- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.121
Takımca döküldüğümüz haftalarda moralım bozuluyor benım canım bırsey ıstemıyorcanım benim afiyet olsun :) sabah çok güzel, öğle fena değil ama biraz az akşam karışmış :) hem et sote hemde yaprak sarması yemek yerine tek bir yemeği tercih etmeye çalış.. et sote yiyiyorsa yanına koca bir kase salata koy. yok sarma yiyeceksen yanına kocaman bir kase yoğurt koy ekmek yeme..
Bu arada ki biberli ekmek nedir bilmiyorum ama korbonhidrat grubunu genelde pek ara öğün olarak tüketme, boşa karbon hidrat almak kilo vermeyi zorlaştırıyor. Onun yerine 10-15 tane badem ya da fındık ye.. illa karbon hidrat diyosan iki tane diyet bisküvi ye.. bunları halledersen hem menun süper olacak hemde ilerde de böyle rahatça devam edebilirsin :)
Canım çocuklar nasıl oldu birazdaha iyimi
Gectıııııı haftaya ınsallah canım
Burda olmana sevındım
Icıyımmı ızın varmı yanıoooooo şu kiloları verelim onları hep beraber parti yapıp içicez :) sen ne bakıyosun cannın ne istediğine, sen yiyeceksin vücudun çalışsın yoksa hemen alışıyor tembelliğe.metabolizma hızını da düşürüyor, ohh hayat ona ve yağlara güzel sonra :)
Icıyımmı ızın varmı yanı
Dun gece oglum cok tikandi hic uyumadiksimdi ilaclara basladim inşallah etkisini gosterir rahat uyur kuzucugum
Takımca döküldüğümüz haftalarda moralım bozuluyor benım canım bırsey ıstemıyor
Dun gece oglum cok tikandi hic uyumadiksimdi ilaclara basladim inşallah etkisini gosterir rahat uyur kuzucugum
Buraya utanıyom 78 model beyaz bır afetle oturuyom
Icmeyım demı
Yada az ıceyım
Yok ıcıyım ıcmeyımmmm
bu sira cokca istedin gibime geliyor he ne dersiiin ...Canım bırsey ıstemıyor
Proteyınıde spor ıcın yedım gıbı
Arpa suyu Yada üzüm suyu ıstıyom ben
sana derken su an bende ayagmda salliyorm baska turlu susmadi uyumadi birskincada agliyorInsallah önemlı bırseyı yoktur tosunumun
canm cok gecmis olsun cok zor cok dikkat etmek gerek allah yardimcin olsun canmDun gece oglum cok tikandi hic uyumadiksimdi ilaclara basladim inşallah etkisini gosterir rahat uyur kuzucugum
hayir hayir hayir hayir hayir....Icıyımmı ızın varmı yanı
suan icmiyom bakalim gece ne oluramaann içicene ne olacak... bu akşam içicen yarın bide onu yakıcam diye uğraşıcan valla değmez.. içmesen o sporu yaksan var olan depodaki yağları yakarsın, içersen anca bu akşam aldıklarını.. yarın akşama daha zayıf olmak varken içmek? yok yok içme sen
yaa bana derdin sallama diyebu sira cokca istedin gibime geliyor he ne dersiiin ...
sana derken su an bende ayagmda salliyorm baska turlu susmadi uyumadi birskincada agliyorbu gece biraz uyusa iyi olur yoksa zombi moduma gecicem ..
canm cok gecmis olsun cok zor cok dikkat etmek gerek allah yardimcin olsun canm
hayir hayir hayir hayir hayir....
bilmememi son iki haftadir yasiyorum sen kadehten bahsediyom ben siseden canim tahmin et1 kadeh üzüm suyu 98 cal
330 ml arpa suyu 115 cal
ama ertesi güne Öden de yapıyor bunu bilesin
suan icmiyom bakalim gece ne olur
ben zaten kilo veremiyomki
3 hafta oldu
kiz gülmeye mecelaim yok güldürme benivalla içeri bir şey girmiyorsa vücutta tabi dışarı bir şey yollamıyordur :) zavallı napsın baktıysa ki gelen giden yok depoları koruyordur :)
inşallah bizde de alerji ve geniz eti var tıkanıyor bazen anlıyorum seni çok zor oluyorDun gece oglum cok tikandi hic uyumadiksimdi ilaclara basladim inşallah etkisini gosterir rahat uyur kuzucugum
cocuk konu olunca hersey kötü oluyorinşallah bizde de alerji ve geniz eti var tıkanıyor bazen anlıyorum seni çok zor oluyor
kiz gülmeye mecelaim yok güldürme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?