- 4 Ekim 2013
- 610
- 294
- 88
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.481
Fikir mühendisi gibisin bestecim valla Tebrikler ben ne Üzgünüm biliyomusun grupta değilim diye bu hafta şimdiden yaz dicem olmıcak perşembe ye yaz hayatım
Ayy bestecim ne olur kusura bakma gormemisim sordugunuSevda sen bu hafta sadece bugün mu spor yaptin. Ben çok sordum sana ama bir türlü cevap gelmedi. .
Kizlar spor grubundaysaniz lütfen dakikalarinizi kendiniz yazın. . Yazinki bende atlamadan saatinizi not alıyım. .
Örneğin bazı Arkadaşlar spor yapmadığı zaman hic yazmıyor ve bende devamlı soruyorum soruyorum yine cevap yok. Spor yapsanizda yapmasanızda alıntıya yazMak zor olmamalı bu kadar..
Lütfen biraz daha umursayin eger bu gruptaysaniz dakikalarinizi alıntıya yazın. Spor ypmadiysaniz yok die yazin karşısına. . Telefondan giriyorum nete ve satır satır devamlı takip ediyorum yazilarinizdan cikarip kendim yaziyorum ve cok arıyorum zor oluyor benim için. .
Spor yapmazsaniz bana göre yapanlara göre yarı yarıya geridesiniz
ve yapanlara göre sizin diyetinizin yarı yarıyası açlık oluyo sadece. .
Kızlar lütfen sadece kendiniz için spor yapın. .. bilinki size zor gelen o spor asla kimseye kolay gelmiyor. ...
gunaydın
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım
Normal basküldede gramları falan göremiyonya nerde durduğunu görmek için eğilip baksan oynayıp duruyor ben kendi adıma sevmiyom
Ben 1,5ay önce almıştım markası Grundig
Günaydın tatlım nasılız bugün yeni haftaya başladık senin nasıl gidiyor diyet zorlanıyormusunGunaydin arkadaslar
beril bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok
kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz
Bak bak dünde söyledik okadar yarın tartıl ozamanOfff bugün tartılacaktik demikahvaltımı yaptım ben
Sende aynı yerde tartıl üç sefer çık ikisinde ne çıkıyorsa o doğrudurof bende kararsız kaldım,benim 2009 dan beri ikinci elektronık tartım,yeri değişince kilo değişiyor ,mezun olana kadar tartımı değiştirmiyeceğim eskisiyle bildiri yaparım
seninkininı bir araştırıyım
beril bennde senin dediğin gibi dijital değil de normal baskül alasım var ,dün tekzene baktım çok çeşit yok
kızlar baskülleriniz ne marka,bide memnunmusunuz
Ayy bestecim ne olur kusura bakma gormemisim sordugunu
normalde tum sayfayi okuduktan sonra yazarim ama
gormemisim bu hafta 50dk ve 30 dk spor yaptim bide bacak hareketleri ona dk futmadim ama bugunden sonra tutarim
Bugün spor günü
Kork benden bestecım
Bılmıyom ama sanırım dünkü ara ıyı oldu bacaklarım ağrımıyor gıbıTahmin de bulunuyorummmmm
Senden bugün 135 dk spor çıkacak. . ( daha fazla yazsam yapar miydi ki)..:)
Etme kızAlıntıya kopyaliyoruz günlük sporları sevdacim.. sende Alıntıya kopyalamalisin 50 dk yi hangi güne not ediyim
Hep aynı yerde tartılmak lazımmışbenim sinbo ama hiç memnun değilim evde her odada farklı tartıyor yerler bozuk sanırım bende hep aynı yerde tartılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?