- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.621
bu biraz kh intihari gibi olmusİyi akşamlar kızlar
Kahvaltı
iki tane çiçek ekmek içinde peynir ve zeytin ezmesi
Öğlen barbunya ve bir dilim ekmek
Akşam 2 kaşık pilav bol salata
Su 3 lt
Spora başlıyorum bitince yazıcam :)
sinitzel yiyecegine yagi kasikla ic benim icin ayni degerde canimiyi akşamlar hanımlar bu günkü menüm
sabah:2 yumurta haşlama(artık midem bulanıyor:))
öğlen:1 şinitzel,biraz peynir,çay
akşam:ızgara tavuk,1 büyüyk ayran,1 bardak zero cola
su:3 litre
spor:60 dk bisiklet
ne bileyim acima duygum geldi diyecemdeCanm kopma burdan bn biraz mecburi biraz toparlanamadim uzaklaaimd simdi o kdar pismanmki nolursa olsun burdan kopmamak en iyisi kuzumm...
sen karti bayadir gezmelere cikarmiyorsun berilim noldu yahu azcik gezsin bosver
Supersin zuhalim masllah sana hepimiz yanndayiz destekcniz ve basaracagina sonuna kadr inaniyoruz bebgm :)
yok amcasi mamcasi senn basin bagli hiiiim dit sana :)
ay canm ne mutlu ne heyecanlar simdi dimi mesajlar filan o gunler bi baska oluyor gercekten tebrik ederm canm benm hep mutlu olun :)
al al aklinda kalcagna yannda dursun berilim :)
Ooo yooo baklavmi hic hic olmaz :) dun aksam pastalar borekler kizarmis tavuklar havada ucustu bendemi yiyeydm yoksam
bende istyorun ondan bende bende benmkinden pek memnun degilim acikcasi ..
canm cok ggcmis olsun haberdar et bizi mutlaka ins cabucak iyilesir cocuga bos yere antbyotik icirdiler yaziklar olsun o doktorluga.
bazen bende cok karamsar oluyorm ama burdan bakinca senn yazdiklarini okuyunca gercegi anlayip kendmi kotu hissediyorm...
ne kadar duygusal bi hikaye okurken cok duygulandm canm benm...eski insanlar gercektrn bir baska..
ay sorma bizdede bi bitse o is gece gece aserir bizimkide sonra nefsinle savas dur..:)
Goodıdea -200
Berıl tartı kırık tartılmadı
Hilly +100
Mefkurem -500
zeynepcer +300
sevda-gul sabit
Selin. -200
tam aynisini yazicsktm canm ayni skinti bendede var malesef ben parkede tartiliyorm ama yanlismi yapiyorum?
canm okuyarak geliyirm yazicam birazdan kizma nolur.
guzelmis canm notlarimi aldim tesrkkrler paylasmin icin :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rca-gore-diyet-listeleri.620942/#post30365701
Kızlar bi göz atın isterseniz
tesekkrler canm gece boyu agliyor bi uyuyor bir uyaniyor bi duzelse kuzucum ..Mefkûre gecmıs olsun canım sıcak tut canım
Selın senın kuzularada gecmıs olsun tatlım
Beste ne kıtabı aldın canım
bende bant kullaniyorm canm ..Arkadaşlar yürüyüş bandımı kullanıyorsunuz merak ettim
ma ama ama imkani olmayan napsin canm bunu onlemek icin yapabilcegimiz bisy varmi ..ASLInda daha ıyı
1 bol oksıjen
2 bant eklemlere zarar verıyor
canm cok gecmis olsun biliyorm o durumlari ben yerimden bile kiprdamak istemiyrdum en guzeli sicacik bir yatakve uyku :)Şimdi daha iyi canım ama biraz ayakta durunca sanki sular Seller durumu gibi basınç oluyor anlarsınya
iyiym bitanem sen nasilsin cantani aldinmi :)nasilsiniz arkadaslar
yok canim malesefguzelmis canm notlarimi aldim tesrkkrler paylasmin icin :)
tesekkrler canm gece boyu agliyor bi uyuyor bir uyaniyor bi duzelse kuzucum ..
bende bant kullaniyorm canm ..
ma ama ama imkani olmayan napsin canm bunu onlemek icin yapabilcegimiz bisy varmi ..
canm cok gecmis olsun biliyorm o durumlari ben yerimden bile kiprdamak istemiyrdum en guzeli sicacik bir yatakve uyku :)
iyiym bitanem sen nasilsin cantani aldinmi :)
canım dün için boş bıraktınız sandım ben dün 20 dk yürüyüş,bu gün 60 dk bisiklet dedim yaniBirbeste:40 dk yürüyüş 20 dk yer hareketleri:toplam 60 dk
Beril77:
Kitkurdu:70 dk
Silvers:
selinmh:
Hily25:
mirayzuhal:20 dk yürüyüş
Sevda-gül: 45dk yuruyus 30 dk mekik
Bugünde kaç kişi bulgur pilavı yemişiz sözleşmiş gibimenum
sabah
tost beyaz peynir ve kekikli zeytinli
ögle
1 kase ezogelin corba
1 bardak yogurt
2 dl wasa
aksam
yogrut
corba
3kasik bulgur pilaviyla salatada karistirdim kisir gibi birsey oldu
su 3 den fazla
spor
60 ekliptik
30 bant
100 mekik
200 ip
guzelmis canm notlarimi aldim tesrkkrler paylasmin icin :)
tesekkrler canm gece boyu agliyor bi uyuyor bir uyaniyor bi duzelse kuzucum ..
bende bant kullaniyorm canm ..
ma ama ama imkani olmayan napsin canm bunu onlemek icin yapabilcegimiz bisy varmi ..
