Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün pek olmamış aç kalmışım güzelim ama bugün gayet iyi akşamda bir dil.ekmek yiyebilirdin acıkmışsan iyi
dun 5/dk daha gec gelselerdi yemegimi yemistim kapi calincada gidip oturamadm esimin halalri filan geldi ayp olurdu aksam ekmek yeme aliskanligm hic olmadi kuzum ondan hic aklma da gelmiyor :)

menüm
sabah tost
çay

ara sütlü kahve

öğle
bulgur pilavı
yoğurt
armut

akşam
2 köfte
biraz patates kızartması
1 dilim ekmek
karnıbahar
Melisim nerdesin tatlım hatta biraz önce seni sordum öbür tarafta yoksa dedim çokmu baskı yaptık
Heralde menünde nerde yanlış var sen biliyorsundur ben bişey demiyorum

Bestecim benim sporda 115 dk işine yarar mı

Vay vay vay yarar canımcımm senide yaziyorum listeye hemde sana sormadan sen duzelmissin :))
Eksik gumlerin için her güne bir saat yazıyorum sana çünkü biliyorum ki rahatsiizlanmasan fazla bile yürürdün :)

Canım demek istediğim bazen altı fayansta olsa tartı tam oturmuyo sallanıyor yere koyduğun zaman sallanmıcak yoksa tartıldıktan sonra kaldır bişey olmaz

Canım demek istediğim bazen altı fayansta olsa tartı tam oturmuyo sallanıyor yere koyduğun zaman sallanmıcak yoksa tartıldıktan sonra kaldır bişey olmaz
he yok canm tam oturuyor ama parkede tartiliyordum ben degistiriyim dimi banyoya aliym ins + olarak farketmez korkuyorumda almasammii (

sanırım biraz strese girdim
Ama biliyorsunki söylediğimiz herşey senin için yoksa senin Kilo vermenin bize faydası yok
Sen benim yaşadığım sıkıntıları çekme diye üzerine düştüm. Kaç gece kendimden nefret ederek ağladığımı ben biliyorum eğer bi yerde dur demezsen belki seneye 10 kilo daha almış olursun öyle çabuk geliyorki kilolar sinsi düşman gibi farkında olmuyorsun

o duyguyu bende çok iyi biliyorum ablacım. ki benim annemde kilom yüzünden bana demediğini bırakmayan biri.stres olunca bende devreler kopuyor böyle bazen işte kusuruma bakmayın nolur.akşam kendimi tutup hafif yemeyi az yemeyi tekrar başlayabilirsem olacak inşallah

Tatlım sen bugüne bugün tıp okuyan bi kızsın demekki isteyince herşeyi başarabilirsin senin yapman gereken onu bunu düşünmeden kendine odaklan
Mesela akşam patates yerine bolca salata yesen inan daha çok doyardın hemde birsürü yağ yememis olurdun

Vay vay vay yarar canımcımm senide yaziyorum listeye hemde sana sormadan sen duzelmissin :))
Eksik gumlerin için her güne bir saat yazıyorum sana çünkü biliyorum ki rahatsiizlanmasan fazla bile yürürdün :)
Ben senin bu jestini karşılıksız bırakır mıyım bu spora daha çok asılmazmıyım canım

akşamları bundan sonra salata yoğurt yiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…