- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.381
Ben bi sayfada görmüştüm menü tabelası yapmışlar kim yazmış kim yazmamış belli oluyoryok suan ayni eskisi gibi cikardim defteri yazanlarida yazmayanlarida not tutacam
dahada istemiyorlarsa banane deyip yola devam edecem sonucta herkez kendi istegi ve varmak istedigi hedef icin burda canim.
kimse alinmasin darilmasin suan itibariyle kurallari uygulayacam
ilk hafta mesaji ve 7 menuyu gormedigime ihtar ikinci hafta hoscakal diyecem.mazaretsiz yazilmiyorsa gelinmiyorsa istemiyor demektir.istemeyenide kilolariyla yanliz birakmakta fayda var.
bende yapiyom kendime cuma yazarim sizede ihtari olanida yazarimBen bi sayfada görmüştüm menü tabelası yapmışlar kim yazmış kim yazmamış belli oluyor
Benim için olsa şehriye çorbasıyla ekmek olmazdı ama senin için iyi zaten sen hiç sınırı aşmıyosunkimenum
sabah+ögle
menemen
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 dl peynir
1elma
aksam
1 tb y.fasulye yemegi
1 kase yogurt
1 kase sehriye corbasi
1 dl ekmek
survivor var kesin bir meyve yerim
su 2.5 lt spor yok
zayiflamaktan cok yavas bir sekilde kiloyu oturmaya calisiyorum kizlar
menuleri oyle yorumlrsaniz seviirim
ögle niye yokSelam kızlar. Ve sevgili eşim
Sabah
iki küçük küp kaşar / yarım domates / 4 zeytin / 2 dilim ince salam 1.5 dilim ekmek
Öğlen yok
Akşam
4 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata
Su 2.5
spor 2 saat
ben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorumBenim için olsa şehriye çorbasıyla ekmek olmazdı ama senin için iyi zaten sen hiç sınırı aşmıyosunki
ögle niye yok
aksama yogurt yada corbada ekleyebilirdin
az ve öz bir menu canim
disardaydin gunun nasil gecti fistiktamam ablacım saha da dikkat ederim bundan sonra.
Kahvaltıyı da 12 gibi yaptım. O yüzden aslında kahvaltı + öğlen yemeği oldu
Tabi vücudun o kiloya alışıp benimsemesi lazımben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorum
hafiften normal yemeklere gecmeye calisiyom
henuz pilavdan makarnadan pideden korkuyom ama az ve zamaninda yemeyi ogrenmeye niyetliyim bu kez
vucut en uzun en kiloda kaliyorsa o kiloya alisiyormusTabi vücudun o kiloya alışıp benimsemesi lazım
disardaydin gunun nasil gecti fistik
abisi amcasi varmiçok güzeldi. Ben bi yürüyüş yaptım sonra kızlarla buluştuk. Alışveriş yaptık. yemek yedik.
Akşam da biriyle buluştum sanırım bir kıpırdanmalar var :))
Ooo hadi bakalım hayırlısıçok güzeldi. Ben bi yürüyüş yaptım sonra kızlarla buluştuk. Alışveriş yaptık. yemek yedik.
Akşam da biriyle buluştum sanırım bir kıpırdanmalar var :))
abisi amcasi varmi
Sen otur oturduğun yerdeabisi amcasi varmi
Ooo hadi bakalım hayırlısı
Kimmiş kimlerdenmiş nerde nezaman tanıştınız
Çabuk rapor ver
fazla mal fazla gözmu cikarir kizSen otur oturduğun yerde
hepsi cok öküz degil hemCanımsınız ya :)
Biz geçen sene tanışmıştık aslında. Çocukluk arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi. Ama o günden sonra bir daha görmedim onu. Geçen hafta yazdı bu bana görüşmek istiyorum seninle diye. Bugün de aradı buluşalım diye buluştuk. öküzün bıraktığı enkazdan sonra olmaz sanmıştım ben ama. Arkadaşım da çok ısrar etti kendine bi şans ver diye. Verdim ben de :) iyi etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?