Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdum
Yedınnnn okey
Sıkıntın gectımı pekı
Simdi daha kötü hıssetmıyormusun kendını

Daha akşam sen değilmiydin evet istiyorum diyen.şunu bilki dikkat etmeyip bırakırsan yedikçe kendini daha mutsuz hissedeceksin mutsuz oldukça daha çok yiceksin.ben kendimden biliyorum güzelim 2 senedir Berilin dediği gibi kısır döngüde debelendim ama çok şükür bi çıkış kapısı buldum neden bu şansı iyi değerlendirmeyelim
Şimdi bahane bulmayı bırak ya şimdi ya hiç bi zaman
Zayıflayınca hem kendini daha çok seveceksin hemde kendine değer vereceksin aksi olursa da kendinden nefret edeceksin
Sadece yağlı tatlı hamurişi yemicen bu kadar zormu bunlardan vazgeçmek
Yinede karar senin

bana kalsa kurtulmak istemiyorum senden zaten seni kendimi bütün arkadaşlarımı mutlu etmek istiyorum .ama bu aralar biraz motivasyonum kalboldu . sıkıntıdan yedim bozdum
Nasılsa bozdum diye yiyorsun şimdi bu psikoloji tanıdık geldi o Yarınlar hiç gelmez şimdi başla evdeymişsin salata yemekle başla işte

Alışverişe gidiyorum spor kıyafet alayım insan içine karışcaz ne olsa ayağım da düzeldi yarın kendimde spora başlıyorum
Al al canım
Bana da göster merak ederım cıcıskerı
Spor baslıyoz bahaneye bak Allah'ım alış verıs ıcın
Kadın olmak güzel şey vesselam

Aynada gördüğün kadını begenmedıkce bu kısır döngüden kurtulunmuyor kı

Biz senin adına tabiki seviniriz ama bilki en çok sen mutlu olacaksın

Al al canım
Bana da göster merak ederım cıcıskerı
Spor baslıyoz bahaneye bak Allah'ım alış verıs ıcın
Kadın olmak güzel şey vesselam
Biri alışverişmi dedi
şu ara hiç bişey alamıyorum bi yaz gelsede kaç beden olacaz bilsek

kendimimii psikolojik olarak hazır hissetmekiçin yarın dedim
Silversim bak bu kadar insan sana laf döküyor ben duşa girecem seni bırakıp giremedim terimle oturuyom
Son kez evet istiyorum diyorsan şu anda başlıyorsun bugün çok yediysen akşama salata yada yoğurt yiyosun eğer çok canın bişey isterse benden sana izin cuma öğlen yiyebilirsin tabi abartmadan hadi canım öpüldüz.
Ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…