Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

menum
sabah+ögle
menemen
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 dl peynir
1elma

aksam
1 tb y.fasulye yemegi
1 kase yogurt
1 kase sehriye corbasi
1 dl ekmek

survivor var kesin bir meyve yerim

su 2.5 lt spor yok

zayiflamaktan cok yavas bir sekilde kiloyu oturmaya calisiyorum kizlar
menuleri oyle yorumlrsaniz seviirim

Ben bi sayfada görmüştüm menü tabelası yapmışlar kim yazmış kim yazmamış belli oluyor

Birbeste:115 dk disarda yürüyüş +park aletleri ve bisiklet. 15 dk yer hareketleri toplam 120 dk
beril77:
Kitkurdu:
Silvers:
selinmh:
hily25: 90 dk yürüyüş 30 dakika squat ve bacak hareketleri
mirayzuhal:
sevda-gül:30 dk

Lütfen alıntıya ekleyin sporlarınızı!!!!!

Selam kızlar. Ve sevgili eşim

Sabah
iki küçük küp kaşar / yarım domates / 4 zeytin / 2 dilim ince salam 1.5 dilim ekmek

Öğlen yok

Akşam
4 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata

Su 2.5
spor 2 saat

Benim için olsa şehriye çorbasıyla ekmek olmazdı ama senin için iyi zaten sen hiç sınırı aşmıyosunki

ögle niye yok
aksama yogurt yada corbada ekleyebilirdin
az ve öz bir menu canim

Benim için olsa şehriye çorbasıyla ekmek olmazdı ama senin için iyi zaten sen hiç sınırı aşmıyosunki
ben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorum
hafiften normal yemeklere gecmeye calisiyom

henuz pilavdan makarnadan pideden korkuyom ama az ve zamaninda yemeyi ogrenmeye niyetliyim bu kez

ben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorum
hafiften normal yemeklere gecmeye calisiyom

henuz pilavdan makarnadan pideden korkuyom ama az ve zamaninda yemeyi ogrenmeye niyetliyim bu kez
Tabi vücudun o kiloya alışıp benimsemesi lazım

çok güzeldi. Ben bi yürüyüş yaptım sonra kızlarla buluştuk. Alışveriş yaptık. yemek yedik.

Akşam da biriyle buluştum sanırım bir kıpırdanmalar var :))
Ooo hadi bakalım hayırlısı
Kimmiş kimlerdenmiş nerde nezaman tanıştınız
Çabuk rapor ver

Ooo hadi bakalım hayırlısı
Kimmiş kimlerdenmiş nerde nezaman tanıştınız
Çabuk rapor ver

Canımsınız ya :)

Biz geçen sene tanışmıştık aslında. Çocukluk arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi. Ama o günden sonra bir daha görmedim onu. Geçen hafta yazdı bu bana görüşmek istiyorum seninle diye. Bugün de aradı buluşalım diye buluştuk. öküzün bıraktığı enkazdan sonra olmaz sanmıştım ben ama. Arkadaşım da çok ısrar etti kendine bi şans ver diye. Verdim ben de :) iyi etmişim.

hepsi cok öküz degil hem
bakarsin bu az öküzdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…