- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.181
dimi insan bir düşünüyor bu ihtimali yaniDiyetibi sabote etmek istemis anlasilan
ay kesnlkle komplo bu okuma okuma zayiflaynca okursun sen o kitabi onn yerine bi karatay bi ayca kaya oku derimarkadaşım bana hediye almış kitap.. çok şekerdir sağolsun.. kitabın adı aşk sevdiğim yemekler gibidiriçi yemek tarifi dolu, her şeyi yemekle anlatıyor. hayır rejim yapan insana böyle bir kitap ne amaçla alınır
bende o zaman sicacik yatagmdan hic cikmasam sabah aksam yatsam diyorum ama malesef yapamiyirmEvet bugun cok sacma menum oldu ve spor yapmadim regl oldum ve sabahtan buyana uzanmisim regl olunca agri ve halsizlik yapuyo ne yazikki
kolay gelsin canm benm :)/kızlar ben kaçtım.. arada girmeye çalışırım.. gidip biraz daha çalışmam gerek.. öptüm sizi.. yarın görüşürüz..
Hilal aramızda 200 gr var tam sana evlenme teklif edecektim içmek te neymiş bu içki 1 haftana mal olur bunun ödemi var bide. kendine gel arkadaşım sen su iç diyet iç ama cısssları an içme gel benim eşim ol bu hafta 2 kiloyu zorlayalım nedersin
yarın bol salata yeeimSilver im bıdığım ekmekle sarma aynı anda olmasa iyiymiş salata ya biraz ağırlık versen iyi olur bence
evet biraz karışmış :)canım benim afiyet olsun :) sabah çok güzel, öğle fena değil ama biraz az akşam karışmış :) hem et sote hemde yaprak sarması yemek yerine tek bir yemeği tercih etmeye çalış.. et sote yiyiyorsa yanına koca bir kase salata koy. yok sarma yiyeceksen yanına kocaman bir kase yoğurt koy ekmek yeme..
Bu arada ki biberli ekmek nedir bilmiyorum ama korbonhidrat grubunu genelde pek ara öğün olarak tüketme, boşa karbon hidrat almak kilo vermeyi zorlaştırıyor. Onun yerine 10-15 tane badem ya da fındık ye.. illa karbon hidrat diyosan iki tane diyet bisküvi ye.. bunları halledersen hem menun süper olacak hemde ilerde de böyle rahatça devam edebilirsin :)
Öğünlerinin birini et birini sebze yap yanlarında bol salata 2 kaşık yoğurt 1 er dilim ekmek ye pilav makarna yiyorsan ekmek yeme salata seni tok tutar yağsız sirkeli ve limonlu yersen kalori de almamış olursun fındığımyarın bol salata yeeim
ben olabilirimGönüllü benim rakibem olmak isteyen var mı :)
Tamam canm . Kabulumsun:) ben bundan sonra daha sık gireceğim ıns. . Ama sen watsapp grubunda var mısin. Bu haftaki hedefin nedir xanmben olabilirim
Teşekkürler kaptan ... sanada[/QUOTE]E="beril77, post: 39549311, member: 310605"]Günaydın
Iyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?