- 23 Kasım 2008
- 4.223
- 9.227
- 773
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.561
Evet canımArkadaşlar yürüyüş bandımı kullanıyorsunuz merak ettim
Evet canım
ASLInda daha ıyıBen dışarda yürüyorum o yüzden yanıma biri olmazsa üşeniyorum
Araba kornası egzoz gazı eşliğinde ama yine de tercihimdir yürüyüş bantlarının yumuşak tabanlı olanı eklemlere daha az hasar veriyormuş eklem kıkırdaklarına jelibon çok iyi geliyormuş canımız istediği için pisboğazlığımızdan değil tamamen sağlık düşüncesiyle yiyebilir miyizASLInda daha ıyı
1 bol oksıjen
2 bant eklemlere zarar verıyor
Yakınlarda park gibi biyer yokmuyduAraba kornası egzoz gazı eşliğinde ama yine de tercihimdir yürüyüş bantlarının yumuşak tabanlı olanı eklemlere daha az hasar veriyormuş eklem kıkırdaklarına jelibon çok iyi geliyormuş canımız istediği için pisboğazlığımızdan değil tamamen sağlık düşüncesiyle yiyebilir miyiz
Beyaz ekmek olmadıktan sonra sabah 1-2 dil.diğer öğünlerde 1 dil.yiyebilirsin tabi yemeğine göreAyyy bende sen gibi dusunenlerdenim ya hep ya hicaz yemeyi ogrenmeliyiz ekmegi bu ay yememwye karar verdim bu ay cok tukettim
Evet canim konyaBence yine iyi idare etmişin simit tüm olmasa iyiymiş
Ama o etliekmeğe can kurban yemeden olurmu
Sen konyadamısın şimdi
Şimdi annemlerle aynı yerdesinEvet canim konya
Canım bizim sloganımızBeril ben son 3 gunu paylastim,ic acici degil diye yazmaya utanmistim
Sağol tatlım biraz uzandım hafiflediMefkûre gecmıs olsun canım sıcak tut canım
Selın senın kuzularada gecmıs olsun tatlım
Beste ne kıtabı aldın canım
Az sözle destansı anlatımı yakalamışsın ne güzel slogan bu şimdi ;tam afişlikCanım bizim sloganımız
Yediğimiz herşeyi yazıcaz, yazamıcağımız şeyi yemicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?