Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyıyım şükür
Kasların Çalışıyor ıste ara verme bır ıkı güne geçer ağrın Gül'üm

Olmazmı şekercim
Sen neler yapıyorsun görüsemıyoz su sıralar

bizim işler çok yoğunlaştı engelliler haftası yaklaşıyor tüm izmirdeki belediye sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte bir organizasyon planlıyoruz sürekli toplantı sürekli bir yerlere gitme halindeyim.ondan fazla bakamıyorum bu aralar.

Hasta kelebek mı
Camış kız benım lakabım
Ip alındı yavrum kullanan yok
Burası berbat yağmurlu bugün canım
benim kelebegimsin ama napicaz simdik :)

Selın canım
Yenı kızların bılgılerını not ettın degılmı
sevdagulu yazmisim mirayzuhali niye yazmamisim anlamadm yazdm diye biliyordum kuzm ozelden bilgilerini sorup yaziyorm bebegm

kolay gelsin canm Allah islerini rast getirsin :)

Sanada günaydın tatlım bizler iyiyizde sende nasıl gidiyor bu hafta eksiye düşecez heralde
Ah sorma canım benim iştahım okadar korkunç açıldıki yiyip yiyip yinede kazınıyodu.Bugün tekrar azla doymayı öğrenmeye karar verdim.Cumaya eksi olucam öyle yada böyle yoksa kabuslar görüyorum.

Ah sorma canım benim iştahım okadar korkunç açıldıki yiyip yiyip yinede kazınıyodu.Bugün tekrar azla doymayı öğrenmeye karar verdim.Cumaya eksi olucam öyle yada böyle yoksa kabuslar görüyorum.
Aslında menün abartılı değildi sen dün tartılmadınmı
Cuma eksi çıkınca nasıl mutlu olacağını düşün ona odaklan

Aslında menün abartılı değildi sen dün tartılmadınmı
Cuma eksi çıkınca nasıl mutlu olacağını düşün ona odaklan
Yok kaçamaklı bişi yemedim dün.Sadece miktar olarak fazlaydı.Cuma gecesi misafirlikteydim biraz fazla kaçırdım.Cumartesi biraz pilav yedim.Son iki gündür kaçamaklı bişi yemedim sadece miktarları abarttım.Bugün miktar sorununuda çözücem.Malesef yumuşak geçiş yapmak zorunda kaldım benim içimdeki uyuyan canavar uyanınca yeniden kandırıp uyutması zor oluyo.Dün tartılmadım korktum.Bugün korkunun ecele faydası yok diyip tartıldım okadar korktuğum kadar değilmiş.Tek eksiğim spor kaldı.Bu cuma eksi çıkıp mutlu olucam hadi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…