Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhhh kaçamak bıttı yanı

Geçmiş olsun canım inş.ailece en kısa zamanda iyileşirsiniz

şu anda çok ısterdım bunu bende
oyle duşunmek ıstıyorum kıtaplar falanda okuyorum ama uygulamaya gelınce yapamıyorum
Kim zorluklar yaşamıyorki Allah dermansız dert vermesin bunlar ufak tefek şeyler şimdi üzüldün yarın iyileşince sevineceksin
İnsan daha beterlerini düşünüp sahip oldukları için şükr ederse daha iyi hisseder

Vay Berilim filozof gibi kadınsın vesselam

Benimde bugün bacaklarım ağrıyor ya sadece yürüyüş yaparım yada hiç yapmam bilmiyorum

günaydın kızlar,kilo almışım çok normal tabi,bu haftada bunu vermeye uğraşırım
kusura bakmayın annemlere gelirken takımdan kopmuyacağıma,kedime söz vermiştim ama olmuyor çocukların hastalığı beni çok demolarıze ettı,6 aydır ailemi görmüyordum oturup sohbet bile edemedik kilo vermeye adapte olamıyorum kusura bakmayın

canım çok çok geçmiş olsun ,en kısa zamanta anlatır inşallah

Bu hafta dönüyorsunuz heralde sen sıkma canını dönünceye kadar almamaya çalış geri gelincede gerisini halledersin canım

beril bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok

kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz

beril bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok

kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz
Normal basküldede gramları falan göremiyonya nerde durduğunu görmek için eğilip baksan oynayıp duruyor ben kendi adıma sevmiyom
Ben 1,5ay önce almıştım markası Grundig

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…