- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #78.701
Olmazmı şekercimben varım bebeğim olmaz mı
Iyıyım şükürGünaydın fıstıklar
Pazartesi akşamları işe gidiyomya eve gelmem 9 buluyor orda bakamıyom
Bugün nasılsın bebeğim bi duş al sıcak çayları iç ateşin yoksa çabuk geçer
Benim hala bacaklarım çok kötü ya et kesilmesi olmuş
Teşekkür ederım matıldam soğuklar gecmedıkıBerilcim geçmiş olsun canım
Olmazmı şekercim
Sen neler yapıyorsun görüsemıyoz su sıralar
Ege benim oğlanın adı Alsancak diş hastanesine geldikege ye gitmekte zulum çok kalabalık oluyor.
bacakları kalınlaştırmaz ama popoyu çok güzel kaldırıyor :) bence yine yap üstüne gitmek lazım
Bilmiyom benmi yanlış yaptım popodan çok bacaklarım ağrıdızaten bir günde geçmez o ağrılar.
Az kaldı ama dişini sık az daha hasta olayım deme sakın adaçayı içTeşekkür ederım matıldam soğuklar gecmedıkı
benim kelebegimsin ama napicaz simdik :)Hasta kelebek mı
Camış kız benım lakabım
Ip alındı yavrum kullanan yok
Burası berbat yağmurlu bugün canım
sevdagulu yazmisim mirayzuhali niye yazmamisim anlamadm yazdm diye biliyordum kuzm ozelden bilgilerini sorup yaziyorm bebegmSelın canım
Yenı kızların bılgılerını not ettın degılmı
kolay gelsin canm Allah islerini rast getirsin :)bizim işler çok yoğunlaştı engelliler haftası yaklaşıyor tüm izmirdeki belediye sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bir organizasyon planlıyoruz sürekli toplantı sürekli bir yerlere gitme halindeyim.ondan fazla bakamıyorum bu aralar.
Bugün evdeyim zaten mutlaka yaparım bişeylerIyıyım şükür
Kasların Çalışıyor ıste ara verme bır ıkı güne geçer ağrın Gül'üm
Ege benim oğlanın adı Alsancak diş hastanesine geldik
Sanada günaydın tatlım bizler iyiyizde sende nasıl gidiyor bu hafta eksiye düşecez heraldeGünaydın güzel hatunlar nasılsınız
Ay orasıda hep kalabalık oluyo kolay gelsin geçmiş olsun.Konçuy diye bi doktor vardı hala ordamı o.Kadınmı adammı diye görene kadar pek bi merak ettiydim.Ege benim oğlanın adı Alsancak diş hastanesine geldik
Ah sorma canım benim iştahım okadar korkunç açıldıki yiyip yiyip yinede kazınıyodu.Bugün tekrar azla doymayı öğrenmeye karar verdim.Cumaya eksi olucam öyle yada böyle yoksa kabuslar görüyorum.Sanada günaydın tatlım bizler iyiyizde sende nasıl gidiyor bu hafta eksiye düşecez heralde
Aslında menün abartılı değildi sen dün tartılmadınmıAh sorma canım benim iştahım okadar korkunç açıldıki yiyip yiyip yinede kazınıyodu.Bugün tekrar azla doymayı öğrenmeye karar verdim.Cumaya eksi olucam öyle yada böyle yoksa kabuslar görüyorum.
Yok kaçamaklı bişi yemedim dün.Sadece miktar olarak fazlaydı.Cuma gecesi misafirlikteydim biraz fazla kaçırdım.Cumartesi biraz pilav yedim.Son iki gündür kaçamaklı bişi yemedim sadece miktarları abarttım.Bugün miktar sorununuda çözücem.Malesef yumuşak geçiş yapmak zorunda kaldım benim içimdeki uyuyan canavar uyanınca yeniden kandırıp uyutması zor oluyo.Dün tartılmadım korktum.Bugün korkunun ecele faydası yok diyip tartıldım okadar korktuğum kadar değilmiş.Tek eksiğim spor kaldı.Bu cuma eksi çıkıp mutlu olucam hadi inşAslında menün abartılı değildi sen dün tartılmadınmı
Cuma eksi çıkınca nasıl mutlu olacağını düşün ona odaklan
iyiyiz canm benm sukurki gunesi gordum kendme geldiim mis gibi bir hava var :) sen nasilsin :)Günaydın güzel hatunlar nasılsınız
Ben üşüyorum hala soğuk geliyo bana havalar.Yaz gelsede kızgın kumlardan serin sulara atlasak diycem ama iyice incelmeden gelmesin o yaziyiyiz canm benm sukurki gunesi gordum kendme geldiim mis gibi bir hava var :) sen nasilsin :)
Bende bu sene hep üşüdüm evin içinde bile hırkası dolaşıyomBen üşüyorum hala soğuk geliyo bana havalar.Yaz gelsede kızgın kumlardan serin sulara atlasak diycem ama iyice incelmeden gelmesin o yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?