- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.341
Ben alırdım da bu hafta vıcdana geldım herhaldeBenim ki spor aşkı alışverişi canım yoksa kıyafet bende almıyorum
Iste benım tatlı sılverımtamam ablacım başlıyorum bugünden
Cansın senSilversim bak bu kadar insan sana laf döküyor ben duşa girecem seni bırakıp giremedim terimle oturuyom
Son kez evet istiyorum diyorsan şu anda başlıyorsun bugün çok yediysen akşama salata yada yoğurt yiyosun eğer çok canın bişey isterse benden sana izin cuma öğlen yiyebilirsin tabi abartmadan hadi canım öpüldüz.
Ben kaçtım
Kadının fendı dıyorsun yanıEşimde aynısını söyledi ama şimdi arabayı kullanıyor
Yarın dıye bır kelıme yoktamam ablacım başlıyorum bugünden
Tatlım eminim sen bulursun güzel şeyler.Kızlar ılk Sayfayı değiştirmeyi düşünüyorum
Degısık fıkrı olan varmı
Artık spora bakmaktan menülere bakamaz oldumEvet kızlar spor yapıldı duş alındı yağlar sürüldü yemekte yendi şimdi kahve zamanı
Sabah 1 bar.süt
Öğle (pazar kahvoltası)1 sandwich beyaz değil
1 peynirli yumurta bolca maydonoz dereotu
Ara 1 bar.süt
Akşam 1 tabak baharatlı yoğurt 1 top yumurta
Su şimdilik 2 lt 3 olur
50 dak dışarda yürüyüş
30 dak yer hareketleri
100 tane ip Atlama
40 squat
Seninkilerin yanında lafı bile olmaz güzelimArtık spora bakmaktan menülere bakamaz oldum
Aksam kı yoğurt nıye sadece Perşembe yapıyordun
Ben yazlığa gıdene kadar sen 80 altı olursun rahat rahatSeninkilerin yanında lafı bile olmaz güzelim
Yarında tartı varya bugün tek akşam yiyorum
Baharatlı yoğurdu haftada iki sefer öneriyorlar yatmadan 3 sa.önce yiyin diyorlar
Benimki yemek yerine geçiyor
Belki vücut yorulmuştur sende vur deyince öldürüyonSpor yapmak ıstıyom evde ama yerımden kalkamıyom
Göbek erıten Kür mü o yoğurtSeninkilerin yanında lafı bile olmaz güzelim
Yarında tartı varya bugün tek akşam yiyorum
Baharatlı yoğurdu haftada iki sefer öneriyorlar yatmadan 3 sa.önce yiyin diyorlar
Benimki yemek yerine geçiyor
Evde yapamıyom oldum olasıBelki vücut yorulmuştur sende vur deyince öldürüyon
Beni bırakıp nerelere gidiyor bakıyım senBen yazlığa gıdene kadar sen 80 altı olursun rahat rahat
Hazıran sonuBeni bırakıp nerelere gidiyor bakıyım sen
Ne zaman
Bi sayfada okumuştum içine zencefil zerdeçal tarçın koyuluyor yağları yakmak için vücut alınmasın diye haftada 2 yapılıyorGöbek erıten Kür mü o yoğurt
Sonuç nasıl
Cok degılmı mıden agrımıyormuBi sayfada okumuştum içine zencefil zerdeçal tarçın koyuluyor yağları yakmak için vücut alınmasın diye haftada 2 yapılıyor
Ben ilave ketentohumu limon suyu pulbiber koyyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?