- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.421
ben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorum
hafiften normal yemeklere gecmeye calisiyom
henuz pilavdan makarnadan pideden korkuyom ama az ve zamaninda yemeyi ogrenmeye niyetliyim bu kez
hilalim çok sevindim kalbinle mantığın beraber gitsinler nasıl kadınların hepsi iyi değilse erkeklerinde hepsi kötü değil içlerinde adam gibi adam olanlarda vardır oranı az olsada bakarsın sana denk gelir ön yargılı olma
Alışverişten geldim ege yi yıkıcam uyutucam sonra gelirim kızlar
menümü yazayım
sabah öğlen birleşti geç kalktım
1.5 dilim ekmek 5 küçük halka sucuk ızgara
1 dilim kaşar 4 zeytin 1 çk bal
akşam tavuklu salata patates fırın 1 tane
Su 3 litre olucak
O başka okadar uzun boylu değil ama değişim listelerinde benim yediklerimi karşılığı var ben porsiyon ve kalori hesabına göre yedimCanım evdekiler isterde ister. Benim oğlanda baklava almış gelmiş bende mecburen yiyim mi şimdi
yarin benim spor gunum
dibine vuracam yarin
ne bu ya herkes ucuyor
birde dun ip aldim sanki hoppidi beril olacaktim ama nerde kalkmiyor
Sen benden daha hafif geçirmişsin birde 2 saat spor çok iyi olmuş bu arada erişte geliyormuş hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin canım iyi tanı acele etme ben memnunum kocişten iyi insan vicdanlı ve en önemlisi iyi bir babaSelam kızlar. Ve sevgili eşim
Sabah
iki küçük küp kaşar / yarım domates / 4 zeytin / 2 dilim ince salam 1.5 dilim ekmek
Öğlen yok
Akşam
4 adet ızgara köfte 1 dilim ekmek yağsız salata
Su 2.5
spor 2 saat
çok haklısın tatlım önemli olan şu an ama doğrusunu söyleyim ben de bazen kendimde hiç güç bulamıyorum keşke hep bunu hatırlatan biri olsaydı yanım da şimdiye çoktan istediğim kilodaydım,yazdığın arkadaşı bilmeme ama bana güç verdi sözlerinYarın degıl sımdı sayfa ac günü kurtar
Bızde yarın yok
An bu an o da sımdı
Fikir mühendisi gibisin bestecim valla Tebrikler ben ne Üzgünüm biliyomusun grupta değilim diye bu hafta şimdiden yaz dicem olmıcak perşembe ye yaz hayatımMatilda dört gözle aramıza tekrar sporunla birlikte katılacağın anı bekliyorum canım
Beril ilk sayfa değişikliği ile ilgili fikir sormussun canım. Hiç anlamadigim bilmediğim bişey. . O yüzden fikir ne verebilirim bilemedim. .
Ama şunu tavsiye ederim ki elinden geldiği kadar az yazı yaz ilk sayfaya. . Kesinlikle daha çekici ve daha kalıcı olur. .
Birde ben mesela yeni üyeyim sizin ilk sayfayı okuduğumda kk yi hiç bilmedigimden baktim sayfa Sayısı da 7000 lerde. . Kesin yeni kimse alınmaz die düşündüm sayfa Sayısı cok olduğu için. . Ne olduğunu bile tartamadim buralarin.. yeni gelecek olan kişilere özel bişeyler yazabilirsin. . yeni arkadaslara da kapımız açık aramiza alıyoruz yeterki zayıflamayi kafaya takmış olun vs.
Aklıma gelenler bunlar
Günaydın tatlımHayırlı mutlu saglık kocaman sevınclerı karşılayacağımız bir hafta olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?