Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben haftada 100 gram versem de yterli ben birkac ay kilomda sabit yada yavas ilerlemek isiyorum
hafiften normal yemeklere gecmeye calisiyom

henuz pilavdan makarnadan pideden korkuyom ama az ve zamaninda yemeyi ogrenmeye niyetliyim bu kez

Toplamda kac kilo vermen lazım hedefin için peki ?

Tabi birden geçersen çabuk kilo alırsın yavaş yavaş geçmen daha iyi. Vücut unuttu bazı şeyleri..
Gerci bi sofra yeter hatırlatmaya :))

inşallah abla. Ben de önyargımı kırmaya çalışıyorum

Sen de benim gibi iki öğünle geçiştirmişsin :) ama çok hafif geçmiş bugünün ne güzel

Hilalcim çok çok sevindim senin adına. . Arayacan eleyecen azda yaklasacanki doğru adamı bulasin demi :))

Menüm

Sabah yagli peynir salatalik domates Yeşilçay bir dilim ekmek

Öğlen esmer bulgurla domates ve biberli yağsız pilav bir cubuk kuzu sis yağsız izgara iki bardak ayran bir dilim ekmek
Ara su ve sütlü nescafe bir ceviz cok az yaban mersini

Aksam bir kase mercimek çorbası yoğurt ceyrek dilim ekmek salatalık biber
Ara bir kivi yarim elma yarım portakal

Su 2.5 lt

yarin benim spor gunum
dibine vuracam yarin
ne bu ya herkes ucuyor
birde dun ip aldim sanki hoppidi beril olacaktim ama nerde kalkmiyor

Yok yok sen yarında kaldırma amann otursun birak kalsın yumuşaklassin..
Ben senin yerine bugün yürüdüm yarında yürürüm nolcekk YYarınki bütünnnn adımlarımın adını beril koydummmmm :))).. (bu kadar gaz yeter dimi :)) )

Birbeste:115 dk disarda yürüyüş +park aletleri ve bisiklet. 15 dk yer hareketleri toplam 120 dk
beril77:yok
Kitkurdu:
Silvers:
selinmh:
hily25: 90 dk yürüyüş 30 dakika squat ve bacak hareketleri mirayzuhal:
sevda-gül:30 dk

Yazmayan kızlar gözlerim sizi arıyorrr
Hilal güzel spor bebek.. aday adayı iyi mi geldi ne :))

Sen benden daha hafif geçirmişsin birde 2 saat spor çok iyi olmuş bu arada erişte geliyormuş hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin canım iyi tanı acele etme ben memnunum kocişten iyi insan vicdanlı ve en önemlisi iyi bir baba

Matilda dört gözle aramıza tekrar sporunla birlikte katılacağın anı bekliyorum canım

Beril ilk sayfa değişikliği ile ilgili fikir sormussun canım. Hiç anlamadigim bilmediğim bişey. . O yüzden fikir ne verebilirim bilemedim. .
Ama şunu tavsiye ederim ki elinden geldiği kadar az yazı yaz ilk sayfaya. . Kesinlikle daha çekici ve daha kalıcı olur. .
Birde ben mesela yeni üyeyim sizin ilk sayfayı okuduğumda kk yi hiç bilmedigimden baktim sayfa Sayısı da 7000 lerde. . Kesin yeni kimse alınmaz die düşündüm sayfa Sayısı cok olduğu için. . Ne olduğunu bile tartamadim buralarin.. yeni gelecek olan kişilere özel bişeyler yazabilirsin. . yeni arkadaslara da kapımız açık aramiza alıyoruz yeterki zayıflamayi kafaya takmış olun vs.
Aklıma gelenler bunlar

BU GÜNKÜ MENÜM
Yarın degıl sımdı sayfa ac günü kurtar
Bızde yarın yok
An bu an o da sımdı
çok haklısın tatlım önemli olan şu an ama doğrusunu söyleyim ben de bazen kendimde hiç güç bulamıyorum keşke hep bunu hatırlatan biri olsaydı yanım da şimdiye çoktan istediğim kilodaydım,yazdığın arkadaşı bilmeme ama bana güç verdi sözlerin

Fikir mühendisi gibisin bestecim valla Tebrikler ben ne Üzgünüm biliyomusun grupta değilim diye bu hafta şimdiden yaz dicem olmıcak perşembe ye yaz hayatım

bu gün dışardaydık eşimle,sadece kahvaltımı evde yaptım menümü yazıyorum,
2 yumurta haşlama,1 parça peynir,papatya çayı,1 fincan kahve
öğlen peynir,yoğurt,çay
akşam;peynir,yoğurt,sucuk,çay
ara,1 muz(herkes yiyince dayanamadım artık bende yedim
su:3 litre
spor:20 dk yürüyüş
yarın yüklenicem inşallah

Anca gelebildim menümü yazim.

Kahvaltı:
2 muffin büyüklüğünde dukan ekmek
2 light karper dilimli peynir
domates,yeşil biber

Öğle:Izgara tavuk,salata

Akşam:ızgara köfte,yogurt,salata

Ara:nescafe

Hayırlı mutlu saglık kocaman sevınclerı karşılayacağımız bir hafta olsun
Günaydın tatlım
Herkese kocaman günaydınlar
Ne güzel dilekler bunlar
Kızlar tartılmayı unutmuyoruz bakalım haftsonumuzun neticesini alalım
Bende tartılmama korkuyom ama mecbur

Tartı bozulmuş canım düştüğünden
Acıl yenısı Lazım
Iyı fonksıyonlu
Uzun Ömürlü
Zayıf tartan
Pili bıtmeyen
Hep yağdan zayıfladın dıyen
Ve cok ucuz olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…