Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla bende millete baka baka utandım
Aslında yavaş yavaş spora ağırlık vermem gerekiyor biraz puding durumları olmaya başladı

Ben dibini görmeden bırakmayanlardanım tabi kilolar da gramla değil resmen çifter çifter arttı ama artık yoksunluk yaşayıp saldırmamak için canım çok çekerse tadıyorum anlayacağın söylemesi bile güzel tadabilme disiplini geliştirdim sen bir kaşıkla durduktan sonra battı balık yada aman bu defalık demedikten sonra kesinlikle sıkıntı yok derim

Bende ya hep ya hiç diyorum tadına bakıyımda bırakayım diyemiyorum o yüzden hiç ellemiyim daha iyi
Ben puding derken çok yumuşamaya başladım spor yapmam gerekir demek istemiştim

evet çok istiyorum kurtulmak istiyorum artık

Silvers dun ve bugün kini kayıt ettim canım. .
Kitkurdu maşallah açıldin demedi deme sende korkutan rakiplerden olacan gibime geliyor :))

Hilalllllll ne yaptın gözlerim sende hilalimmm

Kızlar ben 15 dk yer hareketleri de yapacam o yüzden ekliyorum dakimama..

Kk da dolaşırken gördüm. . Ebru sallinin yerde yatıp dizlerini karnina doğru çekerek yaptigi bir hareket var. Bi bayan onu gunde 300 yapip bazen lerden Kurtulmuş. Günlük yapmak istiyorum canlar.
Basenlilere duyurulur :)

Birbeste:140 dk yürüyüş 15 dk yer hareketleri:155
beril77:
Kitkurdu:100 dk yürüyüş
silvers:120 dk yürüyüş
selinmh:90 dk yürüyüş
hily25:
mirayzuhal:245 dk karışık
sevda-gül:

Ben işe gidiyom kızlar heralde geç vakit kimse olmaz yarın görüşürüz öpüldünüz

Birbeste:140 dk yürüyüş 15 dk yer hareketleri:155 dk
beril77: 60 dk karışık
Kitkurdu:100 dk yürüyüş
silvers:120 dk yürüyüş
selinmh:90 dk yürüyüş
hily25:
mirayzuhal:245 dk karışık
sevda-gül:

Hilal sevda Nerdesiniz hatunlarr

Günaydın herkese.Bu rehavet hepimize nasıl niye çöktüki nazarmı değdi acaba bize kızlar ya.
Sende erkencilerdensin inş.bugün çalışmıyorsundur
Heralde birbirimizi daha çok motive etmeye çalışmamız lazım
Aslında ne yersek yiyelim yazmamız gerekir
Yazma stresi olunca insan yemeyede çekinir öbür türlü cısss yedim denilip yazılmıyor sonra niye böyle olduk diyoruz bu hepimiz için geçerli
Bu hafta anlaşma yapalım cumaya kadar kimse kaçamak yapmasın
Ne dersiniz kızlar

Günaydın kızlar bugün ben tembellik yaptım yeni kalktım kahvaltı öğle yle birleşecek bugün .herkes buraları terk etmiş beril nerde onu da göremedim dünden beri
ya eşim hilal sen nerdesin dün içtin mi yoksa kızmıcam gel destek ol şu arkadaşına böyle mi anlaştık biz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…