Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım sen dukan yapıyosun.Ben dün hayatımda yediğim en güzel ekmeği yedimYengem yaptı.Yulaf kepeği karışımı ve gluten kullanıp mayalı bi ekmek yaptı.Değme ekmeklerden lezzetli oldu tavsiye ederim.

kolay gelsin canm ne kadat yapsanda bitmiyor malesef bende ayni durumdayim hergun yapiyorm yine bitmiyor yine bitmiyor

merhabalar bu günkü menümü yazıyorum kızlar;
2 yumurta haşlama,1 parça peynir,papatya çayı
öğlen;tavuk ızgara,1 büyük ayran
akşam ciğer kavurma,1 büyük ayran
su;4 lt
spor;80 dk. zumba ,60 dk bisiklet,15 dk bel çevirme,90 dk pltes

Kız bu spor neee kıskandım valla
Benim de hiç canım istemiyor sizlerden de bana biraz bulaşsa bu istek

ana benim eşim yine değişmiş ne o usagısan ne oldu bizim yarış yetişiyorum diye mi bu ellere kaçışın

kızlar nasılsınız, nasıl geçti hafta sonunuz :) ben aynı çalışıyorum işte :) :) :) bir size bakayım bir menümü yazayım dedim.. o ara bir baktım benim eşim değişmiş bir baktım benim rakibim tavşan pıırrrr gitmiş Korkma gel gel valla ben bu gün kaçamak yaptım gel :)

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
1/4 dilim kaşar peynir
1 dilim sucuk

ara:
1 sade Türk kahvesi

öğle:
4 kaşık bezelye yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim beyaz peynir

ara:
1 küçük muz

akşam:
4 kaşık mantarlı tavuk yemeği
1 kaşık yoğurt
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı muzlu puding- çok canım istedi de atlamıyım onua yazayım

ara: artık bir nescafe içerim sütlü diyorum ama bilmedim paşa gönlüm ne der

su: 3 litre bitti.. yatana kadar Allah büyük :)

Son düzenleme:
Yaramaz kızınız geri dönsün artık yuvaya.Menülerimi yazıp kendimi toplim.Bugünkü son yaramazlık olur inş.
Kahvaltı:
1 küçük muffin büyüklüğünde dukan ekmek
1 dilim light kaşar
1 yumurta
1 sosis
1 nescafe

Öğle:
tavuk şiş
2 kaşık pilav
salata
yogurt

Ara:
1 nescafe
1 diyet kraker

Akşam:
1 mistik çay
1 dilim dukan kek

Spor:yok
Su:2lt

oooo tavşancık geldin mi sen :)

ana benim eşim yine değişmiş ne o usagısan ne oldu bizim yarış yetişiyorum diye mi bu ellere kaçışın
Senmi bana yetiştin benmi sana doğru koştum bilmiom ama çoktan aynı kulvar olduk Zaten önde gitmeye sıkılıyorum biliyosun ben kaçan değil kovalayan olmak istiyorum kaç hadi kovalayım senide gör

Senmi bana yetiştin benmi sana doğru koştum bilmiom ama çoktan aynı kulvar olduk Zaten önde gitmeye sıkılıyorum biliyosun ben kaçan değil kovalayan olmak istiyorum kaç hadi kovalayım senide gör

ahahah ortada buluştuk diyelim biz ona hadi bakalım depar atarım bakarsın, pek dikkat ediyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…