Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 401.ETAP*** ETAP ALTINCISI

beril77(68.9///%) kilosu sabit
Usagisan (67\67.8\-0.8\%-1.19)
hily25 (74.5/73.9/0.6/%0.81 )
mefkurem (101.5/99.8/1.7/%1.67)
kitkurdu (87.6/88.1/-0.5/%-0.57)
benanlamadimki (69///% ) kilosu sabit
ecenaz33 (70.4///%) kilosu sabit
zeynepcer (60.4///%) kilosu sabit
zordegil(68.4/68,800/-0.4/%-0.58)
matilda34 (73.7///%) kilosu sabit
birbeste (68.7/67.9/0.8/% 1.16)
goodidea (71.7///%) kilosu sabit
silver (75.8/75.4/0.4/%0.53)
hafifsekerli(74.5/72.9/1.6/%2.15)
dolmakalem(79.7/76.8/2.9/%1.21) 398.etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi üçe bölündü

9.Takim ortalamasi:%0.35

bu listeye gore usagisan haftaya mesajlari sayiver canim
hemde tek tek
oyle 35+ degil yani

son zamanlarda cok okuyom degisik siteleri
birinde sey yaziyordu
vucut ne zaman isterse ne isterse onu verin diyordu
mantikli geliyor ama onlar benim ne siklikla ne istedigimi biliyormudur acaba

biliyolar biliyolar.. onların söz ettiği gerçek istekler.. biz duygusal açlıkla gerçek açlığı karıştırıyoruz. mesela mutlu olmak çikolata, kutlama alkol ya da sınırsız yemek, üzülmek bol tatlı :) biz bunları kendimize böyle kodladığımız için vücut gerçekten ne istiyor ayırt edemiyoruz. duygusal olarak kendimizi bastıracak şeyleri vücudumuz istiyor sanıyoruz :)

haklisin vallahi

sagol canim ya
iyi akşamlar kızlar.

Kahvaltı
peynirli tost

Öğlen ıspanak ve çorba
yarım dilim ekmek

Akşam ızgara et el kadar lavaş salata

Su 3 lt

Spor 45 dk
meyve neden yok canim
sporun guzelllllll

evet, madem artık bir ofis insanı oluyorum sokakta ne yenir listesi yapmanında zamanı geldi demektir. ben netten baktım neleri öneriyolar, düşük kalorili diye. benim bulduklarım bunlar, sizinde varsa öneriniz ekleyelim.. bari dışarda bunların dışında bir şey yiyipte vicdan azabı duymayız..

1. yoğurtlu sebzeli salatalar-mayonezsiz ve kızartılmamış şeylerle
2. tüm ızgara etler ve köfteler
3. bakliyat yemekleri- suları yenilmeyecek, porsiyon en fazla 6 kaşık olacak şekilde hesaplanacak
4. sebze yemekleri- karnıyarık gibi kızartılanlar hariç hepsi olabilir ancak suları yenilmeyecek
5. sandwich- tam tahıllı ekemeğe, beyaz peynirle (2 porsiyon karbonhidrat 1 porsiyon proteini gömdük öğle yemeğine yani)
6. normal salatalar- hiçde sevmem ama el mahkum yiycez artık
7. 1 tane lahmacun- doymayacağıma göre pek de hoş bir seçenek değil.
8. sade döner-yağsız bulursak bol yoğurtla gideri var
9. simit- ayranla güzel olur da yarım simit 2 dilim ekmek 1 simit 4 dilim.. ben günce o kadar ekmek yiyiyorum zaten. zorda kalında yenir ama..
10. çocuk hamburgeri- ızgara etle ve mayonez ketcap olmadan.. bu arada patates kola falanda yok. sadece hamburger. oda zaten hemen hemen 3 dilim ekmek ediyor ve yine karın doyurmaz gibi bence..

Arkadaşım nikah yaptı onu kutlayacağız yarın
bananeeeeeee

cogu bana gore degil
yemem olur biter derim

arkadaşım bana hediye almış kitap.. çok şekerdir sağolsun.. kitabın adı aşk sevdiğim yemekler gibidir içi yemek tarifi dolu, her şeyi yemekle anlatıyor. hayır rejim yapan insana böyle bir kitap ne amaçla alınır

Evet bugun cok sacma menum oldu ve spor yapmadim regl oldum ve sabahtan buyana uzanmisim regl olunca agri ve halsizlik yapuyo ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…