Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar burdan gunesli ama soguk bir cumartesiye merhabaa :) cok fena cikip yuruyus yapmak istedi canm bos bos ama nerdeeeee

tamam canım benim. aksam 7,30 da evde oluyorum her gün en az 45 dk spor yapmaya özen gösteriyorum akşamları.

ben de kedilere bayılıyorum. annem sağ olsun çocukken alıştırdı o gün bugündür hep besliyoruz :)

***402. ETAP EŞLEŞTİRME ***

zordeğil // silvers

matilda34 // hily25

mefkurem // beril77

birbeste // usagisan

kitkurdu // sevdagül

dolmakalem // mirayzuhal

hafifşekerli // goodidea

benanlamadımki // ecenaz33

zeynepcer // selinmh

Günaydın fıstıklar ve güzel eşim kahvaltımı yaptım çay içicem şimdi ayağım bugün çok iyi bugünde dinleneyim yarın spora başlarım artık
benim hayvanlarla aram iyiydi evimiz bahçeliydi çok hayvanım oldu tavşan besledim köpeklerimiz kendilerimiz tavuğumuz eksik değildi ama kedileri ayrı bi seviyorum hemde bebek olanları ege de bayılıyor bazen onun kedisi oluyorum hoşuna gidiyor böyle oyunlar eve alamıyorum eşim de sever ama eve istemiyor

günaydın kuzum. hayvan sevgisi iyidir bence de. çocuklara küçükken aşılamak lazım. en azından kendinden zayıfolana merhamet etmeyi öğreniyorlar küçük yaşta.

günaydın kuzum. hayvan sevgisi iyidir bence de. çocuklara küçükken aşılamak lazım. en azından kendinden zayıfolana merhamet etmeyi öğreniyorlar küçük yaşta.
Haklısın canım evde balığı var ona bakıyor hem sorumluluk almayı öğreniyor
sen kaç kilo olmak istiyorsun

Selam kızlar nasılsınız ben güne artıyla başladım nedense sanırım tuvaletle ilgili ama sıkıntı yok hallederim :)
Dünkü menüm

Sabah
Dukan krebyle peynir
Şekersiz Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Döner
Yoğurt
Zer
Akşam
Yoğurtlu pazı kavurma

Spor yok biraz ihmal ettim bugünlerde su 3 lt olmuştur

Bugun evdeyim ben haftasonu çalışmıyorum ama işe gitmekten daha çok yoruluyorum evde temizlik çamaşır off camlar leş gibi siliyorum yağmur yağıyor hemen önümüzdeki haftada yağışlıymış ama silinme ben yinede çok kötü olmuşlar perde yıkamam lazım falan filan :) pek işim var yani whatsupta Olmayı özledim

Bende kiz sizi özledim
Ben yokum herkez var
Ben varim kimse yok

Tamam canm . Kabulumsun:) ben bundan sonra daha sık gireceğim ıns. . Ama sen watsapp grubunda var mısin. Bu haftaki hedefin nedir xanm
evet cnm varım 1 buçuk kilo hedefim ama regl öncesi sönemimdeyim sanırım bayağı biiştahım açıldı düzenlemeye çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…