- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.281
Malesef benim çalışmadığım gün yok.Bayramlar haftasonları hergün iş günü benim için.Sende erkencilerdensin inş.bugün çalışmıyorsundur
Heralde birbirimizi daha çok motive etmeye çalışmamız lazım
Aslında ne yersek yiyelim yazmamız gerekir
Yazma stresi olunca insan yemeyede çekinir öbür türlü cısss yedim denilip yazılmıyor sonra niye böyle olduk diyoruz bu hepimiz için geçerli
Bu hafta anlaşma yapalım cumaya kadar kimse kaçamak yapmasın
Ne dersiniz kızlar
Tamam canım kaçamak yok ben bugün sabitlikten kurtardım şükür kilomu eskiye düştüm yarın biraz daha ümit ediyorum ayağım da daha iyi ben silkin dim toparlandım fıstıklarSende erkencilerdensin inş.bugün çalışmıyorsundur
Yazma stresi olunca insan yemeyede çekinir öbür türlü cısss yedim denilip yazılmıyor sonra niye böyle olduk diyoruz bu hepimiz için geçerli
Ne dersiniz kızlar
Benim ilk geldiğim hafta birinci olmuştuk bu haftaki hale bak dibi gördük kurşun döktürelim bariMalesef benim çalışmadığım gün yok.Bayramlar haftasonları hergün iş günü benim için.
Nazar değdi kız nazar başka açıklaması yok.Aylarca kaçamağın k sini yapma sonra birden tepetaklak ol olcak iş değil.Kilo vermek tartıda eksi rakam görmek kadar büyük bi mutluluk yok.Yemek yemekten çok daha keyifli.Okuyup üfletsekmi grubumuzu napsak
Bi sorun yok canım akşam misafir gelmiş onun için, gündüzde dışardaymışBerilcim kaptanım nerdesin o olmadı mı kimse olmuyor bide Dün bir kere girdi galiba bi sorun mu var çalıştığı için mi gelemiyor
Kurşunu bizim nefislerimize döktürmemiz lazımBenim ilk geldiğim hafta birinci olmuştuk bu haftaki hale bak dibi gördük kurşun döktürelim bari
sen böyle gidersen ben artik spoayi cikaracam arkadaniştahım çok açık 2 gündür yaa
ben hic ekmek yemesem olacak ama hamurculugumu birakamiyorum iosteTatlım sen dukan yapıyosun.Ben dün hayatımda yediğim en güzel ekmeği yedimYengem yaptı.Yulaf kepeği karışımı ve gluten kullanıp mayalı bi ekmek yaptı.Değme ekmeklerden lezzetli oldu tavsiye ederim.
bugunde beizde var ama allahtan anlastik herkes kendi odasini yapacakOf ya ütü çamaşır her gün temizlik bende bugün bittim kızlar hepinize kolay gelsin
bu ne anam spormumerhabalar bu günkü menümü yazıyorum kızlar;
2 yumurta haşlama,1 parça peynir,papatya çayı
öğlen;tavuk ızgara,1 büyük ayran
akşam ciğer kavurma,1 büyük ayran
su;4 lt
spor;80 dk. zumba ,60 dk bisiklet,15 dk bel çevirme,90 dk pltes
ben anlamadim ama merak ediyom yayok cnm şu yere koyup duvara tutunarak yapılıyoya
oooooooooooo mefkure hanimcinBenim menüm kızlar
Sabah 1 dil.ekmek 1 peynirli yum.domates
Öğle yoğurtlu ıspanak wasa 1-2(kaçtı unuttum)
Akşam 5 ekmeksiz fırında köfte (yumurtadan küçük) 1 yum.kefir
Su şimdilik 2 lt
45 dak.yürüyüş 1 sa.aletli gym.yer hareketleri
farkettim ve hemen acil butonuna bastim canimBen çok erken kalktım galiba akşamda herkes girmemiş KAPTAN menü paylaşımı ve yorum çok çok azaldı seninde dikkatini çekiyormu bilmiyorum
yoooo iki kilo verdik zayifladik sandikGünaydın herkese.Bu rehavet hepimize nasıl niye çöktüki nazarmı değdi acaba bize kızlar ya.
