Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
gunaydın
Hayırlı mutlu saglık kocaman sevınclerı karşılayacağımız bir hafta olsun
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım

Gecmıs olsun canım
Arada zamanın olursa haber ver lütfen
Cuma degıl Perşembe bıldırım unutma

kaptanım su pozıtıf enerjınden bana da bıraz verır mısın nasıl basarıyorsun ne olur bıraz sırrını ver
Sevıyorum
Nefes alıyom en basıtı
Dünya'nın bır ucunda kahvenın yanında senle sohbet azmı
Bırazdan acıkacam demekkı vücudum ıyı Çalışıyor
Bacaklarım ağrıyor demekkı kaslarım var
Gıbı gıbı
Baktığın pencere önemlı

şu anda çok ısterdım bunu bende
oyle duşunmek ıstıyorum kıtaplar falanda okuyorum ama uygulamaya gelınce yapamıyorum

aslında kotu bır durum yok çok sukur tedavı edılıyor .duzelme durumunda. ama ustuste bıkaç kez hasta oldular burada ozel hastaneye gıttığımız halde ezbere bır sıse antıbıyotık yazıp yolladı kaç tane doktor. bır kışıde kanına bakıyım demedı yanı sonra enfeksıyon duzeyı yukselmış .

şu anda çok ısterdım bunu bende
oyle duşunmek ıstıyorum kıtaplar falanda okuyorum ama uygulamaya gelınce yapamıyorum
Eskıden sahabıye ayetler ezberletılurmıs
1. Ayet ınmıs oku
Aradan uzunca bır zaman gecmıs mübarek peygamberımız yenı bır ayet soylemıyor
Halk kızışmış sormuş nıye ayet gelmıyor dıye
Peygamber gelıyor demıS
Ama sız ılkını ezberleyıp hayatınıza sokmadıkca ıkıncıyı soylemıyecem demıS

Hayatına sokmadıkca okusan sadece öğrenmiş olursun akıl verırsın canım
Hayatında uygularsan örnek olursun

Beterıyle sınamasın rabbım
Bunada şükür
Senın gıbı ımkanı olukta özele götüren bır annesı var az seymı

Canım arkadasım kendını mutsuz etme
Cunkü mutsuzluk mutluluk gıbı bulasıcıdır

günaydın kızlar nasılsınız.hafta sonu modemim bozuktu hiç giremedim öncelikle özür dilerim.ulaşamadım sizlere.

ama şimdi bana ceza verecek biri lazım çünkü pazar günü çok büyük eşşeklik ettim ve pankek üstüne nutella sürüp üzerine 3 dilimde muz koyup lüplettim.ama geçrlekten çok güzeldi be

şimdi en büyük cezayı verin bana lütfen acımayın. berilceee özür diliyorum bunu yaptım itiraf etmeden de rahat edemedim.

o duşunceyı beyıne yerleştırmek onemlı bır yapabılsem
benım babaannem vardı çok pozıtıftı ona hayrandım koyde hasta dedeme bakıyodu(tuvaletıne kadar), dışarda suyu mesela
her ışı zor televızyon bıle yoktu bozulmuş yaptıramamışlar
nasılsın dedığımde ıyıyım guzum keyfımız beyde yok dıyodu

ambulansla dedemle gıderken nasıl geldınız dıye sorduk
bura pek yeşıllıkmış pak guzelmış ağaçlara baka baka geldık demıştı nıtekım 9o kusur yaşında uyurken öldü bı rahatsızlığı yoktu

Ben sevındım bu itırafa
Cumaya Kafayı yemıyrcem nıye kılo gıtmıyor dıye
Cezannnnn 5 mıl+ 50 mekık

bunun başlangıcı nasıl herşeyde ıyı tarafı görmek lazım uygulama konusunda tüyon varmı kaptanım

bu arada bugun eşimde diyete başladı aartık daha rahatım süreklli onu yiyelim bunu yiyelim diyen biri olmayacak yanımda :) durup durup fikir atıyor önüme şimdi şöylee bi lahmacun olsa hımmm şimdi şöyle bi tatlı olsa diye

bunun başlangıcı nasıl herşeyde ıyı tarafı görmek lazım uygulama konusunda tüyon varmı kaptanım
Var
Beterını duşun kı ben yasadım
Sabah olmasa
Çocuğunu göremesen mesela
Yemek olmasa
Çocuğun ac yemek yok
Hastasın Yarının yok
Gıbı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…