- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.141
bak senin onunla aran iyiyalan mı baktı tabi içeri gelen anca protein başka bir şey yok ama enerji harcamaya gelince yerinde durmuyosun. öylemi kapadık kardeşim kapıları istediğin kadar uğraş demiştirvalla vücudumuz bizden daha akıllı, inadı da çok pis benden demesi
nasil oldun canim agri varmi halaYa selincim çok ümit vadederken bitti spor kariyerim şimdilik yani iyileşince devam
bak senin onunla aran iyi
selam soyle benden benle inatlasmasin ben keci burcuyum haaaaaa
nasil oldun canim agri varmi hala
sen havlu attin yani bu yükselenlehahahah bende keçi burcuyum bide yükselenim koç.. Rabbim yaratırken inat konusunda hiç elini korkak alıştırmamış sağolsunama gel gör ki vücut onun inadı bambaşka.. bir de konuşkan bir de konuşkan sağolsun.. dinlemeyince de trip yapıyo.. bana sebze lazım kızım diyo, yollamadın mı anında şalteri indiriyo sonra bekle dur tuvalete gidemiyorum diye
agriyormu hala yoksaDaha iyiyim berilcim krem sürüyorum bide Bandajladım
su azMenum
Sabah kahvalti edemedim basim agriyodu
Ogle 3kofte yogurt corbasi
Ara marul 1elma
Aksam corba 2dilim k.ekmek
Su 2bitti daha iicerim ama
Spor yapmadim
bizim yerimizede öp rahat uyusun kuzucukOğluşumu uyutayım artık
Menum
Sabah kahvalti edemedim basim agriyodu
Ogle 3kofte yogurt corbasi
Ara marul 1elma
Aksam corba 2dilim k.ekmek
Su 2bitti daha iicerim ama
Spor yapmadim
hic sorma kuzum aynen soyle yapti vallhiyaa bana derdin sallama diye
aferim oglusuma intikamimi aliyor
icmeyim peki
bilmememi son iki haftadir yasiyorum sen kadehten bahsediyom ben siseden canim tahmin et
niye aldim ki zaten
gul gul gulmek cok yakisiyor kuzm sana :)kiz gülmeye mecelaim yok güldürme beni
Hic sorma annelik ne zormus :)cocuk konu olunca hersey kötü oluyor
sen iyi ol canm benm gerisi halloluur daha fazla incitmeden dinlenip iyiles sana muthac bi yavru var bu daha onemli :)Ya selincim çok ümit vadederken bitti spor kariyerim şimdilik yani iyileşince devam
var canm nolduselin suan zamanin varmi
bir iki gune duzeleceksin gibi ozamanAğrı var ama dün üstüne hiç basamıyorum bugün basabiliyorum
sen havlu attin yani bu yükselenle
agriyormu hala yoksa
su az
öglene aksama en azindan birinde sebze olsaydi
corbada kepcesi bir dilim ekmek yani aksam sadece kh aldin demekki
spor niye yok
iki yeni arkadas varyahic sorma kuzum aynen soyle yapti vallhikv simdiden koruyor bak
gul gul gulmek cok yakisiyor kuzm sana :)
Hic sorma annelik ne zormus :)
sen iyi ol canm benm gerisi halloluur daha fazla incitmeden dinlenip iyiles sana muthac bi yavru var bu daha onemli :)
var canm noldu
son zamanlarda cok okuyom degisik siteleriattım valla patron ogeçen mayo clinikten bir amcanın belgeseli vardı. adam olayı gayet güzel özetledi. Şurda bir kaç milyon yıl öncesine kadar sadece yemek için yaşıyorduk. düşünmeye icat etmeye modern hayatı kurmaya başlayalı sandığımız kadar olmadı. doğal olarak düşünce sistemimiz yemek sitemimizin çok gerisinde.. bu yüzden yemek konusunda vücudunuzu dinleyin dedi.. adam haklı dedim bende :)
cepteyim ama sayiyorm kuzm hemencik :)iki yeni arkadas varya
kac mesaj bir baksana
ben cepten zor sayiyom sendemi ceptesin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?