- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.321
Izın senın canımyarın okul var belkidüzene girerim yeniden hafta sonuevde kalınca da sıkıntıdan yedim yedikçe . bana yarına kadar izin verir misin ablacım bugünlük .
bana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdumIzın senın canım
Zayıfla Kurtul benden yoksa yok
Yedınnnn okeybana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdum
Daha akşam sen değilmiydin evet istiyorum diyen.şunu bilki dikkat etmeyip bırakırsan yedikçe kendini daha mutsuz hissedeceksin mutsuz oldukça daha çok yiceksin.ben kendimden biliyorum güzelim 2 senedir Berilin dediği gibi kısır döngüde debelendim ama çok şükür bi çıkış kapısı buldum neden bu şansı iyi değerlendirmeyelimmoralsiz zamanlar geçiriyorum stres ve sıkıntıan da yiyorum . üzüldüm gerçekten böyle olmasına ve senin bu kadar kızmana haklısın bişey diyemem benim biraz zamana ihtiyacım var hafta sonu evde kalınca da yeme düzenim bozuldu . takımı etkilemek istemiyorum. ben en iyisi izne çıkayım böylesi daha iyi olacak sanırım
Nasılsa bozdum diye yiyorsun şimdi bu psikoloji tanıdık geldi o Yarınlar hiç gelmez şimdi başla evdeymişsin salata yemekle başla iştebana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdum
Al al canımAlışverişe gidiyorum spor kıyafet alayım insan içine karışcaz ne olsa ayağım da düzeldi yarın kendimde spora başlıyorum
aynen öyle yedikçe niye böyle yaptım diye mutsuz oluyorum. yarın yeni bir sayfa açacağım inşallah. sizinde desteğinizleYedınnnn okey
Sıkıntın gectımı pekı
Simdi daha kötü hıssetmıyormusun kendını
Aynada gördüğün kadını begenmedıkce bu kısır döngüden kurtulunmuyor kıDaha akşam sen değilmiydin evet istiyorum diyen.şunu bilki dikkat etmeyip bırakırsan yedikçe kendini daha mutsuz hissedeceksin mutsuz oldukça daha çok yiceksin.ben kendimden biliyorum güzelim 2 senedir Berilin dediği gibi kısır döngüde debelendim ama çok şükür bi çıkış kapısı buldum neden bu şansı iyi değerlendirmeyelim
Şimdi bahane bulmayı bırak ya şimdi ya hiç bi zaman
Zayıflayınca hem kendini daha çok seveceksin hemde kendine değer vereceksin aksi olursa da kendinden nefret edeceksin
Sadece yağlı tatlı hamurişi yemicen bu kadar zormu bunlardan vazgeçmek
Yinede karar senin
Yarın degıl sımdı sayfa ac günü kurtaraynen öyle yedikçe niye böyle yaptım diye mutsuz oluyorum. yarın yeni bir sayfa açacağım inşallah. sizinde desteğinizle
Biz senin adına tabiki seviniriz ama bilki en çok sen mutlu olacaksınbana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdum
Tanıdık olmasak nasıl bulusurduk kıNasılsa bozdum diye yiyorsun şimdi bu psikoloji tanıdık geldi o Yarınlar hiç gelmez şimdi başla evdeymişsin salata yemekle başla işte
Doğru söze nedenir canım gün bugün hatta şimdiki öğün artık yarın yok ben bunu öğrendimTanıdık olmasak nasıl bulusurduk kı
Biri alışverişmi dediAl al canım
Bana da göster merak ederım cıcıskerı
Spor baslıyoz bahaneye bak Allah'ım alış verıs ıcın
Kadın olmak güzel şey vesselam
Eşimde aynısını söyledi ama şimdi arabayı kullanıyorAl al canım
Bana da göster merak ederım cıcıskerı
Spor baslıyoz bahaneye bak Allah'ım alış verıs ıcın
Kadın olmak güzel şey vesselam
Benim ki spor aşkı alışverişi canım yoksa kıyafet bende almıyorumBiri alışverişmi dedi
şu ara hiç bişey alamıyorum bi yaz gelsede kaç beden olacaz bilsek
Silversim bak bu kadar insan sana laf döküyor ben duşa girecem seni bırakıp giremedim terimle oturuyomkendimimii psikolojik olarak hazır hissetmekiçin yarın dedim
Dün çarşıya gıttımBiri alışverişmi dedi
şu ara hiç bişey alamıyorum bi yaz gelsede kaç beden olacaz bilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?