- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.601
Hayırlı olsun canım sular seller gibi geçersin inşallah
Nolucak çalışıp geçeceksin varmı başka yoluSağolasın allah razı olsun. Ciddi ciddi çok zor bu sefer işim. . Baya zorlayıcı dersler bu sefer bakalim nolcak
20 dk sadece yani...Miray toplamda 80 dk mi canim alıntıya ekler misin
Yumurtayı yağsız tavada peynirlide yapabilirsin yada iki günde bir yeiyi akşamlar hanımlar bu günkü menüm
sabah:2 yumurta haşlama(artık midem bulanıyor:))
öğlen:1 şinitzel,biraz peynir,çay
akşam:ızgara tavuk,1 büyüyk ayran,1 bardak zero cola
su:3 litre
spor:60 dk bisiklet
Dün söylemiştik birkaç sefer heralde okumadınsabahta tartılmadım ben perşembeden perşembeye sanıyorum
20 dk sadece yani...(
Havalar düzenlene kadar bant malesef. Ama iki gün dışarda yürüdüm hafta sonu vanim. Havalar duzelsin zor çıkarım o sıkıcı banta daha ben.. cok sıkıldım cidden banttan
Aynen çünkü yanımdaki kesin yavaş yürüyo ben hızlı seviom hem istediğim yere gidiyorum. Yanimda biri olsa oda biyer isteyecek hadi dinleniyim diecek konuşurken yavaslayacaz vs.
20 dak.dün içinBi kaç sayfa önce 20 dk yürüyüş yazdin die hatirliom.
Bu sayfadada 60 dk bisiklet var
Nasıl 20 dk canim. Bu sayfadakini yanlisliklami yazdın. .
En iyisi alıntıya yaz 20 dk dan fazlaysa.. aalıntıya yazsin herkes canım
Canm kopma burdan bn biraz mecburi biraz toparlanamadim uzaklaaimd simdi o kdar pismanmki nolursa olsun burdan kopmamak en iyisi kuzumm...moralsiz zamanlar geçiriyorum stres ve sıkıntıan da yiyorum . üzüldüm gerçekten böyle olmasına ve senin bu kadar kızmana haklısın bişey diyemem benim biraz zamana ihtiyacım var hafta sonu evde kalınca da yeme düzenim bozuldu . takımı etkilemek istemiyorum. ben en iyisi izne çıkayım böylesi daha iyi olacak sanırım
sen karti bayadir gezmelere cikarmiyorsun berilim noldu yahu azcik gezsin bosverDün çarşıya gıttım
Bır Çanta gördüm hatta ıkı
Almadım nıyeyse
Ama Aklım orda
Supersin zuhalim masllah sana hepimiz yanndayiz destekcniz ve basaracagina sonuna kadr inaniyoruz bebgm :)Bu ayı sayma 3 ay inş.15 Kilo
Ama yetmez sonuna kadar gidecem bu sefer
Eşime diyorumki yalvaracaksın artık zayıflama nolur diyeceksin
Ondan bu lafı doyuncaya kadar devam
yok amcasi mamcasi senn basin bagli hiiiim dit sana :)abisi amcasi varmi
ay canm ne mutlu ne heyecanlar simdi dimi mesajlar filan o gunler bi baska oluyor gercekten tebrik ederm canm benm hep mutlu olun :)Canımsınız ya :)
Biz geçen sene tanışmıştık aslında. Çocukluk arkadaşımın yakın arkadaşı kendisi. Ama o günden sonra bir daha görmedim onu. Geçen hafta yazdı bu bana görüşmek istiyorum seninle diye. Bugün de aradı buluşalım diye buluştuk. öküzün bıraktığı enkazdan sonra olmaz sanmıştım ben ama. Arkadaşım da çok ısrar etti kendine bi şans ver diye. Verdim ben de :) iyi etmişim.
al al aklinda kalcagna yannda dursun berilim :)aklimda o iki canta var benim ya
yarin alsam mi
yok almayim
Ooo yooo baklavmi hic hic olmaz :) dun aksam pastalar borekler kizarmis tavuklar havada ucustu bendemi yiyeydm yoksamCanım evdekiler isterde ister. Benim oğlanda baklava almış gelmiş bende mecburen yiyim mi şimdi
bende istyorun ondan bende bende benmkinden pek memnun degilim acikcasi ..Tartı bozulmuş canım düştüğünden
Acıl yenısı Lazım
Iyı fonksıyonlu
Uzun Ömürlü
Zayıf tartan
Pili bıtmeyen
Hep yağdan zayıfladın dıyen
Ve cok ucuz olan
canm cok ggcmis olsun haberdar et bizi mutlaka ins cabucak iyilesir cocuga bos yere antbyotik icirdiler yaziklar olsun o doktorluga.gunaydın
teşekkurler ınsallah ole olur zor zamanlar geçırıyorum kızlar bende hasta oldum bebışımın kanında enfeksıyon çıktı onu tedavı edıyolar bu hafta cuma bıldırıme geleılırım anca .allahım ınşallah hepınıze bana ve bebışlerıme saglıklı mutlu bır hafta veomur verır en onemlı sey sağlık aslında. hele bebışlerımızın sağlığı..cumadan sonra bebışlerımle beraber sağlıklı bır şekılde katılım yaparım ınşalah.
bugun -200 um onuda solıyım
bazen bende cok karamsar oluyorm ama burdan bakinca senn yazdiklarini okuyunca gercegi anlayip kendmi kotu hissediyorm...Sevıyorum
Nefes alıyom en basıtı
Dünya'nın bır ucunda kahvenın yanında senle sohbet azmı
Bırazdan acıkacam demekkı vücudum ıyı Çalışıyor
Bacaklarım ağrıyor demekkı kaslarım var
Gıbı gıbı
Baktığın pencere önemlı
ne kadar duygusal bi hikaye okurken cok duygulandm canm benm...eski insanlar gercektrn bir baska..o duşunceyı beyıne yerleştırmek onemlı bır yapabılsem
benım babaannem vardı çok pozıtıftı ona hayrandım koyde hasta dedeme bakıyodu(tuvaletıne kadar), dışarda suyu mesela
her ışı zor televızyon bıle yoktu bozulmuş yaptıramamışlar
nasılsın dedığımde ıyıyım guzum keyfımız beyde yok dıyodu
ambulansla dedemle gıderken nasıl geldınız dıye sorduk
bura pek yeşıllıkmış pak guzelmış ağaçlara baka baka geldık demıştı nıtekım 9o kusur yaşında uyurken öldü bı rahatsızlığı yoktu
ay sorma bizdede bi bitse o is gece gece aserir bizimkide sonra nefsinle savas dur..:)bu arada bugun eşimde diyete başladı aartık daha rahatım süreklli onu yiyelim bunu yiyelim diyen biri olmayacak yanımda :) durup durup fikir atıyor önüme şimdi şöylee bi lahmacun olsa hımmm şimdi şöyle bi tatlı olsa diye
tam aynisini yazicsktm canm ayni skinti bendede var malesef ben parkede tartiliyorm ama yanlismi yapiyorum?benim sinbo ama hiç memnun değilim evde her odada farklı tartıyor yerler bozuk sanırım bende hep aynı yerde tartılıyorum.
canm okuyarak geliyirm yazicam birazdan kizma nolur.silver
dolmakalem izinde
zordegil
selin
menuler nerde
bu 3 oldu sordugum dahada sormayacagim
kilolarda tam degil
yok kesin kararliyim onuda sormayacam
siz bilirsiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?