Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Takımca döküldüğümüz haftalarda moralım bozuluyor benım canım bırsey ıstemıyor

Icıyımmı ızın varmı yanı

Takımca döküldüğümüz haftalarda moralım bozuluyor benım canım bırsey ıstemıyor

bu hafta dökülürüz, haftaya toplanırız. hayat bu, yaza kadar herkes öyle yada böyle o kiloyu verecek :) yoksa ben burda boooy boyy bikinili resimlerimi paylaşırken siz tombik tombik bana bakarsınız karar sizin valla hiç acımam

Buraya utanıyom 78 model beyaz bır afetle oturuyom
Icmeyım demı
Yada az ıceyım
Yok ıcıyım ıcmeyımmmm

amaann içicene ne olacak... bu akşam içicen yarın bide onu yakıcam diye uğraşıcan valla değmez.. içmesen o sporu yaksan var olan depodaki yağları yakarsın, içersen anca bu akşam aldıklarını.. yarın akşama daha zayıf olmak varken içmek? yok yok içme sen

Canım bırsey ıstemıyor
Proteyınıde spor ıcın yedım gıbı
Arpa suyu Yada üzüm suyu ıstıyom ben
bu sira cokca istedin gibime geliyor he ne dersiiin ...

Insallah önemlı bırseyı yoktur tosunumun
sana derken su an bende ayagmda salliyorm baska turlu susmadi uyumadi birskincada agliyor bu gece biraz uyusa iyi olur yoksa zombi moduma gecicem ..

Dun gece oglum cok tikandi hic uyumadiksimdi ilaclara basladim inşallah etkisini gosterir rahat uyur kuzucugum
canm cok gecmis olsun cok zor cok dikkat etmek gerek allah yardimcin olsun canm

Icıyımmı ızın varmı yanı
hayir hayir hayir hayir hayir....

suan icmiyom bakalim gece ne olur
ben zaten kilo veremiyomki
3 hafta oldu

yaa bana derdin sallama diye
aferim oglusuma intikamimi aliyor
icmeyim peki

1 kadeh üzüm suyu 98 cal
330 ml arpa suyu 115 cal
ama ertesi güne Öden de yapıyor bunu bilesin
bilmememi son iki haftadir yasiyorum sen kadehten bahsediyom ben siseden canim tahmin et
niye aldim ki zaten

kiz gülmeye mecelaim yok güldürme beni

yalan mı baktı tabi içeri gelen anca protein başka bir şey yok ama enerji harcamaya gelince yerinde durmuyosun. öylemi kapadık kardeşim kapıları istediğin kadar uğraş demiştir valla vücudumuz bizden daha akıllı, inadı da çok pis benden demesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…