- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.221
Tatlım sen dukan yapıyosun.Ben dün hayatımda yediğim en güzel ekmeği yedimSelam kızlar nasılsınız ben güne artıyla başladım nedense sanırım tuvaletle ilgili ama sıkıntı yok hallederim :)
Dünkü menüm
Sabah
Dukan krebyle peynir
Şekersiz Çay
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Döner
Yoğurt
Zer
Akşam
Yoğurtlu pazı kavurma
Spor yok biraz ihmal ettim bugünlerde su 3 lt olmuştur
O iştah açılması yokmu açılınca kapanmak bilmio çok sinir çok dikkat etiştahım çok açık 2 gündür yaa
moral bozuyor birazO iştah açılması yokmu açılınca kapanmak bilmio çok sinir çok dikkat et
kolay gelsin canm ne kadat yapsanda bitmiyor malesef bende ayni durumdayim hergun yapiyorm yine bitmiyor yine bitmiyorBugun evdeyim ben haftasonu çalışmıyorum ama işe gitmekten daha çok yoruluyorum evde temizlik çamaşır offcamlar leş gibi siliyorum yağmur yağıyor hemen önümüzdeki haftada yağışlıymış ama silinme ben yinede çok kötü olmuşlar perde yıkamam lazım falan filan :) pek işim var yani whatsupta Olmayı özledim
Silversim kendine gel tatlım hani söz vermiştin şimdiye kadar fazla yediysen bile akşama hafif ye yoksa sen yaza tombişmi girmek istiyorsunbenim kontrol bugün çıktı ne yazıkki(((
Kız bu spor neee kıskandım vallamerhabalar bu günkü menümü yazıyorum kızlar;
2 yumurta haşlama,1 parça peynir,papatya çayı
öğlen;tavuk ızgara,1 büyük ayran
akşam ciğer kavurma,1 büyük ayran
su;4 lt
spor;80 dk. zumba ,60 dk bisiklet,15 dk bel çevirme,90 dk pltes
yok cnm şu yere koyup duvara tutunarak yapılıyoyaBel cevırme ne
Hulahoplamı yoksa
dün yapamadım ya ceza diyelim...Kız bu spor neee kıskandım valla
Benim de hiç canım istemiyor sizlerden de bana biraz bulaşsa bu istek
***402. ETAP EŞLEŞTİRME ***
zordeğil // silvers
matilda34 // hily25
mefkurem // beril77
birbeste // usagisan
kitkurdu // sevdagül
dolmakalem // mirayzuhal
hafifşekerli // goodidea
benanlamadımki // ecenaz33
zeynepcer // selinmh
Yaramaz kızınız geri dönsün artık yuvaya.Menülerimi yazıp kendimi toplim.Bugünkü son yaramazlık olur inş.
Kahvaltı:
1 küçük muffin büyüklüğünde dukan ekmek
1 dilim light kaşar
1 yumurta
1 sosis
1 nescafe
Öğle:
tavuk şiş
2 kaşık pilav
salata
yogurt
Ara:
1 nescafe
1 diyet kraker
Akşam:
1 mistik çay
1 dilim dukan kek
Spor:yok
Su:2lt
Senmi bana yetiştin benmi sana doğru koştum bilmiom ama çoktan aynı kulvar oldukana benim eşim yine değişmişne o usagısan ne oldu bizim yarış yetişiyorum diye mi bu ellere kaçışın
Hızlı tavşan gölgede biraz havuç kemirip uyudu seni bekledi tosbağcıkoooo tavşancık geldin mi sen :)
Senmi bana yetiştin benmi sana doğru koştum bilmiom ama çoktan aynı kulvar oldukZaten önde gitmeye sıkılıyorum biliyosun ben kaçan değil kovalayan olmak istiyorum kaç hadi kovalayım senide gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?