Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fikir mühendisi gibisin bestecim valla Tebrikler ben ne Üzgünüm biliyomusun grupta değilim diye bu hafta şimdiden yaz dicem olmıcak perşembe ye yaz hayatım

Teşekkür ederim canım. .
Senin grupta olmaman benide üzdü. Çünkü sen en cok spor yapan bir iki kisiden birisin..
Ama sevindigim şeyse büyük bir sorun olmayışı ayağında allah korusun. .
Bu hafta geri Döneceksen zaten oooo gelsin dakikalarrrr

Ayy bestecim ne olur kusura bakma gormemisim sordugunu
normalde tum sayfayi okuduktan sonra yazarim ama
gormemisim bu hafta 50dk ve 30 dk spor yaptim bide bacak hareketleri ona dk futmadim ama bugunden sonra tutarim

Canim cok gecmis olsun Allah saglik şifa versin

Normal basküldede gramları falan göremiyonya nerde durduğunu görmek için eğilip baksan oynayıp duruyor ben kendi adıma sevmiyom
Ben 1,5ay önce almıştım markası Grundig

of bende kararsız kaldım,benim 2009 dan beri ikinci elektronık tartım,yeri değişince kilo değişiyor ,mezun olana kadar tartımı değiştirmiyeceğim eskisiyle bildiri yaparım
seninkininı bir araştırıyım

Goodıdea -200
Berıl tartı kırık tartılmadı
Hilly +100
Mefkurem -500
zeynepcer +300
sevda-gul sabit

Offf bugün tartılacaktik demi kahvaltımı yaptım ben

Sende aynı yerde tartıl üç sefer çık ikisinde ne çıkıyorsa o doğrudur

beril bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok

kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz

benim sinbo ama hiç memnun değilim evde her odada farklı tartıyor yerler bozuk sanırım bende hep aynı yerde tartılıyorum.

Silver
Kıtkurdu
Hafıfsekerlı
Dolmakalem
Zordegıl
Selın
Mıray

Dünkü menüler nerde

Ayy bestecim ne olur kusura bakma gormemisim sordugunu
normalde tum sayfayi okuduktan sonra yazarim ama
gormemisim bu hafta 50dk ve 30 dk spor yaptim bide bacak hareketleri ona dk futmadim ama bugunden sonra tutarim

Alıntıya kopyaliyoruz günlük sporları sevdacim.. sende Alıntıya kopyalamalisin 50 dk yi hangi güne not ediyim

Birbeste:
beril77:
Kitkurdu:
Silvers:
Selinmh:
hily25:
mirayzuhal:
Sevda-gül:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…