Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen nasılsın canım
Ececım menü yazarmısın bılıyorum mesgulsun

Hiç yazmayım canım stress bende ters tepiyo iştah açıyo resmen bu haftadan itibaren daha dikkatli olmaya çalışıcam bakalım regli dönemmime ha girdim ha girecem onunda etkisi var sanırım.

Biz iyiyiz şeker sen nasılsın tartıldıysan listeye yaz tatlım

Tartılmayı unuttum canım

Ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum canım arkadaşımda sonuçları daha çıkmadı onu bekliyoruz bakalım hayırlısı

Hemde nasil dun cok fena gozum döndū ama nereye kadar böyle olacak dedim ve tv nin karsisina gectim survivoru izledim unuttum herseyi

Tm canim persembe yapmistim 50 dk yi
Çok iyi yapmışın ben bi başladımmı sonunu getiremiyom en iyisi hiç başlamamak
Hem ruhum hem midem hemde vicdanım rahat ediyor

Ece hanım ece hanım yok stresim var dikkat edemedim falan dinlemem bak cumaya kadar hiç cısss yok ona göre menülerde günlük yazılacak

Aksamı bekle hızımı alamadım
Az evde de yapıyım ıkı günlük olsun

silver
dolmakalem izinde
zordegil
selin

menuler nerde
bu 3 oldu sordugum dahada sormayacagim
kilolarda tam degil
yok kesin kararliyim onuda sormayacam
siz bilirsiniz kizlar

Birbeste:
Beril77:
Kitkurdu:
Silvers:
selinmh:
Hily25:
mirayzuhal:
sevda-gül:

Kaydımı yaptırdım mefkurecim kitaplarımı aldım geldim .baska islerim vardi dışarda hallettim... Şimdi yürüyüşe baslayacam. Kızım gelir yarim saate. Ona yemek vs. Sonra yürüyüş biter dus alirim aksamyemegi vs. Gün bitti :)

Ne güzel tatlı heyecan başlıyor.burda bende açıköğretime gitmiştim ama tek imtihana gidiliyordu
Bende bugün Spor olmucak karın ağrısı ve bacak ağrılarımla baş başayım
Acaba squattanmı olduki aslında fazladan yapmamıştım bu squat bacakları kalınlaştırırmıki bende yeterince varda

Mefkûre gecmıs olsun canım sıcak tut canım
Selın senın kuzularada gecmıs olsun tatlım
Beste ne kıtabı aldın canım

Aksam ogunlerimi hafif tutucam artik mesela bigun ispanak yogurt bigun salata yogurt bugun hurma yogurt dusunyorum sitede okudum igi kilo verdiriyormus

Aksam ogunlerimi hafif tutucam artik mesela bigun ispanak yogurt bigun salata yogurt bugun hurma yogurt dusunyorum sitede okudum igi kilo verdiriyormus
Aslında ne yendiğinde vücudun nasıl tepkı verıyor ona dıkkat et
Hurma ıyı bır fıkır gelmıyor bana tatlı dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…