ay evet tam benlik mis bu sozYa istediğini ye, Ya istediğini giy
İkisi birarada olmuyor irade sende seçimini yap
Bi topikte okudum bunu çok hoşuma gitti tam benlik
yarin tartilinsin yine benceSende erkencilerdensin inş.bugün çalışmıyorsundur
Ne dersiniz kızlar
canim dun davetsiz bir misafir vardi gelemedimBerilcim kaptanım nerdesin o olmadı mı kimse olmuyor bide Dün bir kere girdi galiba bi sorun mu var çalıştığı için mi gelemiyor
ben görmüstüm bir araKızlar kk da sporla sağlıklı yaşam bölümünde kedi ile yeni baştan Fit oluyoruz başlığıyla bi yer var çok güzel videolar var bakın derim
Bişey söylicem şaşıracaksınkizlar bugun burdayim
toparlanin
silkelenin
subatin son haftasina giriyoz
haydiiiiiiiiiiii
Ekmek keyfi bi başka ya.Yemeklerle yiyemiyoruzda kahvaltıda o keyfi yaşamak bi başka işte napcan karatay teyze yemeyin dio ama genlerimizde var kız türküz bizben hic ekmek yemesem olacak ama hamurculugumu birakamiyorum ioste
yoooo iki kilo verdik zayifladik sandik
ehhhhhhh birazda burdan kopruk
ama yok bu gun basliyoruz sende burdasin ohhhhhhhsporlarda yapiliyor bestenin sayesinde
Ben belediye tesisine gitmiştim aylarca.Bu arada sen izmirdeydin dimi şirinyerdeki tesisemi yazılmayı düşünüyosun.Başlangıç için keyifli oldu ama pek bi etkisini göremedim şahsen.Bence haftanın 6 günü gidebileceğin biyere yazıl tatlım.Kızlar bişey sorucam ben platese yazılacaktım ya bu hafta başka bişey oldu belediyenin bir tesisi var 2 gün yüzme 2 gün fitness plates haftanın dört günü sordum dün üyelik alıyorlarmış oraya gitsem daha mı etkili olur acaba sauna da var
Bence güzel olur yüzmede en iyi sporlardan bu halimden utanmasam bende giderdimKızlar bişey sorucam ben platese yazılacaktım ya bu hafta başka bişey oldu belediyenin bir tesisi var 2 gün yüzme 2 gün fitness plates haftanın dört günü sordum dün üyelik alıyorlarmış oraya gitsem daha mı etkili olur acaba sauna da var
Onu sen yapBişey söylicem şaşıracaksın
Canım spor yapmak istiyor birazda karnım ağrıyorya heralde malum haftaya giricem
Yinede birazdan başlıcam bu hafta düzene sokuyum biraz, alarm zilleri çalmaya başladı
Birsürü hareket var İnsanın kafası karışıyor hepsinide yapamayız bi Program yapmak lazım
Evet orası sen burda mı oturuyorsun diyet yaptın mı oraya giderken ben ilk doğum yaptığımda gitmiştim hareket olsun diye ama diyet yapmamıştım 6 gün gidebileceğiniz biryere yok fitness salonları da hep karışık rahat edemiyorumBen belediye tesisine gitmiştim aylarca.Bu arada sen izmirdeydin dimi şirinyerdeki tesisemi yazılmayı düşünüyosun.Başlangıç için keyifli oldu ama pek bi etkisini göremedim şahsen.Bence haftanın 6 günü gidebileceğin biyere yazıl tatlım.
Inan Aklım sızde çalıştığım yerde netz cekmıyor bır tanemÖzledik seni berilcim iyiki geldin
Eee gerçekten bırilerı ıkı güzel söz söyleyınce dagılıyoruzEkmek keyfi bi başka ya.Yemeklerle yiyemiyoruzda kahvaltıda o keyfi yaşamak bi başka işte napcan karatay teyze yemeyin dio ama genlerimizde var kız türküz biz
Ay sorma 100 e merdiven dayamış bi tosunken 60 lı rakamlara inince ohh oldum artıkmı dedik naptıkOlmadım ben ya olmadım ben 55 lik bi çıtır olcam dombiliyim hala yemek benim neyime go go go
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?