Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahhha hikayenin hakkını vermek gerek diyosun sen az daha oyalan gölgede ben geliyorum yavaş yavaş
Ahahaha ben herzaman herşey mümkün derim Seni hafife aldığımı hiç sanma Gölgede uyumaya devam edersem seni ufukta dürbünle bile zor görürüm habire havuç yediğim keskin gözlerimle Bu demek oluyoki toparlanma vaktidir

Birbeste:60 dk yürüyüş 40 dk Leslie 10 dk yer hareketleri:110
beril77: 75 yürüyüş+Kürek
Kitkurdu:75 dk yuruyus
silvers:
selinmh:30 dk yuruyus
hily25:45 dk
mirayzuhal:
sevda-gül:

Kızlar dunki dakikalar bunlar mi ekleyecek olan yoksa bos olan arkadaslari yok die not alıyorum

Kızlar buda bugünün spor saatleri doldurun lütfen buraya yazın. .

Birbeste:140 dk yürüyüş
beril77:
Kitkurdu:
silvers:
selinmh:90 dk yürüyüş
hily25:
mirayzuhal:245 dk karışık
sevda-gül:

bencede kuzum haydi bakalım yaza bir kaç ay kaldı bir hızlanalım mı bir depar güzel olur diyorum ben :)

Nerde bu hafta en uzun ben yuruyecem dienlerrr nerde birinci olan grup biziz dienlerrr

Üç günü geride bıraktık millet. .
Gerisini Hilalle silvers okusunnn diger gruplar okumasinnnnnnn
Hilal silvers canlarim kuzularimmm.. bir saat yürüyüş yapıyodunuz hangi grubun nazarina geldiniz sizzz.. hadi daha 4 günümüz var yerimizi hiç bir grup alamazzzzz Birinci geldik birinci gidecegiz evelallah

Hilalim silversim güveniyorum ikinizede.. iki gündür gaz vermedim die nereye kayboldunuz rakipler azıcık salmış durumda kendilerini vakit bu vakittir vakit fırsatı değerlendirme vaktidirrrrr

Kizlar menüm

Sabah peynirli omlet yesilcay bir tatlı kaşığı bal bir dilim ekmek

Öğlen balik izgara yeşillik

Ara bir ceviz bir elma. . Bitki Çayı

Akşam bir kase kırmızı mercimek çorbası salata..salatalık

Kahve light bisküvi iki tane

Silversim kendine gel tatlım hani söz vermiştin şimdiye kadar fazla yediysen bile akşama hafif ye yoksa sen yaza tombişmi girmek istiyorsun
hayır yarına toparlarım dimi bugünde biraz saçma geçti . motivasyona ve biraz da ümitlenmeye ihtiyacım var. karamsarlık ağır basıyor

dün 22 dk yürüdüm yazmıştım ben

Benim menüm kızlar

Sabah 1 dil.ekmek 1 peynirli yum.domates

Öğle yoğurtlu ıspanak wasa 1-2(kaçtı unuttum)

Akşam 5 ekmeksiz fırında köfte (yumurtadan küçük) 1 yum.kefir

Su şimdilik 2 lt
45 dak.yürüyüş 1 sa.aletli gym.yer hareketleri

hayır yarına toparlarım dimi bugünde biraz saçma geçti . motivasyona ve biraz da ümitlenmeye ihtiyacım var. karamsarlık ağır basıyor
Dikkat ettiğin zaman nasıl verebildiğini gördün.biz sana aç kalma ama doğru şeyler ye diyoruz. Hep yarın yarın dersen bu iş olmaz. Sen önce karar ver gerçekten Kilo verip güzelliğine güzellik katmak istiyormusun eğer evetse yarın değil şimdi başlıyorsun
Anlaştıkmı şekercik

İyi akşamlar menüm
sabah: 2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
5 ceviz
Öğlen bir tabak pırasa
Akşam mantarlı kıyma
5 adet bulgurdan lahana sarması
su 2.5 lt
1.5 lt de yeşil ve paşa çay

İyi akşamlar menüm
sabah: 2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
5 ceviz
Öğlen bir tabak pırasa
Akşam mantarlı kıyma
5 adet bulgurdan lahana sarması
su 2.5 lt
1.5 lt de yeşil ve paşa çay
Kız o süper sporunu yazmamışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…