- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.241
Hızlı tavşan gölgede biraz havuç kemirip uyudu seni bekledi tosbağcık
Ahahaha ben herzaman herşey mümkün derimhahhha hikayenin hakkını vermek gerek diyosun sen az daha oyalan gölgede ben geliyorum yavaş yavaş
Ahahaha ben herzaman herşey mümkün derimSeni hafife aldığımı hiç sanma Gölgede uyumaya devam edersem seni ufukta dürbünle bile zor görürüm habire havuç yediğim keskin gözlerimle Bu demek oluyoki toparlanma vaktidir
hayırSilversim kendine gel tatlım hani söz vermiştin şimdiye kadar fazla yediysen bile akşama hafif ye yoksa sen yaza tombişmi girmek istiyorsun
dün 22 dk yürüdüm yazmıştım benBirbeste:60 dk yürüyüş 40 dk Leslie 10 dk yer hareketleri:110
beril77: 75 yürüyüş+Kürek
Kitkurdu:75 dk yuruyus
silvers:
selinmh:30 dk yuruyus
hily25:45 dk
mirayzuhal:
sevda-gül:
Kızlar dunki dakikalar bunlar mi ekleyecek olan yoksa bos olan arkadaslari yok die not alıyorum
Eşinin hem rakibi hemde sorumlusu oluyorsun menülerinde hatalar varsa eleştriyorsun kaçamak yaptıysa ceza veriyorsun tavsiyelerde bulunuyorsunYA BİŞEY SORUCAM BU EŞLEŞME DE YAZILAN İSİMLER NE YAPIYORLAR EŞLİ OLARAK ANLAYAMADIM
Dikkat ettiğin zaman nasıl verebildiğini gördün.biz sana aç kalma ama doğru şeyler ye diyoruz. Hep yarın yarın dersen bu iş olmaz. Sen önce karar ver gerçekten Kilo verip güzelliğine güzellik katmak istiyormusun eğer evetse yarın değil şimdi başlıyorsunhayıryarına toparlarım dimi bugünde biraz saçma geçti . motivasyona ve biraz da ümitlenmeye ihtiyacım var. karamsarlık ağır basıyor
Nasıl bişey olduğunu anlamadım benyok cnm şu yere koyup duvara tutunarak yapılıyoya
O kitkurdum bugün maşallahın var
Bugün azimli gördüm seni
Kız o süper sporunu yazmamışınİyi akşamlar menüm
sabah: 2 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
5 ceviz
Öğlen bir tabak pırasa
Akşam mantarlı kıyma
5 adet bulgurdan lahana sarması
su 2.5 lt
1.5 lt de yeşil ve paşa çay
Valla bende millete baka baka utandımZuhalciğim yazılan sporları görünce benimki devede kulak kaldı
sende bugün coşmuşun helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?