Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malesef benim çalışmadığım gün yok.Bayramlar haftasonları hergün iş günü benim için.

Nazar değdi kız nazar başka açıklaması yok.Aylarca kaçamağın k sini yapma sonra birden tepetaklak ol olcak iş değil.Kilo vermek tartıda eksi rakam görmek kadar büyük bi mutluluk yok.Yemek yemekten çok daha keyifli.Okuyup üfletsekmi grubumuzu napsak

Tamam canım kaçamak yok ben bugün sabitlikten kurtardım şükür kilomu eskiye düştüm yarın biraz daha ümit ediyorum ayağım da daha iyi ben silkin dim toparlandım fıstıklar

Benim ilk geldiğim hafta birinci olmuştuk bu haftaki hale bak dibi gördük kurşun döktürelim bari

iştahım çok açık 2 gündür yaa
sen böyle gidersen ben artik spoayi cikaracam arkadan
bak sana darildim duzelecem dedin daha beter cozuttun bu ne kuzum
ya aklini basina al yada
koyver gitsin bu son silver cok ciddiyim.

Tatlım sen dukan yapıyosun.Ben dün hayatımda yediğim en güzel ekmeği yedimYengem yaptı.Yulaf kepeği karışımı ve gluten kullanıp mayalı bi ekmek yaptı.Değme ekmeklerden lezzetli oldu tavsiye ederim.
ben hic ekmek yemesem olacak ama hamurculugumu birakamiyorum ioste
Of ya ütü çamaşır her gün temizlik bende bugün bittim kızlar hepinize kolay gelsin
bugunde beizde var ama allahtan anlastik herkes kendi odasini yapacak
ütü benim ama
bu ne anam spormu
gözlerim gormeseydi visssssssssss degmesin masallah
yok cnm şu yere koyup duvara tutunarak yapılıyoya
ben anlamadim ama merak ediyom ya
resim eklermisin lütfen
oooooooooooo mefkure hanimcin
bakiyorum spora baslanmis hatta abanmissin resmen
bu ne bacim 2 saate yakin ikili rakamlar seni gazladi sen yakinda baybay diyerek gülüp gececen bize
Ben çok erken kalktım galiba akşamda herkes girmemiş KAPTAN menü paylaşımı ve yorum çok çok azaldı seninde dikkatini çekiyormu bilmiyorum
farkettim ve hemen acil butonuna bastim canim
sen merak etme herkes kendine yer
kendi giyemez yaza
Günaydın herkese.Bu rehavet hepimize nasıl niye çöktüki nazarmı değdi acaba bize kızlar ya.
yoooo iki kilo verdik zayifladik sandik
ehhhhhhh birazda burdan kopruk
ama yok bu gun basliyoruz sende burdasin ohhhhhhh sporlarda yapiliyor bestenin sayesinde
Ya istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor irade sende seçimini yap

Bi topikte okudum bunu çok hoşuma gitti tam benlik
ay evet tam benlik mis bu soz
yarin tartilinsin yine bence
Berilcim kaptanım nerdesin o olmadı mı kimse olmuyor bide Dün bir kere girdi galiba bi sorun mu var çalıştığı için mi gelemiyor
canim dun davetsiz bir misafir vardi gelemedim
onun haricindede ayakta ve sogukta callisinca eve geldigimde resmen zombi oluyorum
ama ekstra bisey cikincada hic gelemiyorum
gelemesemde kizlara guveniyom diye kendimi avutuyom
kizcelerimde kacamak yapiyor sanirsam yoklugumu firsat bilip
Kızlar kk da sporla sağlıklı yaşam bölümünde kedi ile yeni baştan Fit oluyoruz başlığıyla bi yer var çok güzel videolar var bakın derim
ben görmüstüm bir ara
hatta kedi ile fit oluyoruz diye bir topik vardi
kiz cok yardimci oluyordu

kizlar bugun burdayim
toparlanin
silkelenin
subatin son haftasina giriyoz
haydiiiiiiiiiiii
Bişey söylicem şaşıracaksın
Canım spor yapmak istiyor birazda karnım ağrıyorya heralde malum haftaya giricem
Yinede birazdan başlıcam bu hafta düzene sokuyum biraz, alarm zilleri çalmaya başladı
Birsürü hareket var İnsanın kafası karışıyor hepsinide yapamayız bi Program yapmak lazım

ben hic ekmek yemesem olacak ama hamurculugumu birakamiyorum ioste

yoooo iki kilo verdik zayifladik sandik
ehhhhhhh birazda burdan kopruk
ama yok bu gun basliyoruz sende burdasin ohhhhhhh sporlarda yapiliyor bestenin sayesinde
Ekmek keyfi bi başka ya.Yemeklerle yiyemiyoruzda kahvaltıda o keyfi yaşamak bi başka işte napcan karatay teyze yemeyin dio ama genlerimizde var kız türküz biz

Ay sorma 100 e merdiven dayamış bi tosunken 60 lı rakamlara inince ohh oldum artıkmı dedik naptıkOlmadım ben ya olmadım ben 55 lik bi çıtır olcam dombiliyim hala yemek benim neyime go go go

Kızlar bişey sorucam ben platese yazılacaktım ya bu hafta başka bişey oldu belediyenin bir tesisi var 2 gün yüzme 2 gün fitness plates haftanın dört günü sordum dün üyelik alıyorlarmış oraya gitsem daha mı etkili olur acaba sauna da var

Ben belediye tesisine gitmiştim aylarca.Bu arada sen izmirdeydin dimi şirinyerdeki tesisemi yazılmayı düşünüyosun.Başlangıç için keyifli oldu ama pek bi etkisini göremedim şahsen.Bence haftanın 6 günü gidebileceğin biyere yazıl tatlım.

Bence güzel olur yüzmede en iyi sporlardan bu halimden utanmasam bende giderdim
Diğer zamanlardada yürüyüşünü istersen ilave hareketlerini evde de yaparsın

Onu sen yap
2 gün Yürü
3 gün hareketlerını yap gıbı sana uyan bır plan yap
Spor başlayınca hep yapmak ıstenıyor

Evet orası sen burda mı oturuyorsun diyet yaptın mı oraya giderken ben ilk doğum yaptığımda gitmiştim hareket olsun diye ama diyet yapmamıştım 6 gün gidebileceğiniz biryere yok fitness salonları da hep karışık rahat edemiyorum

Eee gerçekten bırilerı ıkı güzel söz söyleyınce dagılıyoruz
Ama gecmıs halımızı unutmamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…