- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.681
Günaydın canım mezun olurum Şubat sonu dıyegünaydın herkese
Günaydın Tombul kelebeklerım
ha bu arada bu haftaya + ile başladım ama bugun -500
Günaydın yaz güzelleri sporlar diyetler başlasınnn bogazimiza sahip çıktığımız bir gün olsun inşallah:)
Günaydın canım mezun olurum Şubat sonu dıye
Sımdı durum nasıl
tâkimimza hirsizlar giremez hep isiklar acik:))Günaydın arkadaşlar güzel bir gün diliyorum gece 2.30 da son mesaj kapanış ben de açılışı yapayım takımca uyumuyoruz neredeyse hep sayfadayız diyeyim
gunaydin hasta kelebekGünaydın Tombul kelebeklerım
hey masllah hey maslaah kim tutar seni kim yetisicek sana bilemedm simdi :) su an yuruyemiyorm ama banda ciknca acisini cikarticam bende ip dans mekik allah ne verdiyse yapicamKoşu bandında 10. Dk dayim gaza gelenlere duyurulurrrrrrr
Inan hasta olmak ıstemıyorumgünaydııın başın geçmiştir inşallah,hasta olma kaptan sana ihtiyacımız var
maşallah canım ,güzel gitmiş
oh ne güzel bende eve gidince başlarım spora inşallah
Onu yapma bızım grupta yapanlar olduda sonuç çıkmadıevet mart başı olrum diyordum annemlere gelidimya uzaar herhalde ama çok değil 1 hafta ,eve dönünce kuşan yapacam
bakalım benden ne kadar gider
Hasta kelebek mıtâkimimza hirsizlar giremez hep isiklar acik:))
gunaydin hasta kelebek:)
hey masllah hey maslaah kim tutar seni kim yetisicek sana bilemedm simdi :) su an yuruyemiyorm ama banda ciknca acisini cikarticam bende ip dans mekik allah ne verdiyse yapicam
Onu yapma bızım grupta yapanlar olduda sonuç çıkmadı
Sağlıklı ye
Spor yeter canım
Süreklı yeyıp doyacamız porsıyonlara alıssakevet matilda yapmıştı galiba tamam yapmayım,zaten hiç ekmek yok bana göre değil
Günaydın fıstıklarMefkurem yok
Hayırdır ınsallah
Günaydın fıstıklar
Pazartesi akşamları işe gidiyomya eve gelmem 9 buluyor orda bakamıyom
Bugün nasılsın bebeğim bi duş al sıcak çayları iç ateşin yoksa çabuk geçer
Benim hala bacaklarım çok kötü ya et kesilmesi olmuş
Hafifşekerim seni pek göremez olduk yine kayıplardasınben varım bebeğim olmaz mı
Günaydın fıstıklar bugün dişçi yollarındayım sorun yok dolgum değişecek ege de kontrol olacak
Hafifşekerim seni pek göremez olduk yine kayıplardasın
Yakalamışken soruyum
Squat bacakları kalınlaştırırmı bide ben evesigün 40 tane falan yapmıştım dün et kesilmesi olmuş dün bişey yapmadım sence bugün Spor yapıyımmı yoksa geçmesinimi bekliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?