- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.261
Valla bende millete baka baka utandım
Aslında yavaş yavaş spora ağırlık vermem gerekiyor biraz puding durumları olmaya başladı
Bende ya hep ya hiç diyorum tadına bakıyımda bırakayım diyemiyorum o yüzden hiç ellemiyim daha iyiBen dibini görmeden bırakmayanlardanım tabi kilolar da gramla değil resmen çifter çifter arttı ama artık yoksunluk yaşayıp saldırmamak için canım çok çekerse tadıyorum anlayacağın söylemesi bile güzel tadabilme disiplini geliştirdim sen bir kaşıkla durduktan sonra battı balık yada aman bu defalık demedikten sonra kesinlikle sıkıntı yok derim
evet çok istiyorum kurtulmak istiyorum artıkDikkat ettiğin zaman nasıl verebildiğini gördün.biz sana aç kalma ama doğru şeyler ye diyoruz. Hep yarın yarın dersen bu iş olmaz. Sen önce karar ver gerçekten Kilo verip güzelliğine güzellik katmak istiyormusun eğer evetse yarın değil şimdi başlıyorsun
Anlaştıkmı şekercik
Birbeste:140 dk yürüyüş
beril77:
Kitkurdu:100 dk yürüyüş
silvers:120 dk yürüyüş
selinmh:90 dk yürüyüş
hily25:
mirayzuhal:245 dk karışık
sevda-gül:
Canim ben yazamiyorum telasliyim bu aralar,tabii cizlarda var,evime gecene kadar paylasamam herhalde,sadece kilo almamaya calisiyorumBen çok erken kalktım galiba akşamda herkes girmemiş KAPTAN menü paylaşımı ve yorum çok çok azaldı seninde dikkatini çekiyormu bilmiyorum
Ben çok erken kalktım galiba akşamda herkes girmemiş KAPTAN menü paylaşımı ve yorum çok çok azaldı seninde dikkatini çekiyormu bilmiyorum
GÜNAYDIN HERKESE
GünaydınGunaydinlar
Sende erkencilerdensin inş.bugün çalışmıyorsundurGünaydın herkese.Bu rehavet hepimize nasıl niye çöktüki nazarmı değdi acaba bize kızlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?