- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.301
Anladım zaten ama gözlerim arıyor işteInan Aklım sızde çalıştığım yerde netz cekmıyor bır tanem
Olsun canım gıt bıraz dışını sıkEvet orası sen burda mı oturuyorsun diyet yaptın mı oraya giderken ben ilk doğum yaptığımda gitmiştim hareket olsun diye ama diyet yapmamıştım 6 gün gidebileceğiniz biryere yok fitness salonları da hep karışık rahat edemiyorum
Telafı ederım bugün sen ıste Çilekli sakızımAnladım zaten ama gözlerim arıyor işte
Belediyenin merkezine mi gideyim berilcim yürüyerek git gel yapcam oda 1 saat toplamda ne dersin 2 gün yüzme 2 gün fitness plates karışıkOlsun canım gıt bıraz dışını sık
Sonucu senı memnun edecek öyle dusun
Et diye yazıyor da yazıyorum paylaş benle düşüncelerini diye tatlımTelafı ederım bugün sen ıste Çilekli sakızım
Bence süper fırsatBelediyenin merkezine mi gideyim berilcim yürüyerek git gel yapcam oda 1 saat toplamda ne dersin 2 gün yüzme 2 gün fitness plates karışık
Tamamdır kaptancım bende bu hafta oraya yazılayım 2 aylık üye oluyorsun Mart nisan Mayıs ta adaletli platese gidicem 1 ay haziranın 15 inden sonra Didim e yazlığa ozaman kadar incecik olurum inşallah Of hayali bile güzelBence süper fırsat
Parayla böyle bir kursa gıtsen daha masraflı
Kalabalıkla dahada zevkli olur bence
Teşekkür ederim canım inşallah çabalarımız boşa çıkmazMatilda canim bende belediyenin havuzunu bekliyorum. Martin iji veya üçüne acilacak.. bu hafta ici kayıt olacam. . Hava güzel olursa yol tam bur saat sürüyor. Yürüyerek gider yüzüp metroylada dönerim diyorum. Yuzmek hem eğlenceli hende fazla kalori yaktiriyo o yüzden son kararın en isabetli karar olmuş bencede canım. .
Bu halınden cok cok ınce gıdecegınden şüphen olmasın canımTamamdır kaptancım bende bu hafta oraya yazılayım 2 aylık üye oluyorsun Mart nisan Mayıs ta adaletli platese gidicem 1 ay haziranın 15 inden sonra Didim e yazlığa ozaman kadar incecik olurum inşallah Of hayali bile güzel
Vücududa cok güzel sekıllendıruyor canımMatilda canim bende belediyenin havuzunu bekliyorum. Martin iji veya üçüne acilacak.. bu hafta ici kayıt olacam. . Hava güzel olursa yol tam bur saat sürüyor. Yürüyerek gider yüzüp metroylada dönerim diyorum. Yuzmek hem eğlenceli hende fazla kalori yaktiriyo o yüzden son kararın en isabetli karar olmuş bencede canım. .
moralsiz zamanlar geçiriyorum stres ve sıkıntıan da yiyorum . üzüldüm gerçekten böyle olmasına ve senin bu kadar kızmana haklısın bişey diyemem benim biraz zamana ihtiyacım var hafta sonu evde kalınca da yeme düzenim bozuldu . takımı etkilemek istemiyorum. ben en iyisi izne çıkayım böylesi daha iyi olacak sanırımkizlar bugun burdayim
toparlanin
silkelenin
subatin son haftasina giriyoz
haydiiiiiiiiiiii
Sorun takıma zarar vermen degıl mınısımmoralsiz zamanlar geçiriyorum stres ve sıkıntıan da yiyorum . üzüldüm gerçekten böyle olmasına ve senin bu kadar kızmana haklısın bişey diyemem benim biraz zamana ihtiyacım var hafta sonu evde kalınca da yeme düzenim bozuldu . takımı etkilemek istemiyorum. ben en iyisi izne çıkayım böylesi daha iyi olacak sanırım
Ben spor yapmadım dahaBende sporu bitirdim yer hareketlerini yaparken nedense midem bulanıyor duşa giricem sonra gelirim
Yarın korkusu olduğu için pek fazla yemicem
yarın okul var belkidüzene girerim yeniden hafta sonuevde kalınca da sıkıntıdan yedim yedikçe . bana yarına kadar izin verir misin ablacım bugünlük .Sorun takıma zarar vermen degıl mınısım
Kendıne zarar verıyorsun al ver bır kısırdöngüde debrlenıp dururken hedefınden uzaklasıyorsun
Sırf sorunlatına kafa takmamak ıcın götüntünle kendınle uğraşsan daha mutlu olacaksın
Öz güvenın gelecek takıldıjlarına güleceksın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?