- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.461
Ohhhh kaçamak bıttı yanıbu arada bugun eşimde diyete başladı aartık daha rahatım süreklli onu yiyelim bunu yiyelim diyen biri olmayacak yanımda :) durup durup fikir atıyor önüme şimdi şöylee bi lahmacun olsa hımmm şimdi şöyle bi tatlı olsa diye
Geçmiş olsun canım inş.ailece en kısa zamanda iyileşirsinizgunaydın
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım
teşekkurler canım ınş.Geçmiş olsun canım inş.ailece en kısa zamanda iyileşirsiniz
Kim zorluklar yaşamıyorki Allah dermansız dert vermesin bunlar ufak tefek şeyler şimdi üzüldün yarın iyileşince sevineceksinşu anda çok ısterdım bunu bende
oyle duşunmek ıstıyorum kıtaplar falanda okuyorum ama uygulamaya gelınce yapamıyorum
sağol kaptancım bıraz rahatladım gerçekten
Vay Berilim filozof gibi kadınsın vesselamEskıden sahabıye ayetler ezberletılurmıs
1. Ayet ınmıs oku
Aradan uzunca bır zaman gecmıs mübarek peygamberımız yenı bır ayet soylemıyor
Halk kızışmış sormuş nıye ayet gelmıyor dıye
Peygamber gelıyor demıS
Ama sız ılkını ezberleyıp hayatınıza sokmadıkca ıkıncıyı soylemıyecem demıS
Hayatına sokmadıkca okusan sadece öğrenmiş olursun akıl verırsın canım
Hayatında uygularsan örnek olursun
Aynı anda yazmışız ama nazar boncuğu koydum boncuğum sanaGoodıdea -200
Berıl tartı kırık tartılmadı
Mefkurem -500
gunaydın
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım
Bu hafta dönüyorsunuz heralde sen sıkma canını dönünceye kadar almamaya çalış geri gelincede gerisini halledersin canımgünaydın kızlar,kilo almışım çok normal tabi,bu haftada bunu vermeye uğraşırım
kusura bakmayın annemlere gelirken takımdan kopmuyacağıma,kedime söz vermiştim ama olmuyor çocukların hastalığı beni çok demolarıze ettı,6 aydır ailemi görmüyordum oturup sohbet bile edemedik kilo vermeye adapte olamıyorum kusura bakmayın
Bu hafta dönüyorsunuz heralde sen sıkma canını dönünceye kadar almamaya çalış geri gelincede gerisini halledersin canım
Normal basküldede gramları falan göremiyonya nerde durduğunu görmek için eğilip baksan oynayıp duruyor ben kendi adıma sevmiyomberil bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok
kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?