canm cok gecmis olsun biliyorm o durumlari ben yerimden bile kiprdamak istemiyrdum en guzeli sicacik bir yatakve uyku :)
iyiym bitanem sen nasilsin cantani aldinmi :)
Özümüze döndük pirinç Türkü bozar bizim aşımız bulgur yiyelim zayıflayalımBugünde kaç kişi bulgur pilavı yemişiz sözleşmiş gibi
Aslında pirinç pilavınıda çok özledim şöyle kokulu kokulu sıcak sıcakÖzümüze döndük pirinç Türkü bozar bizim aşımız bulgur yiyelim zayıflayalım
Hadi kitkurdum bu cuma bi süpriz yap sevindir biziSelinmh ama ama ben - 100 gr vermişim ben o 100 gr için nelerden vaz geçtim çok iyi biliyorsunuz niçin ekside diyip yazarak ben neymişim dememe fırsat yaratmıyorsunuz sayfanın tttteeee başında bugün hemde bangır bangır eksiiiii 100 demiştim aşkolsun dostum
Ben de severim ama aylardır pirinç pilavının tek tanesini bile bırak soframda, rüyamda bile görmedim şöyle bol tereyağlı tane tane pirinç pilavını ben de 78 olduğum zaman yiyeceğim dedim artık hasret bitiyor gün sayıyorum ay mı deseydimAslında pirinç pilavınıda çok özledim şöyle kokulu kokulu sıcak sıcak
Laf aramızda benim pilavımda güzel olur tane tane
20 Kilo verince bir gün kendime izin vericem ama ne yiceme karar vermedim tabi kaptan izin verirse
Mefkureciğim bıktık bu kilolardan sabırla olgunlaşırmış koruklar dedikleri gibi biz kiloları olgunlaştırdık şimdide tekrar yerleşen bırak yerleşmeyi vücudumuzda kemale eren bu kiloları gramla verince bile seviniyoruz ne yapalım umut fakirin ekmeğiymişHadi kitkurdum bu cuma bi süpriz yap sevindir bizi
Heralde en çok sen sevinirsin
Ben şu anda aşağı yukarı senin başladığın yerdeyim heralde sende 10 kilodan fazla verdinBen de severim ama aylardır pirinç pilavının tek tanesini bile bırak soframda, rüyamda bile görmedim şöyle bol tereyağlı tane tane pirinç pilavını ben de 78 olduğum zaman yiyeceğim dedim artık hasret bitiyor gün sayıyorum ay mı deseydim
Neyapalım kendimiz ettik kendimiz buldukMefkureciğim bıktık bu kilolardan sabırla olgunlaşırmış koruklar dedikleri gibi biz kiloları olgunlaştırdık şimdide tekrar yerleşen bırak yerleşmeyi vücudumuzda kemale eren bu kiloları gramla verince bile seviniyoruz ne yapalım umut fakirin ekmeğiymiş
ben yeni girebildim ablacımsilver
dolmakalem izinde
zordegil
selin
menuler nerde
bu 3 oldu sordugum dahada sormayacagim
kilolarda tam degil
yok kesin kararliyim onuda sormayacam
siz bilirsiniz kizlar
ben yanlis yapiyordum sanrmm ben parkede tartip yerden kaldiriyorum ysrn yine indirip tartiliyorm yarn sabah banyoya koyup bidaaha ellemiyim dimiSelincim banyo fayans değilmi eğer tartını fayansa koyarsan daha iyi bide tartı oynamıcak altı sabit duracak
kuzum - olsun da kac olursa olsun + gormek yerine cok cok daha iyi dimi ama :)Selinmh ama ama ben - 100 gr vermişim ben o 100 gr için nelerden vaz geçtim çok iyi biliyorsunuz niçin ekside diyip yazarak ben neymişim dememe fırsat yaratmıyorsunuz sayfanın tttteeee başında bugün hemde bangır bangır eksiiiii 100 demiştim aşkolsun dostum
ben annem saolsun princ pilavni ne Canm ister nede ararim cok nadir yerim yesil mercimekli bulgur pilavina dayanamam amaaa :))Ben de severim ama aylardır pirinç pilavının tek tanesini bile bırak soframda, rüyamda bile görmedim şöyle bol tereyağlı tane tane pirinç pilavını ben de 78 olduğum zaman yiyeceğim dedim artık hasret bitiyor gün sayıyorum ay mı deseydim
burasi gercekten cok degerli canm burasi olmasa bende kendmi hepten kaybedebilirdim burdan hic kopmayi dusunmuyorm elimden geldigince :)Neyapalım kendimiz ettik kendimiz bulduk
Zamanında önümüze geleni tıkınmasaydık şimdi böyle çabalamıcaktık
Ben eylül den ocağa kadar 6 Kilo daha almıştım
Buraya başlamasam artık nerelere yelken açmıştım kimbilir o yüzden gitsinde nasıl giderse gitsin
Dün pek olmamış aç kalmışım güzelim ama bugün gayet iyi akşamda bir dil.ekmek yiyebilirdin acıkmışsan iyiBerilim beni Pataklamadan ben menulerimi yazayim :)
Dün:
Sabah 1 dilim kepek ekmegi 1 parca peynir 1 haslabmis yumrta salatalik
Ara 2 ceviz 1 elma
Sonrasi yok misafir geldiginden kacip yemek yiyemedim ortadakilerde baya bi cisliydi 1 galete yedim kepekli..
2 lt su bolca cay..
Bugun
Sabah
2 dlim kepek ekmegi orgu peyniri tuzsuz 2 yumrtadan omlet ve sogus cay
Ara 1 elma 3 fistik
Oglen 1 minik biber dolmasi 1 kase yogurt
Aksam ton balikli salata ..
Bol cay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?