Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay kesnlkle komplo bu okuma okuma zayiflaynca okursun sen o kitabi onn yerine bi karatay bi ayca kaya oku derim ama ben yine dayanamaz okurdum d

Evet bugun cok sacma menum oldu ve spor yapmadim regl oldum ve sabahtan buyana uzanmisim regl olunca agri ve halsizlik yapuyo ne yazikki
bende o zaman sicacik yatagmdan hic cikmasam sabah aksam yatsam diyorum ama malesef yapamiyirm d

Hilal aramızda 200 gr var tam sana evlenme teklif edecektim içmek te neymiş bu içki 1 haftana mal olur bunun ödemi var bide. kendine gel arkadaşım sen su iç diyet iç ama cısssları an içme gel benim eşim ol bu hafta 2 kiloyu zorlayalım nedersin

Tamam bebeekk. Bu hafta ikimizi eş ilan ediyorum. Sadece bir bardak votka içerim o zaman yarın. Ya da midemi bahane edip onu da içmem.
Hadi bakalım birbirimizi gaza getirelim o halde :)

Sen içki içersen girmem bu işe şartlar eşit olsun mide bahanesi herzaman işe yarar güzel arkadaşım. kedisini de kendisini de sevsinler. bayılırım Kedilere oğlum da ben gibi .biz sokak kendilerine bakıyoruz besliyoruz oğlumla mıncıklamayı seviyoruz.
içersen bende yağlarını mıncıklarım bak hıııııı ay şimdiden gaza geldim düzenli bildirim isterim motivasyon da şart yapabilirsen spor ben şimdi sakatım accuk ama 1- 2 güne başlarım inşallah

evet biraz karışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…