- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.441
gunaydınGünaydın kızlar
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.Hayırlı mutlu saglık kocaman sevınclerı karşılayacağımız bir hafta olsun
Gecmıs olsun canımgunaydın
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım
Sevıyorumkaptanım su pozıtıf enerjınden bana da bıraz verır mısın nasıl basarıyorsun ne olur bıraz sırrını ver
tamam kaptancım perşembe okumuştum aslında şımdı hatırladım sen deyınce kafa kalmadıkıGecmıs olsun canım
Arada zamanın olursa haber ver lütfen
Cuma degıl Perşembe bıldırım unutma
şu anda çok ısterdım bunu bendeSevıyorum
Nefes alıyom en basıtı
Dünya'nın bır ucunda kahvenın yanında senle sohbet azmı
Bırazdan acıkacam demekkı vücudum ıyı Çalışıyor
Bacaklarım ağrıyor demekkı kaslarım var
Gıbı gıbı
Baktığın pencere önemlı
Hayatına bıraz bahanen kat canımtamam kaptancım perşembe okumuştum aslında şımdı hatırladım sen deyınce kafa kalmadıkı
Eskıden sahabıye ayetler ezberletılurmısşu anda çok ısterdım bunu bende
oyle duşunmek ıstıyorum kıtaplar falanda okuyorum ama uygulamaya gelınce yapamıyorum
Beterıyle sınamasın rabbımaslında kotu bır durum yok çok sukur tedavı edılıyor .duzelme durumunda. ama ustuste bıkaç kez hasta oldular burada ozel hastaneye gıttığımız halde ezbere bır sıse antıbıyotık yazıp yolladı kaç tane doktor. bır kışıde kanına bakıyım demedı yanı sonra enfeksıyon duzeyı yukselmış .
Ben sevındım bu itırafagünaydın kızlar nasılsınız.hafta sonu modemim bozuktu hiç giremedim öncelikle özür dilerim.ulaşamadım sizlere.
ama şimdi bana ceza verecek biri lazımçünkü pazar günü çok büyük eşşeklik ettim ve pankek üstüne nutella sürüp üzerine 3 dilimde muz koyup lüplettim.ama geçrlekten çok güzeldi be
şimdi en büyük cezayı verin bana lütfen acımayın.berilceee özür diliyorum bunu yaptım itiraf etmeden de rahat edemedim.
Ben sevındım bu itırafa
Cumaya Kafayı yemıyrcem nıye kılo gıtmıyor dıye
Cezannnnn 5 mıl+ 50 mekık
Varbunun başlangıcı nasıl herşeyde ıyı tarafı görmek lazım uygulama konusunda tüyon varmı kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?