- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.641
dun 5/dk daha gec gelselerdi yemegimi yemistim kapi calincada gidip oturamadm esimin halalri filan geldi ayp olurdu aksam ekmek yeme aliskanligm hic olmadi kuzum ondan hic aklma da gelmiyor :)Dün pek olmamış aç kalmışım güzelim ama bugün gayet iyi akşamda bir dil.ekmek yiyebilirdin acıkmışsan iyi
Melisim nerdesin tatlım hatta biraz önce seni sordum öbür tarafta yoksa dedim çokmu baskı yaptıkmenüm
sabah tost
çay
ara sütlü kahve
öğle
bulgur pilavı
yoğurt
armut
akşam
2 köfte
biraz patates kızartması
1 dilim ekmek
karnıbahar
sanırım biraz strese girdimMelisim nerdesin tatlım hatta biraz önce seni sordum öbür tarafta yoksa dedim çokmu baskı yaptık
Heralde menünde nerde yanlış var sen biliyorsundur ben bişey demiyorum
Bestecim benim sporda 115 dk işine yarar mı
Canım demek istediğim bazen altı fayansta olsa tartı tam oturmuyo sallanıyor yere koyduğun zaman sallanmıcak yoksa tartıldıktan sonra kaldır bişey olmazben yanlis yapiyordum sanrmm ben parkede tartip yerden kaldiriyorum ysrn yine indirip tartiliyorm yarn sabah banyoya koyup bidaaha ellemiyim dimi
kuzum - olsun da kac olursa olsun + gormek yerine cok cok daha iyi dimi ama :)
ben annem saolsun princ pilavni ne Canm ister nede ararim cok nadir yerim yesil mercimekli bulgur pilavina dayanamam amaaa :))
burasi gercekten cok degerli canm burasi olmasa bende kendmi hepten kaybedebilirdim burdan hic kopmayi dusunmuyorm elimden geldigince :)
he yok canm tam oturuyor ama parkede tartiliyordum ben degistiriyim dimi banyoya aliym ins + olarak farketmez korkuyorumda almasammiiCanım demek istediğim bazen altı fayansta olsa tartı tam oturmuyo sallanıyor yere koyduğun zaman sallanmıcak yoksa tartıldıktan sonra kaldır bişey olmaz
Ama biliyorsunki söylediğimiz herşey senin için yoksa senin Kilo vermenin bize faydası yoksanırım biraz strese girdim
Bence fayans daha iyi olurhe yok canm tam oturuyor ama parkede tartiliyordum ben degistiriyim dimi banyoya aliym ins + olarak farketmez korkuyorumda almasammii(
o duyguyu bende çok iyi biliyorum ablacım. ki benim annemde kilom yüzünden bana demediğini bırakmayan biri.stres olunca bende devreler kopuyor böyle bazen işte kusuruma bakmayın nolur.akşam kendimi tutup hafif yemeyi az yemeyi tekrar başlayabilirsem olacak inşallahAma biliyorsunki söylediğimiz herşey senin için yoksa senin Kilo vermenin bize faydası yok
Sen benim yaşadığım sıkıntıları çekme diye üzerine düştüm. Kaç gece kendimden nefret ederek ağladığımı ben biliyorum eğer bi yerde dur demezsen belki seneye 10 kilo daha almış olursun öyle çabuk geliyorki kilolar sinsi düşman gibi farkında olmuyorsun
Tatlım sen bugüne bugün tıp okuyan bi kızsın demekki isteyince herşeyi başarabilirsin senin yapman gereken onu bunu düşünmeden kendine odaklano duyguyu bende çok iyi biliyorum ablacım. ki benim annemde kilom yüzünden bana demediğini bırakmayan biri.stres olunca bende devreler kopuyor böyle bazen işte kusuruma bakmayın nolur.akşam kendimi tutup hafif yemeyi az yemeyi tekrar başlayabilirsem olacak inşallah
yarin sabah oraya alip bakicam hemen canm ins fark olmaz..Bence fayans daha iyi olur
Ben senin bu jestini karşılıksız bırakır mıyım bu spora daha çok asılmazmıyım canımVay vay vay yarar canımcımm senide yaziyorum listeye hemde sana sormadan sen duzelmissin :))
Eksik gumlerin için her güne bir saat yazıyorum sana çünkü biliyorum ki rahatsiizlanmasan fazla bile yürürdün :)
Alma nerde tartılıyorsan orda devam et önemli olan sallanmamasıhe yok canm tam oturuyor ama parkede tartiliyordum ben degistiriyim dimi banyoya aliym ins + olarak farketmez korkuyorumda almasammii(
yarin ikisinide deniyip hangisi azsa orda devam edecegimAlma nerde tartılıyorsan orda devam et önemli olan sallanmaması
Seni uyanık seni ben senelerdir yatağımın altına sürüyorum ordan çıkarıyorum pek farketmez bence amayarin ikisinide deniyip hangisi azsa orda devam edecegim
+ cikmasinda kalbime inmesin basks bisy istemem :)Seni uyanık seni ben senelerdir yatağımın altına sürüyorum ordan çıkarıyorum pek farketmez bence ama
akşamları bundan sonra salata yoğurt yiyeyimTatlım sen bugüne bugün tıp okuyan bi kızsın demekki isteyince herşeyi başarabilirsin senin yapman gereken onu bunu düşünmeden kendine odaklan
Mesela akşam patates yerine bolca salata yesen inan daha çok doyardın hemde birsürü yağ yememis olurdun
Öyle dayanamadım okuyorsun yaşın genç metobolizman bize göre hızlı sen doğru yiyecekleri tüket sen çok iyi kilo verirsin et ye veya sebze ye ama yanında bol salata yoğurt ye 1 dilim ekmek ye acıkmadığını göreceksinakşamları bundan sonra salata yoğurt yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?