Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimki fakirin. Dijital. Hiç sorun yaşamadım memnunum canım

tartının yeri değişsede aynımı olçüyor canım,fakir indirimde alınabilir çook uyun fiyatı
Sende aynı yerde tartıl üç sefer çık ikisinde ne çıkıyorsa o doğrudur

canım 7-8 tartılıyorum en çok hangi rakamı gösteriyorsa onu baz alıyorum

benim sinbo ama hiç memnun değilim evde her odada farklı tartıyor yerler bozuk sanırım bende hep aynı yerde tartılıyorum.

benimde sinbo öncekide sinboydu onda bu sorunlar olmamıştı diye yine sinbo almıştım

Günaydınlar olsun hepinize kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?

sen nasılsın canım ,arkadaşın nasıl

Şubat içinde bugün 5 Kilo oldu
Tartıda su oranım çok düşük çıktı
Bidaha sauna eşofman giymicem bence sağlıksız bi terleme
Şimdiden su 1 lt.geçti

cumartesi günkü menüm
sabah
1 dilim peynir,3-4 zeytin,2 dilim ekmek,çay,1 lokma simit

öğle 1kase bezelye çorbası,2 kaşık pilav,salata

akşam 1tabak kısır,salata

pazar
2 parça peynirli börek,çay
öğle:balık çinekop (fırında) 5 tane,salata 1 dilim ekmek
akşam:1 kase bamya çorbası,2 kaşık pilav
ara yarım portakal
cuma
sabah tüm simit,çay az peynir
akşam etliekmek ayran

sularımı hatırlamıyorum,spor yok +300 gr buradan geliyor,az bile

Birbeste:115 dk disarda yürüyüş +park aletleri ve bisiklet. 15 dk yer hareketleri toplam 120 dk
beril77:
Kitkurdu:30 dk yürüyüş
Silvers:
selinmh:
hily25:
mirayzuhal:
sevda-gül:30 dk

Kızmakta haklısın canım dün spor çok azdı 30 dk yazmaya utandım ama papara yiyince azda olsa yazayım dedim bu pazar gününün sporu unutmayın

Bence yine iyi idare etmişin simit tüm olmasa iyiymiş
Ama o etliekmeğe can kurban yemeden olurmu
Sen konyadamısın şimdi

Dünkü menüm
sabah 2 yumurtayla peynirli omlet
4 ceviz
3 kayısı
marul , maydanoz
öğlen mantarlı et sote (1 kaşık)
çeyrek ekmek
üçgen peynir
çatalla çikolata
akşam : öğlen saat 2 gibi kaçamak menü olunca yeme işini akşam es geçtim tüm yediklerim sabah ve öğlen ne kaldıki dediğinizi duyar gibiyim
su 3 lt
spor çok az
Menüde MEFKURENİN dediği gibi kaçamak olunca yazmaya utandım ama eksi çıkmayınca kendime kızdım bünyeyi şaşırtmak amacımdı işe yaradı öğlen yemeğime rağmen perşembeye göre çok vermişim
........eksi 100 gr

tartı su oranını nasıl ölçebilirki
maşallah canım güzel kilo şubat sonuna 7 olur
Yok canım olmaz bu ay kısaya cumartesi 28
Tartı bütün oranları gösteriyor ama nekadar doğru bilemem tabi en azından yaklaşıktır
Önce yağ oranı fazla olunca göstermiyodu şimdi gösteriyor da ama söylemiyim çok yüksek
Ben eskisinimi kullansam o beni 60 Kilo gösteriyodu

Olsunda varsın 100 gr olsun
Ekmek bildiğimiz ekmeğin çeyreğimi
Anacım sende vur deyince öldürmüşün akşam yememen iyi olmuş bence yoğurt yesen iyi olurdu yağları yakmada yardımcı ya
Unutma perşembe yoğurt yapıyoz ama sadece yoğurt ilave değil yani

dünkü menüm

domates
kırmızı biber
peynir
zeytin
şekersiz çay ve maalesef pankek üstü nutella

öğlen yok geç kahvaltı yaptığım için

akşam
mantar sote
yoğurt
zero
Kızlarrrrrrrr herkese söylüyorum artık kaçamak hakkınızı kullandınız cumaya kadar sıfır kaçamak
Anlaştıkmı

Sıfır kaçamak bol spor sağlıklı beslenme diyelim mi
sonra gelsin eksiler
mefkurem gittim aktivite merkezine isterseniz 3 gün salon 1 gün yüzme yapabilirsiniz dediler aklım karıştı aslında ben 2 gün spor 2 gün yüzme diye gittim değiştirebiliyormuşuz
neyse Mart nisan 2 aylık üyeliğinin önkaydını yaptırdım dün kendime mayo aldım birde tabak bardak makine mahvetti camlarını ya onları değiştiriyorum hafta içinde spor kıyafetler alcam çocukla alışveriş zor valla kendim çıkcam o okuldayken. 4500 adım anca yaptı yarım saat filan tek dönüş ama ben bide 5 mil yapayım bari ev de iş kaynıyor başlayım anca akşama bitiririm

Bu hafta hedefim 1 kilo verip 72.4 ü görmek
Hilal im sen bana eş oldun ama yar olamadın pasif eş nerdesin sen ne paylaşım var ne bir destek evdeki eşim senden daha destek valla boşayacam seni ha sabah kaç çıktın hedefin ne cumaya kadar yaz bakem

Günaydın tatlım nasılız bugün yeni haftaya başladık senin nasıl gidiyor diyet zorlanıyormusun
Hemde nasil dun cok fena gozum döndū ama nereye kadar böyle olacak dedim ve tv nin karsisina gectim survivoru izledim unuttum herseyi
Alıntıya kopyaliyoruz günlük sporları sevdacim.. sende Alıntıya kopyalamalisin 50 dk yi hangi güne not ediyim
Tm canim persembe yapmistim 50 dk yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…