Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne alemdesiniz kızlar :) nasıl geçti hafta sonu ? ben şimdi yemek yedim çayımı koydum valla.. biraz keyif yapıcam. bu gün manikür pedikür, saç maskesi yok yüz maskesi derken geçti.. tüm hafta başını işten alamazsan böyle pazar günü koşturursun işte.. Geçen hafta iş planı yapmadım tüm haftam işle geçti. valla kendimi koca bir haftayı harcamışım gibi hissediyorum. sanırım ben alışmışım planlı programlı yaşamaya :)

Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
yarım dilim değişik bir peynir - ne olduğunu halen anlayabilmiş değilim. sanırım keçi peyniri gibi birşey
4 zeytin
1 yumurta

ara: sabah kalkar kalkmaz işlerimi halledeyim sonra kahvaltı yapayım dedim. 12.30u geçyodu kahvaltı. eh haklı olarak araya yer kalmadı :)

öğle: ehh tabii ki öğle yemeğine de zerre acıkmadım

ara 1: 1 küçük muz
ara 2: 1 çikolatalı diyet bisküvi, 1 bardak çay

akşam:
6 kaşık mantarlı tavuk sote- yağsız
4 kaşık haşlanmış karnabahar
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ara: 3 kuru kayısı- 1 bardak sütlü nescafe

su: 2,5 litre

Bızım tartı mefta oldu
Kalorıferın üstüne koydum yerı temızlıyordum takıldı düştü
Pili vs fırladı gıttı
Yenısını alacam yağ ölçen cınsten

Hazıran sonu
Okul tatlınde sen bu hızla bıtırırsınkı
Bu ayı sayma 3 ay inş.15 Kilo
Ama yetmez sonuna kadar gidecem bu sefer
Eşime diyorumki yalvaracaksın artık zayıflama nolur diyeceksin
Ondan bu lafı doyuncaya kadar devam

Hem muz
Hem Bisküvi cok degılmı
Sabah peynırde cok ama ıkı özgünlük düşünürsek okeyyy

Hem muz
Hem Bisküvi cok degılmı
Sabah peynırde cok ama ıkı özgünlük düşünürsek okeyyy

kahvaltıyı geç edince akşam yemeğine kadar tutsun dedim. Ama hesapladım :) 1 tane bisküvi öğle yemeğinde yemediğim 1 dilim ekmeğimin hakkı :)1 muz- zaten küçücük oyuncak gibi bişeydi- oda ara öğün oldu :) peynire gelince oda benim hafta sonu kaçamağım olsun :) :) ya bir tabak baklava olaydı onun yerine

Bızım tartı mefta oldu
Kalorıferın üstüne koydum yerı temızlıyordum takıldı düştü
Pili vs fırladı gıttı
Yenısını alacam yağ ölçen cınsten
Benim tartıda oranlarımı göstermiyoduyo geçen denedim gösterdi yarın tam bakıcam
Ben saturnden almıştım

aynen öyle yedikçe niye böyle yaptım diye mutsuz oluyorum. yarın yeni bir sayfa açacağım inşallah. sizinde desteğinizle

kız ufaklık ne bu yine karalar bağlamışın sen :) yok bırkacakmışda yok yapamıyormuşda.. bunca insan yapıyor senden bir fazlaları mı var? onların gizli formülü mü var da sana söylemiyorlar. yok öyle bırakıcam falan lafları..
evde kalınca herkes başka bişey yiyiyor. madem bu şekilde olmuyo saatli yemeyi dene.. o zaman aklın yemekte olmaz kaçamakların azalır. her 3 saatte bir bir şey ye.. ona göre ayarla gününü.. şimdi bu gece otur yarın hangi saatte ne yiyeceksin yaz. yarında o saatlerde onları ye.. işin kolaylaşacak bak görürsün. o olmadı bu olmadı diye düşünmeyi de bırak.. hiç bir şey bu kadar dertlenmeye değmez :)

Birbeste:115 dk disarda yürüyüş +park aletleri ve bisiklet. 15 dk yer hareketleri toplam 120 dk
beril77:
Kitkurdu:
Silvers:
selinmh:
hily25:
mirayzuhal:
sevda-gül:30 dk

Lütfen alıntıya ekleyin sporlarınızı!!!!!

K

Gercekten yag olcebiliyormi acababende
Baskulumu degistirecegim cok saglikli olcmuyoryeri degisince rakam degisiyor
Ne derece doğru bende bilmiyorum ayaktan neye göre ölçüyor
Kilo verince oranlar değişiyorya su mu kas mı azalıyor bakılıyor tam doğru olmasada ihtimali olur

Sevda sen bu hafta sadece bugün mu spor yaptin. Ben çok sordum sana ama bir türlü cevap gelmedi. .
Kizlar spor grubundaysaniz lütfen dakikalarinizi kendiniz yazın. . Yazinki bende atlamadan saatinizi not alıyım. .
Örneğin bazı Arkadaşlar spor yapmadığı zaman hic yazmıyor ve bende devamlı soruyorum soruyorum yine cevap yok. Spor yapsanizda yapmasanızda alıntıya yazMak zor olmamalı bu kadar..
Lütfen biraz daha umursayin eger bu gruptaysaniz dakikalarinizi alıntıya yazın. Spor ypmadiysaniz yok die yazin karşısına. . Telefondan giriyorum nete ve satır satır devamlı takip ediyorum yazilarinizdan cikarip kendim yaziyorum ve cok arıyorum zor oluyor benim için. .

Spor yapmazsaniz bana göre yapanlara göre yarı yarıya geridesiniz
ve yapanlara göre sizin diyetinizin yarı yarıyası açlık oluyo sadece. .
Kızlar lütfen sadece kendiniz için spor yapın. .. bilinki size zor gelen o spor asla kimseye kolay gelmiyor. ...

K

Gercekten yag olcebiliyormi acababende
Baskulumu degistirecegim cok saglikli olcmuyoryeri degisince rakam degisiyor
aslinda en iyi baskül su eski modellermis
digitaller bile guvenli degilmis mis mis

canim spor yapzigimda ya ekleyip yada sayfaya yaziyorum hatta watsaaptan da anons geciyom
bugun dinlenme gunumu kullanayim ben

yok suan ayni eskisi gibi cikardim defteri yazanlarida yazmayanlarida not tutacam
dahada istemiyorlarsa banane deyip yola devam edecem sonucta herkez kendi istegi ve varmak istedigi hedef icin burda canim.
kimse alinmasin darilmasin suan itibariyle kurallari uygulayacam
ilk hafta mesaji ve 7 menuyu gormedigime ihtar ikinci hafta hoscakal diyecem.mazaretsiz yazilmiyorsa gelinmiyorsa istemiyor demektir.istemeyenide kilolariyla yanliz birakmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…