- 22 Ocak 2009
- 4.665
- 892
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.541
Sen nasılsın canım
Ececım menü yazarmısın bılıyorum mesgulsun
Biz iyiyiz şeker sen nasılsın tartıldıysan listeye yaz tatlım
tartının yeri değişsede aynımı olçüyor canım,fakir indirimde alınabilir çook uyun fiyatı
canım 7-8 tartılıyorum en çok hangi rakamı gösteriyorsa onu baz alıyorum
benimde sinbo öncekide sinboydu onda bu sorunlar olmamıştı diye yine sinbo almıştım
sen nasılsın canım ,arkadaşın nasıl
Çok iyi yapmışın ben bi başladımmı sonunu getiremiyom en iyisi hiç başlamamakHemde nasil dun cok fena gozum döndū ama nereye kadar böyle olacak dedim ve tv nin karsisina gectim survivoru izledim unuttum herseyi
Tm canim persembe yapmistim 50 dk yi
Ece hanım ece hanım yok stresim var dikkat edemedim falan dinlemem bak cumaya kadar hiç cısss yok ona göre menülerde günlük yazılacakHiç yazmayım canım stress bende ters tepiyo iştah açıyo resmen bu haftadan itibaren daha dikkatli olmaya çalışıcam bakalım regli dönemmime ha girdim ha girecem onunda etkisi var sanırım.
Tartılmayı unuttum canım
Ben iyiyim iyi olmaya çalışıyorum canım arkadaşımda sonuçları daha çıkmadı onu bekliyoruz bakalım hayırlısı
Bence sen sıkı rakıpsınBugun kosu bandimi salona aldim bugunden sonra korkun benden
Aksamı bekle hızımı alamadımBirbeste:115 dk disarda yürüyüş +park aletleri ve bisiklet. 15 dk yer hareketleri toplam 120
dk
beril77:yok
Kitkurdu:
Silvers:
selinmh:
Hily25: 90 dk yürüyüş 30 dakika squat ve bacak hareketleri
mirayzuhal:
sevda-gül:30 dk
Kızlar yani bos olanları spor yok olarak not alıyorum dün için söylüyorum. .
Burada aynıBugün burda hava çok kötü yağmur rüzgar soğuk
En güzeli battaniyenin altına gir koltuğa uzan
Bende yapıcam demiştim ama çok fena karın ağrısı tuttu yerimden kalkamıyomSpor bıtmıstır efemmmmm
Ise gıdılıyor sımdı
Suan bır fırtına var canım bılemessınBende yapıcam demiştim ama çok fena karın ağrısı tuttu yerimden kalkamıyom
Dışarıda çıkamıcam bugün
Bizim burası açtı birazSuan bır fırtına var canım bılemessın
Yağmurda cabası
Ne güzel tatlı heyecan başlıyor.burda bende açıköğretime gitmiştim ama tek imtihana gidiliyorduKaydımı yaptırdım mefkurecim kitaplarımı aldım geldim .baska islerim vardi dışarda hallettim... Şimdi yürüyüşe baslayacam. Kızım gelir yarim saate. Ona yemek vs. Sonra yürüyüş biter dus alirim aksamyemegi vs. Gün bitti :)
Ayyy bende sen gibi dusunenlerdenim ya hep ya hicÇok iyi yapmışın ben bi başladımmı sonunu getiremiyom en iyisi hiç başlamamak
Hem ruhum hem midem hemde vicdanım rahat ediyor
Aslında ne yendiğinde vücudun nasıl tepkı verıyor ona dıkkat etAksam ogunlerimi hafif tutucam artik mesela bigun ispanak yogurt bigun salata yogurt bugun hurma yogurt dusunyorum sitede okudum igi kilo verdiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?