dusundun oyle senn gibi tatli bi kiza oyle seyler yapilirmi sensiz olurmu hic bidaha gitmek yok tammmi :) her zorlugu bizimle paylaski paylastikca azalsin tok olsun :)Yaramazlık yapan çocuk annesinden nası saklanır bende tökezleyince saklanıverdim işteYol uzun olunca insanın arada bir ayağı takılıp düşebiliyor.Düşene bi tekme daha vurmayıp tutup elimden kaldırabileceğinizi düşünmem gerekirdi.Tmm ortadan bidaha kaybolmuycam.
Tatlım öyle büyük ailevi dertlerim falan yok üzülmeyi gerektircek.Sadece vakitsizlikten hiçbişeye yetişemeyip depresyona girdim.Haftanın 7 günü gece 12 ye kadar çalışıyorum.Bunun yanında kendine özel diyet yemekleri yap ,spor yap,temizlik yap,ütü yap,alışveriş yap,yap yap yap ama vakit yok.Nasıl daha az uyunur extra vakit kazanmak için sigarayıda bırakayım otur iç o bile vakit alıyo diye biraz kafayı bozdum.Sabah ev işlerimi bitirebilmek için erkenden kalkamadıysam günüm depresif geçiyor.Öğleye doğru işimin başına geçmem gerekiyor çünkü.Bugün kendimi iyi hissediyorum.Kargalar uyanmadan kalkıp temizlik yapıp çamaşır yıkayıp banyomu yaptım biraz içim açıldı.Ayy beni azarlıycanız kesceniz biçceniz sanıyodum saolun desteğiniz için.
Ben pek menü göremedim ortalıkta gören varmııı huuu huuMenümü yazayım ben
Sabah
2 yumurta peynır omlet tereyağlı
Öğle
Peynır Salatalık
Aksam
Tavuk Çorbası 2 kase
( tavuk suyuna tavuk dıdıkledım)
Su 4 lt
Spor
100 Kürek 5 dak
70 dakıka eklıptık
Bır yorgunluk var bugünBen pek menü göremedim ortalıkta gören varmııı huuu huu
Sporlarda yapılmış
Berilim gelde şu sayfa hareketlensin
Menümü yazayım ben
Sabah
2 yumurta peynır omlet tereyağlı
Öğle
Peynır Salatalık
Aksam
Tavuk Çorbası 2 kase
( tavuk suyuna tavuk dıdıkledım)
Su 4 lt
Spor
100 Kürek 5 dak
70 dakıka eklıptık
Canım bırsey ıstemıyorben şimdi soruyorum sana kaptanım bu menün enerji kaynağı karbonhidratları nerede? bu menün cephanelik olacak meyveleri nerede? bu menünün denge sağlayacak bağırsakları dürtükleyecek sebzeleri nerede?
Insallah önemlı bırseyı yoktur tosunumuntesekkur ederim canm ins gecicek bakalim :)
canm cok cok gecmis olsun dikkat et kendne isinmadan baslama sakin yuruhuse filan banada aynisi olmustu cok aciyor bilirim nasil oldun simdik daha iyimisin ..takimmizin gururna nazar degdi yahuu
zuhaliim supersin gercekten maslllah yorurt isini bende bi deniym
ay damadin kurban olsun sana :) damat hala pek bi atesli simdik uyudu bende size kostum :)
canm neler dusundun oyle senn gibi tatli bi kiza oyle seyler yapilirmi sensiz olurmu hic bidaha gitmek yok tammmi :) her zorlugu bizimle paylaski paylastikca azalsin tok olsun :)
Bende öyleyım mm inankiSaçmalama ya ne mahcubiyeti
Eğer kaçamak yapıp +çıksan tamam kızarız ama bu hafta hata yapmadın dünkü ekmeği saymazsak
Artık ne yapacaksan yap bak yetişecem sana
Gectıııııı haftaya ınsallah canımhazır başlamışken bu haftanın savunmasınıda geçeyim ben :) ben 3 gün sonra regliyim. hevesle bekliyorum. yumuş yumuş oldum :) bu yüzden muhtemelen kilom pazartesiye oynar umudum var ama bu güne yetişemedim
Canım bırsey ıstemıyor
Proteyınıde spor ıcın yedım gıbı
Arpa suyu Yada üzüm suyu ıstıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?