- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.161
son zamanlarda cok okuyom degisik siteleri
birinde sey yaziyordu
vucut ne zaman isterse ne isterse onu verin diyordu
mantikli geliyor ama onlar benim ne siklikla ne istedigimi biliyormudur acaba
Ağrı var ama dün üstüne hiç basamıyorum bugün basabiliyorum
haklisin vallahibiliyolar biliyolar.. onların söz ettiği gerçek istekler.. biz duygusal açlıkla gerçek açlığı karıştırıyoruz. mesela mutlu olmak çikolata, kutlama alkol ya da sınırsız yemek, üzülmek bol tatlı :) biz bunları kendimize böyle kodladığımız için vücut gerçekten ne istiyor ayırt edemiyoruz. duygusal olarak kendimizi bastıracak şeyleri vücudumuz istiyor sanıyoruz :)
sagol canim ya
meyve neden yok canimiyi akşamlar kızlar.
Kahvaltı
peynirli tost
Öğlen ıspanak ve çorba
yarım dilim ekmek
Akşam ızgara et el kadar lavaş salata
Su 3 lt
Spor 45 dk
Buraya utanıyom 78 model beyaz bır afetle oturuyom
Icmeyım demı
Yada az ıceyım
Yok ıcıyım ıcmeyımmmm
ben icmiyomda sana ne oluyor bakiyim hiiiiiiAbla ben de yarın kızlarla içicembir şey olue mu ki
haklisin vallahi
sagol canim ya
meyve neden yok canim
sporun guzelllllll
ben icmiyomda sana ne oluyor bakiyim hiiiiii
Koşturmaktan yiyemedim Beroş. Elmalar çekmecemde bekliyodu beni :)
bananeeeeeeeArkadaşım nikah yaptı onu kutlayacağız yarın
evet, madem artık bir ofis insanı oluyorum sokakta ne yenir listesi yapmanında zamanı geldi demektir. ben netten baktım neleri öneriyolar, düşük kalorili diye. benim bulduklarım bunlar, sizinde varsa öneriniz ekleyelim.. bari dışarda bunların dışında bir şey yiyipte vicdan azabı duymayız..
1. yoğurtlu salatalar-mayonezsiz ve kızartılmamış şeylerle
2. tüm ızgara etler ve köfteler
3. bakliyat yemekleri- suları yenilmeyecek, porsiyon en fazla 6 kaşık olacak şekilde hesaplanacak
4. sebze yemekleri- karnıyarık gibi kızartılanlar hariç hepsi olabilir ancak suları yenilmeyecek
5. sandwich- tam tahıllı ekemeğe, beyaz peynirle (2 porsiyon karbonhidrat 1 porsiyon proteini gömdük öğle yemeğine yani)
6. salatalar- hiçde sevmem ama el mahkum yiycez artık
7. 1 tane lahmacun- doymayacağıma göre pek de hoş bir seçenek değil.
8. sade döner-yağsız bulursak bol yoğurtla gideri var
9. simit- ayranla güzel olur da yarım simit 2 dilim ekmek 1 simit 4 dilim.. ben günce o kadar ekmek yiyiyorum zaten. zorda kalında yenir ama..
10. çocuk hamburgeri- ızgara etle ve mayonez ketcap olmadan.. bu arada patates kola falanda yok. sadece hamburger. oda zaten hemen hemen 3 dilim ekmek ediyor ve yine karın doyurmaz gibi bence..
bananeeeeeee
cogu bana gore degil
yemem olur biter derim
ne demek kuzum benm sen iste yeterki :) kizlar musait degilse sayabilirim listedekileride gecehaklisin vallahi
sagol canim ya
meyve neden yok canim
sporun guzelllllll
Diyetibi sabote etmek istemis anlasilanarkadaşım bana hediye almış kitap.. çok şekerdir sağolsun.. kitabın adı aşk sevdiğim yemekler gibidiriçi yemek tarifi dolu, her şeyi yemekle anlatıyor. hayır rejim yapan insana böyle bir kitap ne amaçla alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?